Moje levná cesta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56572
24.8.26 14:10
@ambruše píše: Více

Hele, presne. Tohle si kazdy umi poskladat. Umim udelat Mauricius za 20 na 10 dni. Ted planuju Portugalsko, chci se vejit do cca 13k na osobu komplet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28148
24.8.26 14:11
@Bytsamsebou píše: Více
:lol: ešte že horšie výrazi tu nepadajú. Komu asi tak to mohlo vadiť, že ťa nahlásil :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11553
24.8.26 14:11
@aiwwa píše: Více

Ano @Hera01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
24.8.26 14:12

Já tě nehlásila. Tohle nemám zapotřebí a když už, tak bych hlásila jinou uživatelku, co mi tu od začátku sprostě nadává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28148
24.8.26 14:14
@kornelije píše: Více

Ak to prežijem :lol: a hneď to nebude, ešte mám iné plány kým je teplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1926
@jkra píše: Více

A Portugalsko v jakém období? To by mě zajímalo. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9634

To je L. podobné. Pamatujete tu vlastivědnou diskusi? L. tam byla důležitá a honila si ego na holčičce, které nevyšel test.
Pozvala jsem L. do hodiny, že může udělat zábavnou hodinu pro děti, když všude byla. Šla fňukat k admince. Dostala jsem do e-mailu hlášení. Přívěsek byl smazaný, že byl nevhodný. Mám to stále v emailu, kdyby chtěla tvrdit, že to tak nebylo.

Příspěvek upraven 24.08.26 v 14:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5284
@jkra píše: Více

Tipy na úspory ve Švýcarsku ;) uvítám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118320
24.8.26 14:17
@kornelije píše: Více

Kornelije, ale já ti opravdu nenapsala nic špatného.
Zeptala jsem se jestli víš o tom, že v lese se nesmí rozdelavat oheň.
A zasmála jsem se nad tím, že nejezdíte po dálnici a přitom popisuješ incident co se stal na dálnici. Holt mám asi smysl pro logiku.
Jestli tohle považuješ za neslušné chování, tak to sorry, ale tohle bych řekla i kamarádce z očí do očí. Je extrémní sucho, stojím si za tím, že jít do lesa opékat je absolutní neucta k přírodě, k práci hasičů a navíc nelegální.
Za tím si stojím a není to mimo rámec slušného chování. Máš možnost mě nahlásit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43772
24.8.26 14:20
Že by někdo, kdo tady má několikátý nick? Což je zcela jistě v souladu s pravidly.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
24.8.26 14:21

@admin prosím o potvrzení, že jsem nikoho nehlásila. Vidíte, co za napadání toto způsobilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43772
24.8.26 14:22
@ekira5 píše: Více

Divoký losos je světlý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43772
24.8.26 14:23
@Venetia píše: Více

Ani prudit do dvou v noci okolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
24.8.26 14:24

Ja už to dál hledat nebudu co se mi nelíbilo, ale třeba u té dálnice jsem přece psala jak to bylo a nemám potřebu si tady vymýšlet že jednou jedeme a pak že nejdeme… Před měsícem jsme jeli, stala se málem nehoda a v září nejedeme, možná nějaký kousek, ale zatím mám trasu bez…
Stačí se slušně zeptat a ne mě hned osočovat, že lžu a že si vymýšlím.. a všimla jsi si, že by se dotyčná ke které jsi se přidala omluvila? Ne, a to já považuji za slušnost v normálním kulturním světě… omluvit se když se mýlím…
A já jsem někde psala, že jdu rozdělávat oheň v tom největším suchu?
My si třeba chodíme opékat buřty i v zimě… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11553
24.8.26 14:24
@Hera01 píše: Více

Takže ti nevadí, že jsem ti napsala : ":lol:. Jj, takže o tom víš úplný h…? "
Nechápu, proč tedy zasáhla adminka Eliška 8). V této diskusi jsou slova jako dement, magor, deb.il … To je cajk a já napíšu hov.no a takové kázání, že jsem překročila hranici a dostanu BAN!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat