Moje levná cesta
- Fotoalbum (253)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@ambruše píše: Více
Přijde mi srovnatelné s ČR, Sacher a kafe 10€, telecí řízek s přílohou (porce obrovská, že se nají dva lidi) za 27€, výborný brunch do 20€.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Snopy123 píše: Více
Tak proto, že to mám jako vánoční úklid, umývám okna, dveře, světla, odtahuji nábytek a uklízím špajz
mám strašně málo volná přes týden, jsem hodně pracovně pryč, tak abych to všechno stihla a na vánoce tedy už od začátku prosince chci mít klid… dům je velký, plány na zahradě jsou taky velké ![]()
A jakých programu? Teď nějak nerozumím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Adull píše: Více
Myslíš tím v mé diskuzi? ![]()
Jedu na stejné vlně, to že třeba tady dva dny nepřispívám neznamená že nemůžu pokračovat tam kde jsem skončila ![]()
A to samé vy ostatní si můžete snad diskutovat o čem chcete, tak jak to děláte.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova píše: Více
To teda! Já jsem rozežraná a na jídle nešetřím, ale u nás bych se teda rozmyslela dát za 1 jídlo přes 600 Kč. Já to beru tak, že v Čechách dáme za rodinný oběd v restauraci (pro 4, puberťáci jedí jako dospělí, i s pitím a já kafe) dohromady cca 1100-1200 Kč (mimo Prahu). Teď na dovolené totéž za 1500 Kč, což mi přišlo v pohodě, protože dovolená a v restauraci jsme nejedli denně. V Rakousku bych se dostala na dost jiné částky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije to mělo být projektů ![]()
Jsou tam přesné návody a postupy co který den máš dělat, včetně třeba podpory od toho kdo to vede. Já to tedy nepotřebuji, třídění je moje odreagování a uklízíme tak nějak průběžně
, ale člověku co běžně netřídí to může přijít fajn. Jednoho jsem se ze zvědavosti zúčastnila a přišlo mi to fajn, včetně uzavřené skupiny a návodů do emailu.
U nás umytá okna teď by do vánoc nevydržela
To máš dobrý že vydrží čistá. A raději si na ně pozvu firmu než se s tím drbat v listopadu
To je zima.
Příspěvek upraven 20.08.26 v 21:20
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak u nás bych taky nedala za 1 běžné jídlo pro 1 jednoho přes 600, což jsme nedali ani v tom Rakousku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije píše: Více
Akorát původně tam neměla to některé.
Ale že děti se do určitého věku nepotí, což je kravina - bavily jsme se o dětech na prvním stupni - Že se některé dítě nepotí je určitě zajímavé,
Příspěvek upraven 20.08.26 v 21:21
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já vím, jenom že jsem až nedávno zjistila tady tuto věc a tak mě zajímalo jestli jsem byla jediná která to nevěděla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ekira5 píše: Více
No alespoň něco… Po těch letech mám slavit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije jinak některé děti asi začnou vonět až s nástupem puberty, hlavně chlapci. To zase taková výjimka nebude.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Až na to, že to, že se někdo nepotí, byla reakce na národy a na Korneliji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 píše: Více
Tak když píšeš že řízek za 27 eur? Nebo to počítáš rovnou za 2 porce? My teď byli ve španělsky mluvící oblasti. Tam jsou sdílené porce normální. A porce pro 2 (podle mě spíš pro 3) byla za 20 eur.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To byl jeden velký řízek s přílohou, ze kterého se najedli 2 osoby a bylo to centrum Vídně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit