Moje levná cesta
- Fotoalbum (216)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@jkra píše: Více
Nejde o pohyb, jde o to, co člověk vidí a zažije.
Příspěvek upraven 23.08.26 v 16:56
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Andelskej_Satan píše: Více
To už je z ruky
, blíž máme Hamr na Jezeře. Ale to jsem četla, že už tam jsou sinice
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@arinecka píše: Více
No myslím si, že většina kontra komentářů vznikla díky tomu, že především zakladatelka se tu bije v prsa, jak levně cestuje, " užívá " si dovolené, když pak jde do detailů, tak je to jídlo z domu, jedno jídlo pro dva v restauraci, přespávání na černo na parkovištích, u nádraží, absence WC, sprchování na pláži.
Jedno jídlo denně a podobné perly…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Beatka18 píše: Více
Hamr ne! Tam je už vyloženě zákaz koupání.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak někdo tu chtěl přesný rozpočet, takže teď 8 dnů dovolená ve 2: 18.000 doprava, 6.000 jídlo, 18.000 ubytování, 8.000 vstupy a suvenýry, 500 pojištění. Bylo by to levnější o cca 5000, kdybychom neměnili způsob dopravy.
Pro upřesnění, z domova jsme si vezli 4 sušenky na cestu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Beatka18 píše: Více
Za mě teda šílená cena za ubytování a za týden v chatě bych to nedala. Tady je přesně vidět, jak každý máme jiné představy o bydlení na dovolené.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 píše: Více
Ty máš fakt problém s matematikou, viď? Vy dva jste za ubytování dali 18000, oni 4 plus dítě 31000. Zkus si to vydělit
A mají plně vybavenou chalupu s bazénem, vířivkou a zahradou, což je fajn na na odpočinek, pro dítě a na grilovaní. Ty sem. hodíš nějaká čísla bez uvedení typu ubytování, destinace nebo druhů dopravy. Teď očekávám doplnění, že vy jste za tu cenu měli živou hudbu a šampus na pokoji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 jo, já nechtěla do kempu. To už jsme letos byli. Ve stanu. Chtěli jsme trochu komfort v tom ubytování, a zase je nás 5, tak to za to ubytování nevyjde tolik.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No vidis. A neni to 20k na 2 tydny pro dva se vsim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ambruše píše: Více
My máme hotel se snídaní v zahraničí
oni chatu v ČR. Každá máme jiné představy o dovolené. Je to dobře, že každý dá peníze za to, co vyhovuje jemu.
A fajn, doprava jsou letenky a jízdenky na vlak, autobus a MHD. Ubytování v hotelu. Ještě něco si přeješ doplnit? Jo a destinace Dánsko/Švédsko, takže jedny z nejdražších zemí v Evropě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jkra píše: Více
Tak ale o tom tenhle příspěvek neměl být. A jak jsem psala, kdybychom se snažili, tak jsem schopná takovou dovolenou naplánovat, abychom se ve dvou vlezli se vším do 20.000 za 14 dnů v zahraničí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No a? Oni mají luxusní chalupu v ČR, což už dávno není levná destinace. A v 5 lidech je to vyšlo dobře. Vám dovolená v zahraničí vyšla taky normálně finančně, žádné divy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ambruše píše: Více
No a nic. A nám dovolená vyšla velice levně na danou destinaci. Kdyby to nekazila jedna letenka, tak by to vyšlo ještě o dost líp. A ČR v porovnání se Skandinávií je hodně levná destinace. Ale je vidět, že nemáš moc velký přehled o cestování.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit