Moje levná cesta
- Fotoalbum (245)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Hera01 píše: Více
Takže ti dělají problém lidi, né zábava, protože kdybys někdy viděla animační programy, tak bys věděla, že se nemůžeš nudit v hotelovém resortu
.
Máš říct rovnou, že nesnášíš místa, kde je vyšší koncentrace lidí, se kterými by ses mohla seznámit
- viz. Kempy, hotelové resorty u moře, tábory,..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije píše: Více
Už sem někdo dával odkaz na lesní zákon, 50 M od kraje lesa.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bytsamsebou píše: Více
Kempy mám ráda, každý den jiní lidi, klid. A ano nějaké cvičení, rádo by lokální ukázky tanců a lokálního umění, mi připadají trapné
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aiwwa píše: Více
To je stejný jako s tim parkováním…ubožáci, kteří se ještě chlubí tim jak ušetřili a přitom dělají věci, které se nesmí a tim pádem nám všem akorat ostudu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alušáček píše: Více
Je tam nuda, bo můžou hrát ale, ale budou potkávat ty stejné lidi u snídaně, obědu a večeře. A to je přece fuj, když ten týden budeš potkávat toho jednoho týpka, který s tebou letěl letadlem, pak dělal vodní aerobic v tom stejném bazéně, ve kterém plaveš a nakonec si na večeři sedne ke stolu vedle tebe a jí
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aiwwa píše: Více
Ano na našem tripu nejezdíme po dálnici ![]()
Ale není to naše jediná dovolená, stačí číst ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Animační programy máš i v obyčejných kempech v ČR. Tak ze sebe nedělej nechápavou netykavku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mado píše: Více
Naštěstí do takových kempů nejezdíme a v cizině jsem takový nesmysl nepotkala. Ale my preferujeme malé kempy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije píše: Více
Psala jsi, že tě ten hotel zaujal. Klidně si to po sobě dohledej. Že je to vagón jsem zjistila a vypadá fakt dobře.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak pokud považuješ vystoupení profesionálních tanečníků, zpěváků, klaunů, akrobatů, kouzelníků, ohnivé, bublinové, laserové show, atd. za trapné a nemáš ráda cirkusy, koncerty, divadlo, tanec, atd., tak jo, všechno pro tebe bude trapné
.
P. S. to s tím kempem nemyslíš vážně, že ne? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit