Moje dcera a lyžák

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59426
13.2.20 22:12

@Katchulina syn chodí normálně do školy, jen jsou spojené 2tř těch co na lyžák nejeli ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katchulina
13.2.20 22:14
@Markéta80 píše:
@Katchulina syn chodí normálně do školy, jen jsou spojené 2tř těch co na lyžák nejeli ;)

No ale u nás je jedna třída v každém ročníku(vesnice).

• Citovat
  • Upravit
14107
13.2.20 22:18
@Markéta80 píše:
@Katchulina syn chodí normálně do školy, jen jsou spojené 2tř těch co na lyžák nejeli ;)

Trochu mimo dotaz, ale proc tvuj syn nejel na lyzak? :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
13.2.20 22:24

@Katchulina tak by je asi šoupli jak bude místo a dostávali by úkoly samostatné. @_.Emilyyy my se ani o lyžáku extra nebavili. To řekl v neděli že bude s kamarády co taky nejeli ve vedlejší třídě :lol: Ptali jsme se ho v září a říkal že nepojede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
13.2.20 22:25
@Mámakterámátřiděti píše:
Moje dcera jede v pondělí na lyžák se školou, a svěřila se mi že bude sama na pokoji, že jí nikdo nechce na pokoji mít co stím mám dělat? Je z toho smutná, ale těší se tam..
Nechá ji vůbec učitelka samotnou na pokoji..?
@Mámakterámátřiděti píše:
Moje dcera jede v pondělí na lyžák se školou, a svěřila se mi že bude sama na pokoji, že jí nikdo nechce na pokoji mít co stím mám dělat? Je z toho smutná, ale těší se tam..
Nechá ji vůbec učitelka samotnou na pokoji..?

No daji ji je spoluzackam, které budou mit jednu volnou postel v pokoji…
A proc se s dcerou nebavi? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
13.2.20 22:28
@Katchulina píše:
Nám bylo řečeno, že pokud dítě nepojede, pouze omuvenka od lékaře. Jednoho syna máme teď v šesté a už teď nám říkali, ať s lyžákem počítáme. Nevím od staršího jeli až na jednoho všichni, ten nejel ze zdravotních důvodů. Uvidíme příští rok, jak to bude teď, náš kluk určitě pojede, už teď se těší. Mě by zajímalo, jak se to dělá, když dítě tedy nejede. Zůstane doma, ale to se nijak neřeší?

Podívejte, povinné nemůže být z principu nic, co škola nedokáže financovat, tedy co by rodiče stálo peníze. Když dítě nejede, vzdělává se v jiné třídě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
13.2.20 22:35

@Markéta80
Aha, to by se mi zdalo skoda, kdyby me dite nejelo na lyzak, protoze si myslim, ze zážitky z lyzaku jinde nezazijes a lyzovani je skvely, ale tak predpokladam, ze jste nelyzarska rodina, zejo? To trochu mění situaci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
14.2.20 06:57

@_.Emilyyy jsme no ;) Vali má ještě chvíli čas se rozmyslet jestli pojede na ŠVP. Od září z jasného ne je to ted že neví. Učitelka rovnou řekla at jedou děti o kterých víme že to zvládnou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
14.2.20 07:54

Sama určitě nebude, spíš záleží na tom jaké vztahy mají holky mezi sebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
14.2.20 08:52

Dcera byla na lyžáku letos syn minulý rok, spali na 3-4 lůžkových pokojích. Předem si udělali skupinky po 3-4, akorát že počet skupinek neodpovídal počtu pokojů, tak to upravil učitel až na místě. Určitě na každého žáka na nějakém pokoji misto zbude a nebude spát s sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3593
14.2.20 09:24

Plavání je povinné, protože je součástí tělocviku. Platí se jen doprava, u nás teda jezdili tramvají.

Lyžák povinný není,,,za mě byl, v sedmičce, ale to už je dááááávno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
14.2.20 09:51
@Markéta80 píše:
@_.Emilyyy jsme no ;) Vali má ještě chvíli čas se rozmyslet jestli pojede na ŠVP. Od září z jasného ne je to ted že neví. Učitelka rovnou řekla at jedou děti o kterých víme že to zvládnou :lol:

Uz se z tech jmen tady na emiminu zacinam ztracet :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
14.2.20 16:53

@_.Emilyyy copak děti ale včera jsme na nejmladší fenu venku volala Vali :mrgreen: a ona chudák koukala tak nechápavě. Asi si říkala co blbnu když Vali je přece doma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.2.20 22:36

Na prvním lyžáku na gymnáziu (odpovídající sedmé třídě ZŠ) jsme se se spolužačkami domluvily, kdo s kým bude spát na pokoji. Na místě se zjistilo, že pokoje jsou jinak velké a hned se muselo vše přerozdělit.

Ve výsledku jsem zůstala sama, holky se na mě vykašlaly, tak ke mně učitelka přidělila jedinou studentku z nižšího ročníku, která jela s námi a kterou jsem vůbec neznala. Navíc jsme jako jediné bydlely o patro výš než všichni ostatní, byl tam jediný pokoj, ten náš a naproti zamčené dveře na půdu. I WC bylo jen o patro níž. Přes den za námi učitelka posílala svou dceru, abychom se tam nebály.

Od té doby jsem už nikdy na žádnou školní akci s přespáváním nechtěla a nejela, na vícedenní školní výlety, na druhý lyžák a ani na sportovní kurz. Doteď jsem za to ráda.

Pokud by taková situace hrozila mým dětem, jako rodič bych zasáhla. Jen dodám, že naši to zjistili až po mém návratu domů.

Anonymní P.

• Citovat
  • Upravit
30422
15.2.20 08:03
@Anonymní píše:
Na prvním lyžáku na gymnáziu (odpovídající sedmé třídě ZŠ) jsme se se spolužačkami domluvily, kdo s kým bude spát na pokoji. Na místě se zjistilo, že pokoje jsou jinak velké a hned se muselo vše přerozdělit.

Ve výsledku jsem zůstala sama, holky se na mě vykašlaly, tak ke mně učitelka přidělila jedinou studentku z nižšího ročníku, která jela s námi a kterou jsem vůbec neznala. Navíc jsme jako jediné bydlely o patro výš než všichni ostatní, byl tam jediný pokoj, ten náš a naproti zamčené dveře na půdu. I WC bylo jen o patro níž. Přes den za námi učitelka posílala svou dceru, abychom se tam nebály.

Od té doby jsem už nikdy na žádnou školní akci s přespáváním nechtěla a nejela, na vícedenní školní výlety, na druhý lyžák a ani na sportovní kurz. Doteď jsem za to ráda.

Pokud by taková situace hrozila mým dětem, jako rodič bych zasáhla. Jen dodám, že naši to zjistili až po mém návratu domů.

Anonymní P.

Někteří lidé jsou schopni udělat celoživotní trauma z čehokoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí