Moje levná cesta
- Fotoalbum (426)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@jkra píše: Více
Třeba v tom, že mi přijde zbytečných 90% věcí, co by tady považujete za nezbytné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 píše: Více
Zas si nefandi. Zijes normalni zivot jako vsichni kolem. I ty vase dovolene nejsou nic extra. V tydnu chodis do prace a dite do skoly.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No řekla bych že máme zajímavější život než většina zdejších uživatelek. Je to vidět na vašich agresivních závistivých příspěvcích ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ambruše píše: Více
Tak já třeba tou svojí práci určitě mám zajímavější život než všechny tady ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den,
přestaňte se do sebe navážet a komunikujte slušně.
To, že na něco máme každý jiný názor je pochopitelné, ale dá se vyjádřit i úplně jiným způsobem, né jen do sebe rýpat..
Děkuji a přeji fajn neděli.
Eliška
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije píše: Více
Asi by ses divila, kolik jich je. A třeba i s přesným počtem životně důležitých léků, protože „se nic nemůže stát“? Ani o pár tablet víc?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Víš, ale ono je diametrální rozdíl, zda tvrdíš, že se stravujete v restauracích a nevaříte a postupně z tebe lezou informace, jak vlastně jídlo řešíte svacinami po vlastní ose. Jídlo v restauraci u tebe znamená, dva dospělí jednu porci na půl. A jedno jídlo denně..
Pak ty náklady jsou úplně jinde.
Dneska mládě ráno snědlo dva toustove chleby se salámem, hrnek čaje a pak jsme šli na brunch a spořádal tohle…Omeleta byla že tří vajec..
A už ve vlaku pojídá sušenky..
Já cestují proto, abych se odreagovala, poznala jiné místa, kulturu, v klidu si užila, že mi to jídlo nachystá někdo jiný, poznala gastronomii…
Ano jsou země, kde na ten rozpočet koukám víc, ale než tvůj low cost způsob cestování, tak to na dovolenou do zahraničí raději nepojedu..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To musíš vědět ty. Ale ty vaše příspěvky nějak těžko zkousávají to, že není potřeba mít na cestách luxus. Ze máme třeba větší rozhled než většina z vás tady.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit