Moje levná cesta
- Fotoalbum (211)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Zumpa píše: Více
Lítáme celá rodina za 83-89 na 8 dní. Plus výlety+ kapesné a hned jsi na sto litrech
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Venetia píše: Více
Já úplně tyhle destinace nemusím, nikomu nevymlouvam, aby tam jezdil, ale nikdo mě naopak nemusí přesvědčovat.. ![]()
Nemusím mít luxusní ubytování, ale musí tam být čisto. Což tyhle národy úplně v krvi nemají…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Otec letí tento týden do Egypta a vychází ho 11 dní na 24 tisíc. Stihnul to bloknout, než stejnou dovolenou zdražili. Jezdí s kamarádem. Mamka nemůže lítat. Už tam byli loni a hotel, všechno bylo ok.
Loni ho Egypt vyšel na 18-19 tisíc a to bylo včetně parkovného na letišti. Že někde musí nechat auto.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Venetia píše: Více
Asi na rohlíku? Nevím, já ho mám ráda ale v Česku ho nekupuji…
Nedávno na dovolené jsme si vždy k jídlu navic objednali třeba dvě porce..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Betty MacDonald píše: Více
Až je z toho parkoviště odtáhne odtahovka…to bude teprve výlet, třeba i kafe z termosky dostanou, kdy Kornela ovláda jazyk..a k tomu cukr..hnedle je kafe a zakusek zdarma
.
Tedy dokud nevystavi fakturu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Menton píše: Více
Ve čtyř až pětihvězdičkových resortech je vždycky čisto až až
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey1 píše: Více
Ono to vychází levně
. S dětmi máme ale nadstandardní nároky, tak to vyjde trochu dráž. Sama, nebo s dospělým, by mi to bylo jedno
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A tahle si já představují dokonalou dovolenou s rodinou a přáteli…večeřet na krásném místě se západem slunce
foceno ani ne před měsícem..
A k jídlu jsem měla telecí řízek a manžel telecí játra na grilu… Hranolky příloha Cena 18 euro za porci..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takže my si dovolenou opravdu umíme užít a teď ve dvou si ji taky užijeme, ale trošku jinak a hlavně tak jak nám bude vyhovovat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije píše: Více
O které nikdo nikdy neslyšel.. jako ta neviditelna jitrnice co? ![]()
Dle mě nemáš žádnou, proto nechceš říct co děláš a jen tu neustále o ní básníš a proto máš čas na focení plachet s kuličkami pepře a neustále focení zbytků ze spíže ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Menton píše: Více
Tak to ja bych do Řecka ještě rada podivala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije píše: Více
Nemaji, jen nejaky predvareny a ten zrovna taky neni
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Adull píše: Více
Asi slyšel ale vykonává ji pár desítek zaměstnanců v ČR ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit