Moje levná cesta
- Fotoalbum (382)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Bytsamsebou píše: Více
Tak jsou na dovolene…nemusí chodit spát se slepicemi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ambruše píše: Více
Hezký den,
řeším s uživatelkou napřímo.
Děkuji za pochopení a přeji fajn den
Eliška ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Venetia píše: Více
No a naštěstí na takové pro mě nudné dovolené ani nemusím jezdit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mado píše: Více
Mě by třeba zajímalo, zda má někdo opravdu zkušenosti s homesharing…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mado
Tak ono toho moc je zlevnění nevymyslíš. Dá se ušetřit na jídle, když si vaříš, ovšem to musí být kde, takže apartmán, chata nebo kemp. Chce to projet i nabídky cestovek, protože někdy na nějaké destinace vyjdou kombinace letenek s ubytováním levněji, než když to sháníš sama, to se nám právě stalo loni s Tenerife. Měli jsme přes cestovkou letenky a apartmán a cena dobrá. Na místě už jsme si dělali. s pronajatým autem program vlastní. Jinde mi ty nabídky cestovek přijdou hodně předražené a jsem schopná si to sehnat sama daleko levněji. Taky záleží na destinaci. Někde vyjde lépe půjčit si auto a k němu mít stan, jinde je kempů málo a je lepší půjčit si obytňák, na které jsou lépe připravení. Asi bych si nejdříve vybrala zemi a pak dohlédla info na různých cestovatelských webech.
Příspěvek upraven 24.08.26 v 13:46
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A nebo můžeš mít hotel a kupovat si k večeři pečivo, saláty, sýry,…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mado
Na cestování pod širákem se nám osvědčila tarpa, je to lehčí než stan, dáš to všude a déšť neřešíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mado píše: Více
Ještě nemám vše docteno, ale to je strašná představa
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije píše: Více
A kde to zjišťuješ? To by mě opravdu zajímalo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 píše: Více
Raňajky v hoteli, paradajky sú grilované? A medzi avokádom a syrom je čo? Tuniak?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jasně návrhy na levné letenky, bonusy přes airbnb, kontakty na osvědčené a levné půjčovny aut…
To jsou rady k něčemu a ne zapal oheň v lese, vyspi se nelegálně v autě na lesní cestě a na záchod choď do příkopu. A celý den nejez a večer si dej porci napůl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije píše: VíceČím prudím? Můžeš být konkrétní? Tohle je veřejná diskuze, holt sem nechodí jen plebs ale i hvězdy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit