Moje levná cesta
- Fotoalbum (491)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@aiwwa píše: Více
Ty máme
, ale nejsem úplně s nimi spokojená..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 píše: Více
Každý den jiní lidí, klid
. Jakože jsi nikdy nenarazila na lidi, kteří byli v kempu déle jak 1 den? A nenarazila jsi nokdy na kemp, jde je přes den i večer rušno? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aiwwa píše: Více
Není třeba
jednoduše si člověk umí zjistit zda na to konkrétním místě se dá opéct špekáček, na to není potřeba zákonů ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bytsamsebou píše: Více
Většinou my sami trabime v kempu 1 noc, výjimečně 2 a to se druhý den hodně lidí vystřídá. A narazila jsem na jeden protivný kemp, kde nedodržovali noční klid, který nedodržovali Češi. Taky po určité době dostali od místních slušný seřvání.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Z tohoto důvodu nemám ráda kempy v Čechach, je tam pořád rámus. Jednou jsme byli v jednom malém, rodinném. První noc klídek, pak najela parta uřvaných chlapů a už jsme se nevyspali. V cizině to je lepší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova píše: Více
Jejda tak to jsem se musela prekliknout
, stane se.. jasně že Hostel a asi ho objednám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 píše: Více
A kdybys strávila v resortu 1 den, výjimečně dva, tak se ti nevystřídají? ![]()
Nebo kdybys byla týden v kempu, tak tam nebudeš ty stejné lidi potkávat celý týden?
chuděro, byla jsi v kempu jen jednu jedinou noc a zažila jsi rušení nočního klidu
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mado píše: Více
Tak ještě jednou ![]()
Přečti si znova můj příspěvek, buď tak laskavá..
A děkuji za omluvu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
I kdybych tam byla týden, tak se to lidi mění. A ano v jednom z desítek kempů se neuměli lidí chovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den,
kroťte své komentáře. Nějaké jsem musela smazat a v případě, že se to bude opakovat, budete dočasně blokována.
Eliška
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ambruše píše: Více
Normální český kemp
. Kdo jede v Čechách do kempu a nepočítá s tím, že tam může být pařba až do dvou hodin do rána, tak to hodně podcenil
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije píše: Více
To nic, tady běžně neumí číst a chápat význam textu. Mně dneska zase napsali, ze nejsem na dovolené. Také se nedočkám omluvy za nesmysl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit