Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Sama nebude, to ji možná nějaká spolužačka nakukala nějakou blbost, a s učitelkou taky ne, v době, kdy se učitele boji, aby z nich někdo neudělal úchylaka, to taky nehrozí. Já myslím že je prostě nějak rozdělí do těch pokojů, max zůstane někde volná postel.
Sama urcite nebude. A nechce se sama aktivne s nekym domluvit? V lavici sedi sama? Rikala, proc s ni ostatni nechteji byt? U nas byla jedna holcicka ve tride driv hodne neoblibena, ale bylo to proto, ze ostatni trapila. Podtrhavala jim nohy, nicila obrazky, atd.
@Anik píše:
Neměla by ji nechat, u nás taky byla taková jedna holčína, kterou ostatní nechtěly, ale vždycky s někým byla,,,holky před akcí trošku nadávaly, ale ve finále to nikdy nebylo nijak zlý.
Jinak neporadím…nechci se do toho pouštět a ani už nemám čas,,,jen že si myslím, že to učitelka tak nenechá.
Mě nikdo nechtěl na střední a ta jejich lhostejnost a přehlížení byla hrozná. Každý výjezd jsem musela přetrpět.
@Pvln34 přirovnat lyžák k pracovní poradě je teda hodně divné přirovnání. Ale asi jsem si zakladatelku s někým spletla, dcera prý kamarádky má.
@Peggy54 píše:
Zavolala bych ucitelce, ale pokud ji vylozene holky nechteji tak bych byla klidnejsi, ze ne sama, jestli to je povinny lyzak v sedmicce tak vim jak dokazou byt pubertacky zly a zakerny
Povinný lyžák? ![]()
@Bandii za mne povinny v sedmicce byl, jinak omluvenka od lekare, nejela akorat holka co mela neco s kolenem, ja tenkrat nechtela ale nedalo se svitit
Lyžák je v sedmičce povinný, alespoň tedy na naší škole. Nejde, aby nejela kvůli tomu, že se jí nechce. Jediná výjimka je omuvenka ze zdravotních důvodů od lékaře. Od syna nejel jeden spolužák, protože má dětskou mozkovou obrnu a nemohl lyžovat. U syna byli všichni dobrá třída, vidaji se i teď na středních školách, ve velké většině se znají od školky a jsou z jedné vesnice, max z vedlejší. Od šesté tam ale nastoupil kluk z města(synovec jedné učitelky na prvním stupni) a byl to takový podivín. Snažil se rozvracet fungující kolektiv a děti se pochopitelně začaly bránit. Na tom lyžáku a ním nechtěli být kluci na pokoji, spali všichni v jedné místnosti a jeho tam nechtěli a ani ten chlapec tam nechtěl být. Proto byl na pokoji se třídním učitelem, jeho máma s tím ale musela souhlasit. Kdyby ne, je prostě normálně s klukama. Takže si nemyslím, že by holku dali k učitelce bez předchozí domluvy s Tebou. S velkou pravděpodobností ji dají na pokoj, kde bude místo. A sama také určitě nebude, to by byl velký přepych. Ani učitelé nejsou sami, pokud jich jede více stejného pohlaví.
@Katchulina škola nemá právo cokoliv přikazovat, když to stojí peníze. To teda fakt ne.
@vokishka píše:
@Katchulina škola nemá právo cokoliv přikazovat, když to stojí peníze. To teda fakt ne.
Plavani je ted take povinne. Sice neplatis kurz, ale dopravu ano. Omluvenk pouze ze zdr duvodu
Mela by jet a zaclenit se. Jeste vic vypadne z party, kdyz nepojede.
@Oudrey píše:
Plavani je ted take povinne. Sice neplatis kurz, ale dopravu ano. Omluvenk pouze ze zdr duvodu
Plavání není totéž, jako lyžák.
@Oudrey píše:
Plavání je náplní tělocviku, místo cvičení, takže je povinné. Pokud lyžák nezaplatil, dítě nejede. Taky by mě zajímalo, pokud nezaplatí rodič dopravu na bazén, jak to z něj vymuzou.
@hanka.br. U nas byl, ja na nej nechtela protoze holky z party uz lyzovaly a ja na nich nikdy nestala, tak mi bylo lito ze budu v jinem tymu.. neexistovalo, nejedes tak ti neuzavrou znamku z tv, byla s nama jedna holka s osmicky co mela ten rok nejakou virozu tak si to nahrazovala. Nevim jestli treba to nedotovalo nejak ministerstvo, skola
nepamatuji si kolik to stalo
@hanka.br. píše:
Povinný samozřejmě není.
Nám bylo řečeno, že pokud dítě nepojede, pouze omuvenka od lékaře. Jednoho syna máme teď v šesté a už teď nám říkali, ať s lyžákem počítáme. Nevím od staršího jeli až na jednoho všichni, ten nejel ze zdravotních důvodů. Uvidíme příští rok, jak to bude teď, náš kluk určitě pojede, už teď se těší. Mě by zajímalo, jak se to dělá, když dítě tedy nejede. Zůstane doma, ale to se nijak neřeší?