Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky, dneska ráno jsem si dělala teh.test od Dr Maxe, pak mě to nedalo a vzala jsem ještě Clear Blue ultra vše z jedné moči, odpol jsem ještě zkusila Clear Blue digital, výsledky porovnejte sami.
Mám 5dni do ms.
@scarlet1988 no máš 5 dní do MS
Tak buď to vyjde, nebo nevyjde ![]()
Ja jen chtela poukazat na to, ze testy od dr maxe nic moc..ani duch a nektere holky se snim testuji a nic ji nevychazi ikdyz treba jsou tehotne.
@scarlet1988 stejně testujes brzo, kdybys počkala do termínu ms, budeš mít dálnice všude.
@Kriss Tina píše:
@scarlet1988 stejně testujes brzo, kdybys počkala do termínu ms, budeš mít dálnice všude.
ja musela, kvuli dupahstonu, mam ho brat 10dni po ovu, pak udelat testy a kdyz budu tehotna, tak ho mam dal brat a zavolat dr a objednat se
@scarlet1988 píše:
Ja jen chtela poukazat na to, ze testy od dr maxe nic moc..ani duch a nektere holky se snim testuji a nic ji nevychazi ikdyz treba jsou tehotne.
to bude tim, že testujes 5 dni před ms ![]()
a myslim si, že to, že jsou těhotné nakonec zjistí
jen ne pět dní před ms ![]()
Já diskuzi otevírala s tím, že jde o testy na covid
úúúplně jsem zapomněla, že jsem na emiminu
Já třeba testovala testy od Dr. Maxe (papírkový) a den před MS výraznější duch a o 2 dny později slušné 2 čárky, nelhal. ![]()
@Kfětoslava píše:
Já diskuzi otevírala s tím, že jde o testy na covidúúúplně jsem zapomněla, že jsem na emiminu
taky tak ![]()
Myslim si, že zkoušet 3 testy v jeden den je kravina a to jestli jsi těhotná nebo ne je 50:50 a výsledek zjistíš až po termínu menstruace ![]()
@Nickjmeno píše:
Myslim si, že zkoušet 3 testy v jeden den je kravina a to jestli jsi těhotná nebo ne je 50:50 a výsledek zjistíš až po termínu menstruace
ja musela byt jista, kvuli brani duphastonu.mam ho brat 10dni po ovu, pak test a kdyz budu mam ho brat dal, jinak bych pak zacala pry krvacet a pak zavolat dr a domluvit se co dal a zacinam chodit na rehabilitace, kde je elektrolecba na zada
@scarlet1988 píše:
ja musela byt jista, kvuli brani duphastonu.mam ho brat 10dni po ovu, pak test a kdyz budu mam ho brat dal, jinak bych pak zacala pry krvacet a pak zavolat dr a domluvit se co dal a zacinam chodit na rehabilitace, kde je elektrolecba na zada
A seš si po těch testech teď jistá?
@Nickjmeno píše:
A seš si po těch testech teď jistá?
no, tak ted vim urcite, ze duphaston nebudu po 10dnech vysazovat a ze nemuzu zatim nastoupit elektrolecbu na zada.
@Kfětoslava ja taky
uplne jsem zapomela ze stale jeste existuji i jiny testy ![]()