Mohu sama k zubaři?

Anonymní
30.10.22 15:01

Mohu sama k zubaři?

Dobrý den, je mi 16 let a skoro dva roky jsem nebyla u zubaře. Mám na některých zubech kaz. Mohu jít sama k zubaři nebo pořad musím mít sebou rodiče?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22026
30.10.22 15:03
@Anonymní píše:
Dobrý den, je mi 16 let a skoro dva roky jsem nebyla u zubaře. Mám na některých zubech kaz. Mohu jít sama k zubaři nebo pořad musím mít sebou rodiče?

Aby tě zubař zaregistroval, bude potřebovat souhlas rodičů. Poté už budeš moci docházet na ošetření sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65160
30.10.22 15:05
@BohunkaP píše:
Aby tě zubař zaregistroval, bude potřebovat souhlas rodičů. Poté už budeš moci docházet na ošetření sama.

já až do 18 vždy děckám podepisovala zákroky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
30.10.22 15:29

Teoreticky bys do 18 let sama chodit neměla. Ale záleží na domluvě s lékařem, na běžné ošetření u starších dětí já osobně přítomnost rodičů nevyzaduji. Ale na první prohlídku bude přítomnost zákonného zástupce určitě nutná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.10.22 15:32

Já jsem zaregistrovaná u zubaře. Jen jsem tam asi rok a půl nebyla. Nejednalo by se o první návštěvu.

• Citovat
  • Upravit
76577
30.10.22 15:33
@Anonymní píše:
Já jsem zaregistrovaná u zubaře. Jen jsem tam asi rok a půl nebyla. Nejednalo by se o první návštěvu.

no tak se tam při objednání zeptej, jestli musíš jít s rodičem,
to je dotaz na zubaře, ne na emimino

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2519
30.10.22 15:38

Záleží na zubaři, já jako matka se vždy doktorů ptám, jestli může ditko přijít samo, i když není plnoleté. Teď sice šlo dítko samo k zubaři na kontrolu dle předchozí domluvy, ale objednat na plombu jsem musela já, i když tam pak šlo zase samo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
30.10.22 15:40
@BohunkaP píše:
Aby tě zubař zaregistroval, bude potřebovat souhlas rodičů. Poté už budeš moci docházet na ošetření sama.

No ještě bude s největší pravděpodobností potřebovat peníze na opravu těch zkažených zubů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.10.22 15:46

Zítra tam zkusím zavolat a uvidím.

• Citovat
  • Upravit
76577
30.10.22 15:50
@Anonymní píše:
Zítra tam zkusím zavolat a uvidím.

a proč je takový problém, že by tam s tebou měl jít jeden z rodičů?
ty chceš doma tajit, že jdeš k zubaři? :roll:
a peníze na plomby máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45689
30.10.22 16:00

Boze, to s nima budu chodit k doktorum az do 18? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.10.22 16:01
@stinga píše:
a proč je takový problém, že by tam s tebou měl jít jeden z rodičů?
ty chceš doma tajit, že jdeš k zubaři? :roll:
a peníze na plomby máš?

Nechci to tajit. Mamka by o tom věděla. Jen je hodně v práci a bylo by o dost jednodušší, kdybych tam mohla sama.

• Citovat
  • Upravit
65160
30.10.22 16:10
@veria píše:
Boze, to s nima budu chodit k doktorum az do 18? :D

tak jednu chvíli platilo, že opravdu dítě nesmělo nikam k doktorovi samo. Pak se mohl napsat souhlas, který platil i do budoucna. U zubaře jde o to, že pokud jí nebudou nic dělat, není problém (po dohodě s doktorkou, samozřejmě), ale pokud jí bude v puse něco dělat, musíš mít souhlas rodiče. K zubařce jsem nás objednávala naráz, rovnou jsem to vždy podepsala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45689
30.10.22 16:16
@vokishka píše:
tak jednu chvíli platilo, že opravdu dítě nesmělo nikam k doktorovi samo. Pak se mohl napsat souhlas, který platil i do budoucna. U zubaře jde o to, že pokud jí nebudou nic dělat, není problém (po dohodě s doktorkou, samozřejmě), ale pokud jí bude v puse něco dělat, musíš mít souhlas rodiče. K zubařce jsem nás objednávala naráz, rovnou jsem to vždy podepsala

I na obycejnou plombu pokud na ni bude mit penize? Tvl snad bude nas zubar rozumnej. Nebot chodit s kazdou k zubari az do 18, to by se mi nechtelo. Ty decka nemaji nulovou svepravnost prece.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65160
30.10.22 16:19
@veria píše:
I na obycejnou plombu pokud na ni bude mit penize? Tvl snad bude nas zubar rozumnej. Nebot chodit s kazdou k zubari az do 18, to by se mi nechtelo. Ty decka nemaji nulovou svepravnost prece.

v době, kdy se lidi soudí kvůli každé kravině, bych chtěla klidně tři podpisy. Ty k zubaři nechodíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.