Moudrak silena bolest

2153
29.10.22 18:57

Moudrak silena bolest

Dobrý večer holky. Prosím potřebuju se zeptat a zároveň poradit. V pondělí jsem byla na extrakci moudraku a doteď to silene bolí, prakticky bez prášků nefunguju. Mám na předpis lek a ten užívám 2krat denně, jinak skucim bolesti. Prosím, kdo má zkušenosti s vytazenim moudraku a bolesti? Kdy to nebude bolet?
Děkuji vsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24636
29.10.22 19:12

Nemáte tam zánět? Nechala bych to raději zrevidovat. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2072
29.10.22 19:13

Já jsem po vytržení musela 5 dní brát léky na bolest. Nejsem cíťa, ale nedalo se to bez nich vydržet. Po těch 5 dnech byla bolest snesitelnější, takže už jsem se to snažila zvládat bez nich :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8453
29.10.22 19:22

Já měla bolesti skrz zánět. Dostala jsem atb a hned bolest přešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2153
29.10.22 19:23
@lucad77 píše:
Nemáte tam zánět? Nechala bych to raději zrevidovat. :think:

Netuším. V pondělí budu volat zubaři, ať na to mrkne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2153
29.10.22 19:26
@DaniLo píše:
Já jsem po vytržení musela 5 dní brát léky na bolest. Nejsem cíťa, ale nedalo se to bez nich vydržet. Po těch 5 dnech byla bolest snesitelnější, takže už jsem se to snažila zvládat bez nich :kytka:

Dnes jsem 5.den a des. Vyplachuju hermankem. V pondělí volám zubaři, jestli to neprestane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2389
29.10.22 19:29

Otevřená dáseň po vytržení moudráku bolí docela dlouho. Takže prášky proti bolesti a kloktat šalvěj nebo heřmánek. Taky je dobrá mastička Kamistad, je volně k prodeji a obsahuje lidokain, který tu dáseň znecitliví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11733
29.10.22 19:35

Co si pamatuji, tak šílené bolesti jsem měla asi 10-14 dnů. Při trhání poslední osmičky mě zachránili homeopatika Arnika montana. První den jsem si brala po hodině 1-2 kuličky a postupně prodlužovala dobu.
Nevěřila jsem po předchozích zkušenostech a byla velmi překvapená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2153
29.10.22 19:38
@Roxy ivka píše:
Otevřená dáseň po vytržení moudráku bolí docela dlouho. Takže prášky proti bolesti a kloktat šalvěj nebo heřmánek. Taky je dobrá mastička Kamistad, je volně k prodeji a obsahuje lidokain, který tu dáseň znecitliví.

Je pravdou, že měl velký kořen, takže dobrý veliká. Prasky co mě předepsal nazev skudexa je na letáčky nneuzivatdele jak 5.dní a dnes to je 5dni. Mám valetol, ale ten nezabira

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2153
29.10.22 19:43
@Evkad píše:
Co si pamatuji, tak šílené bolesti jsem měla asi 10-14 dnů. Při trhání poslední osmičky mě zachránili homeopatika Arnika montana. První den jsem si brala po hodině 1-2 kuličky a postupně prodlužovala dobu.
Nevěřila jsem po předchozích zkušenostech a byla velmi překvapená.

Ježíš, no to mam vyhlídky. Jsem 5.den a skucim bolesti neskutečně.
Zkusím zítra do lékárny a pozeptam se, co zmiňujete. Mám lak na předpis co zabere alecdele jak 5.dní se nesmí užívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2389
29.10.22 19:51

To je mi líto. Věř mi, já to znám, když trpíš dlouhé hodiny i dny bolestí a nic nepomáhá. Ne přes zuby, ale jsem silný migrenik. Zkus alespoň tu mastičku, šalvěj zas stahuje dáseň. Já bych se v tu chvíli asi moc neohlížela, jestli to s práškama moc nepřeháním, holt ten týden dostanou ledviny a játra trochu zabrat. Ono by se to mělo přeci jen začít postupně zlepšovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2153
29.10.22 20:35
@Roxy ivka píše:
To je mi líto. Věř mi, já to znám, když trpíš dlouhé hodiny i dny bolestí a nic nepomáhá. Ne přes zuby, ale jsem silný migrenik. Zkus alespoň tu mastičku, šalvěj zas stahuje dáseň. Já bych se v tu chvíli asi moc neohlížela, jestli to s práškama moc nepřeháním, holt ten týden dostanou ledviny a játra trochu zabrat. Ono by se to mělo přeci jen začít postupně zlepšovat.

Děkuji, snad to brzy poleví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2153
29.10.22 20:40

Koukala jsem baterkou a dasen je trochu stažena. Myslíte že ta bolest je tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24636
29.10.22 21:00
@migmina píše:
Netuším. V pondělí budu volat zubaři, ať na to mrkne

To rozhodně udělejte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2153
31.10.22 21:01

Ahoj holky, tak dnes jsem byla u zubaře. Vyčistil to a dal tam takovou řasu nasakly mentolem s anestetikem. Bolelo to jako čert.
Máte s tím zkušenosti? Pak to přestalo bolet a teď už to zase cítím, tak prášků jsem se nevyšla.
Už to chci mít za sebou, zlatý porod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.