Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Určitě na pokoji sama nebude, tolik postelí nedostanou. Ani učitelé nebývají sami.
No jestli mají pokoje pro jednotlivce, tak je to dost luxusní lyžák. Všichni co znám spali jak krysy minimálně po čtyřech
o jednoluzku jsme si mohli nechat zdát
Naše byla teď v 5.tride a hrozilo že nepojede kvůli poranenemu ramenu. Učitel hned říkal, že spolužačka by sama na pokoji nezůstala, k někomu by ji přihodil. Jinak je mi tvé dcerky líto, musí to být hrozné to takhle slyšet a vedet
Zavolala bych ucitelce, ale pokud ji vylozene holky nechteji tak bych byla klidnejsi, ze ne sama, jestli to je povinny lyzak v sedmicce tak vim jak dokazou byt pubertacky zly a zakerny
Neměla by ji nechat, u nás taky byla taková jedna holčína, kterou ostatní nechtěly, ale vždycky s někým byla,,,holky před akcí trošku nadávaly, ale ve finále to nikdy nebylo nijak zlý.
Jinak neporadím…nechci se do toho pouštět a ani už nemám čas,,,jen že si myslím, že to učitelka tak nenechá.
U nás měli dvoulůžkové pokoje, tak jestli zakladatelka nemyslí že že je licha a dobrovolně ji k sobě nikdo nechce
V papírech je napsáno že jsou 5-7 lůžkové pokoje a jako taky si myslím že jí k někomu přihodí a taky se bojí že by mohla být na pokoji s učitelkou
@blueberryx píše:
U nás měli dvoulůžkové pokoje, tak jestli zakladatelka nemyslí že že je licha a dobrovolně ji k sobě nikdo nechce
Tak jestli mají dvojlůžka a je lichá, někdo zbýt bohužel musí
ty jo dvojlůžka jsme teda nikdy neměli
bych ten vlastní pokoj brala hned ![]()
@Mámakterámátřiděti píše:
V papírech je napsáno že jsou 5-7 lůžkové pokoje a jako taky si myslím že jí k někomu přihodí a taky se bojí že by mohla být na pokoji s učitelkou
Wow to jsem teda v životě nezažila, že by k sobě učitele brali děti. Pokud tě to tak ničí, si do školy zavolej, ne? Btw je dobré, aby holka jela, pokud ji ostatní děti tak moc nechtějí? Nezakládala jsi tu jednou diskuzi o tom, že dcerka je těžce uzavřené dítě?
@Mámakterámátřiděti jestli jsou pokoje po 5-7 tak sama určitě nebude, spíš to blbě pochopila. Ono to nebude tak zlé
nemyslela že třeba bude na pokoji sama s holkama z jine třídy? (u nás vždycky jezdil celý ročník- 3 třídy najednou)
@Lalelale píše:
Wow to jsem teda v životě nezažila, že by k sobě učitele brali děti. Pokud tě to tak ničí, si do školy zavolej, ne? Btw je dobré, aby holka jela, pokud ji ostatní děti tak moc nechtějí? Nezakládala jsi tu jednou diskuzi o tom, že dcerka je těžce uzavřené dítě?
Není kamarádek má spoustu bohužel nejsou ze třídy
@Lalelale príde mi škoda aby holka vynechala lyžák (a niečo sa naucila a zažila) len preto, že nemá moc dobre vzťahy v triede?
Možno je to skvelá možnosť, ako na sebe trochu zapracovať a skúsiť si nájsť kamarátov. Nemôže sa predsa vyhýbať ľuďom vždy keď jej niekto nesadne. V práci si taky nesedí každí s kazdim, ale ešte som nevidela aby niekto neprišiel na poradu len preto, lebo si s niekym nesadol.
Ovšem, jestli je situácia už viac vyhrotena a je zakladatelky dcéra šikanovana, je na mieste zvážiť prestup na inú školu. Držím palce ![]()
@Mámakterámátřiděti píše:
Moje dcera jede v pondělí na lyžák se školou, a svěřila se mi že bude sama na pokoji, že jí nikdo nechce na pokoji mít co stím mám dělat? Je z toho smutná, ale těší se tam..
Nechá ji vůbec učitelka samotnou na pokoji..?
No nevím, můj syn je na lyžáku tento týden a jsou na pokoji po 6.Je teda fakt, že se už dopředu domluvili kdo s kým bude, určitě na pokoji sama nebude, to by snad ani kapacitně nešlo. ![]()
Moje dcera jede v pondělí na lyžák se školou, a svěřila se mi že bude sama na pokoji, že jí nikdo nechce na pokoji mít co stím mám dělat? Je z toho smutná, ale těší se tam..
Nechá ji vůbec učitelka samotnou na pokoji..?