Moje levná cesta
- Fotoalbum (211)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Snopy123 píše: Více
A co je na tom divného? ![]()
Mám cíl třeba Chorvatsko a po cestě zastavím v zemi kterou projíždím na nějaký výlet, místo které mě třeba zaujme a pak jedu dál..
My když jezdíme na rodinnou dovolenou ( x let na stejné místo) tak cestou tam přespáváme na dvou místech a cestou zpátky na jednom…a vždy je to naprosto super..
Letos cesta tam prespavačka u Zagrebu a pak ve vesnicí u moře, cestou zpátky v Maďarsku ve městě Szombathely..
Vždy si zajdeme na jídlo, procházku, přespíme a jedeme dál…
Fotky z prespavačky u Zagrebu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Druhý nocleh už u moře
První fotka nás apartmán
Druhá výhled z terasy
Třetí večeře připravena naším panem domácím
Poslední fotka naše snídaně
Tam bylo naprosto nádherně, málo lidí, krásné pláže, luxusní ubytování, určitě se vrátíme..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A nocleh v tom Maďarsku, první dvě fotky
A pak procházka městem, večeře… každý svojí porci ![]()
Poslední dvě fotky ubytování..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě bych chtěla napsat, že naprosto úžasný nečekaný večer jsme zažili právě u toho moře, kdy nám pán domácí nabídnul večeři kterou přípravy společně s otcem, ptal se na co máme chuť, samozřejmě ryby a tak vše nachystali z domácích surovin, ryby si loví sami, brambory na salát a rajčata, cibulí pěstují na zahradě, víno které se podávalo k večeři z vlastního vinohradu, olivový olej samozřejmě taky jejich domácí, chléb z místní pekárny…
Byla to vynikající večeře a někdo by zmínil hlavně v bio kvalitě..
Ale ta atmosféra kdy si chlapi sedli (otec a syn) k nám k velkému stolu a večereli s námi, hrála ta správná chorvatska hudba a povídalo se o životě a u toho se zpívalo a smálo…bylo prostě něco naprosto dokonalého a nikdy na to nezapomenu…
To byl zážitek nad zážitky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takže takové ty kecy, že člověk musí, musí, ale opravdu musí jet někam do nějakého místa na několik dní aby měl zážitek a prožitek a nevím co ještě je naprosta blbost…
Cestování je úplně ale ale úplně o něčem jiném…
Ale jak je vidět, ne všichni si to umí skutečně vychutnat a potřebují k tomu luxusní ubytování, luxusní restaurace, kavárny a výlety a předražené vstupné atd, atd…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije píše: Více
Ty jsi na takové milé setkání narazila jednou v Chorvatsku, ale představ si, že někdo toto má v každé zemi, kde cestuje
! Takže pro tebe zážitek, pro jiného úplný standart
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Opéct špekáčky v lese?
🤦🏼♀️..Jen doufám, že je to jen další výkřik jak na sebe upozornit🤔
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to je jedno, zda Chorvatsko, či jiné místo u moře
. Ale jsem ráda, že ti stačí tak málo
. Pro někoho je zážitek na zahradě u vína při hraní Žolíka, jiný potřebuje trochu větší adrenalin
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Adull píše: VíceŠpekáčky se normálně v lese opékají
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova píše: Více
Já si koupila rovnou tři, tři barvy a různé velikosti…ten výběr to je něco pro mně, neumím se nikdo rozhodnou jakou barvu, velikost a kam to pak zasadit..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bytsamsebou píše: Více
V ČR fakt ne, v lese je přísný zákaz rozdělávání ohně. A v řadě zemí platí také, namátkově Itálie, Německo, Rakousko…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mado píše: Více
Proboha my nejezdime na okružní cestu kolem světa ![]()
Jaký celý den auto a dálnice?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit