Moje levná cesta
- Fotoalbum (550)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Bytsamsebou píše: Více
Levněji ho to vyšlo, protože snad 1,5 měsíce číhal na nabídky. Měl štěstí. Blokl to a snad za dva dny to bylo o 6 tisíc dražší. Stejný turnus. Nevím, jestli je to 4 nebo 5 *, ale podle loňských fotek je to tam krásné. No oni mají páni v důchodu jiné aktivity, než rodiny s dětmi. To je jasné
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jkra píše: Více
Vek, peníze, zdravi, kocky, doprovod
No teď mám takovou moznou pozvanku na Kanary, ale moc mne to neláká
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Venetia píše: Více
U mňa na záhrade, ale to ti asi nepomôže. Na jar som ho videla v Kauflande a v metre medzi chladenými listovými šalátmi. Teraz skôr nejaké špeci predajne, mangold rýchlo vädne. Ale ľahko sa pestuje, aj v kvetináči, ak ho zaseješ teraz, za mesiac dva už by nejaké lístky mohli byť.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Loni jsem bylana Rhodu prelom rijna, listopadu. Bylo porad teplo. Zas tak stara nejsi, ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije píše: Více
Tohle je super
popravdě mně je tohle mnohem bližší než all inclusive v nějakém resortu s davem dalších cizích lidí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ambruše píše: Více
Znáš to tam?
Asi kdykoliv, on tam jezdí 2× ročně, letos byl v lednu a teď jede v říjnu.
Prý je tam hezky porad
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No my byli.loni v říjnu na Tenerife na severu. Pro nás ideál, protože už nebylo vedro a dalo se cestovat. Půjčili jsme si auto a projeli ostrov, prochodili jsme i dost tras. Ale už byly velké vlny a na pláži byl zákaz koupání celý týden. Takže pro Tebe moc nevím, jestli je to vhodné období, není to už moc na válečku, spíš na poznávačku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit