Moje levná cesta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35025
23.8.26 15:16

Taky mi tedy přijde, že se tahle diskuze zbytečně hrotí. Vždytˇkaždá rodina to má jinak, a není potřeba schazovat způsob dovolené jiných. Někdo jede pod stan, někdo do hotelu, někdo nikam. Někdo jí v restauraci, jiný si hodí deku na trávu a nají se v pohodě venku.
Ze začtátku fajn diskuze, ale tedˇuž je to jak hon na čarodějnici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4761
23.8.26 15:21

@Hera01 Myslím si, že nikomu nevadí, že nemáte „luxus“, to je vaše věc. Jak se líbí dovolená vám, ale vadí ty pravdy co otáčíš.
Při tom stačilo naprosto normálně na začátku popsat a uvést rozpočet, pak by takhle diskuze na x dnů vůbec nemusela být. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
23.8.26 15:25
@Snopy123 píše: Více

Vždyť jsem uvedla rozpočet a stejně vám ti není dost dobrý. Napíšete, že máme moc sladkého a proto nemáme chuť na oběd, když rozepíšu snídani, je to opět špatně, protože tam nejste schopen najít nic špatného a tak mě obviníte ze psaní polopravd. Případně napíšete, že jezdíme na dovolené pod stan, protože na lepší nemáte, navážíte se do dítěte, které jste nikdy neviděly,… A vše jen proto, že vám moje a Kornelijiny příspěvků nevoní.

A pro rýpalky, odpoledne na dovolené trávím v botanické zahradě a dítko se šlo sejít s kamarádem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
23.8.26 16:07

Já jsem takový tichý pozorovatel předchozí diskuze. I této nově založené. Nás čeká dovolená od zítra na týden. Jedeme v Čechách, ubytování na týden stálo 31 000 Kč. Je to welness chata, plně vybavená, kde je bazén a vířivka a velká zahrada. Pojedeme dva dospělí, dva puberťáci a jedno dítě. Výlety máme naplánované tři, kde jsou placené vstupy (Bezděz, Prachovské skály a Trosky). Možná ještě Ještěd lanovkou a poté dojít pěšky. Na tyto výlety včetně vstupů mám daných cca 6000 Kč. Počítám to jak na vstupy, tak na nějaké občerstvení. V ubytování si budeme vařit sami, budeme grilovat a je tam i kotlík, takže uděláme kotlíkový guláš (to počítám nákup na týden 3-4tisíce). Plus jsem našla další výlety, které jsou bez vstupného. Ale když bude hezky, určitě využijeme hlavně bazén u chaty. Zároveň mám ale peníze na účtu i bokem, kdyby se cokoliv stalo, nebo nás zaujal ještě nějaký výlet. Ale chtěla bych se vejít tady do těch částek, co jsem uvedla. Pro nikoho to třeba dovolená není, pro nás jo. Jen jsem chtěla dát další úhel pohledu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1921
23.8.26 16:14

@Beatka18
Za mě super! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65657
23.8.26 16:22

@Beatka18 super,jen Bezděz ne v pátek a v sobotu, jsou tam Hrady festival a vsude bude moooc lidí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
23.8.26 16:24

@Petra Z díky za info, s Bezdězem počítám tak v úterý, že nebude moc horko, ani déšť

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65657
23.8.26 16:26

@Beatka18 super,je to pěkný krpál, ale krásný
Hezkou dovolenou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
23.8.26 16:30
@Petra Z píše: Více

Děkuji, už se těšíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1921
23.8.26 16:36

@Beatka18 Řekla bych, že i ten rozpočet máte realistický

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56572
23.8.26 16:47
@Beatka18 píše: Více

Pokud bude teplo, zajedte si k Zitave k jezeru. Je to tam moc pekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
23.8.26 16:48
@ambruše píše: Více

Taky bych řekla, že tak nějak jo. Vstupy jsem si zjistila předem, to bude cca 1900 Kč. Svačinu na výlet vezmeme do batohu+pak nějaká útrata na výletě. Na to zbyde kolem 4 tisíc.
V autě máme plnou nádrž, plus na další benzín mám také případně 1500 Kč.
Nemám třeba započítáme zmrzliny, nebo případně nějaké mlsky(cukrárna blízko chaty). Nemusíme vyloženě počítat. Přesto to mám ráda naplánované :). Alespoň orientačně. Kór když pak v září jsou další výdaje se školou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
23.8.26 16:48
@jkra píše: Více

Díky za tip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7568
23.8.26 16:49
@jkra píše: Více

Nebo Most :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56572
23.8.26 16:49
@Hera01 píše: Více

Hele, pises z cesty. Neni vam co zavidet. Neni duvod. Zrovna ja mam dovolene tak o pohybu, ze to je pro vetsinu utrpeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat