Moje levná cesta
- Fotoalbum (224)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Bytsamsebou píše: Více
Oni jezdí do speciálních malých, jednodenních, klidných kempů. To je přece jasné. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale no tak ![]()
Já ti něco pošlu a koukni do konce ![]()
A pak mi napiš zda jsi z toho měla nějaký pocit, zážitek, jo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To byl. dneska fofr s adminem
ale co jsi psala tak strašného, netuším
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mado píše: Více
O ten program se v kempech většinou postarají jejich návštěvníci. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Venetia píše: Více
Vzdyt proc ne, ja si tsky rada na dovolené odpočinu: Jednou za rok, tyden k moři all in, dite se vyblbne v moři, na animačních programech, toboganech. Ja relaxuju s knížkou. Proložíme to nějakým výletem, večerní procházku a spokojenost. Na poznávací a akčnější dovolene taky jezdíme, ale musí být pohodlný ubytování a nehodlám vařit ani spat někde pod stromem. Buřty si opečeme na zahradě, kvůli tomu nemusím někam jezdit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@malákráličice píše: Více
Ne, jezdíme do malých běžných kempů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@admin které komentáře jste musela Eliško smazat? Já tu nic nevidím? Co Vás tak pohoršilo? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sama nejspíše víte, co píšete a co už je za hranou. Sem to rozhodně vypisovat nebudu, nezlobte se.
Prosím všechny o dodržování pravidel diskutování, abychom nemuseli k blokacím přistupovat. Ani nás to upřímně nebaví.
Děkuji a přeji pěkný den
Eliška ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@admin píše: Více
Kde je něco za hranou?
Nic nevidím a nevím, proto se ptám! Tak mi ten originál a promazané zašlete do soukromé zprávy!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem si nevšimla, že by tu bylo něco třeba promazat. Z jakého důvodu napominate zrovna tuhle jednu uživatelku? Nespletla jste se, jsou tu jiní recidivisté, kteří byli už desetkrát zabanováni pro nevhodné chování.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak dočteno, uf ![]()
A konečně můžeme pokračovat v té mojí levné cestě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pořád čekám ta ty originální nápady na levné cestování. Zatím jsem se nedozvěděla nic nového, jen věci, které jsou zakázané nebo nevhodné. Spát v autě, s nepovolenou vestavbou, někde u nádraží a dělat tak ostudu, znečišťovat okolí, mýt se na benzince a pláži, jinak čekat propocený, zaprašený, kde bude sprcha a šudlat se u lesa vodou z petky. Zakladat v lese oheň, taky super nápad, který potěší každého majitele lesa. Dát si napůl hamburger, zrovna fastfood, který je všude stejný, žádná krajová specialita. A když jsem v zemi tři hodiny, tak ji považovat za navštívenou.
A mezitím nějaké fotky něčího kredence.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevim, co jste mazala. Muzete nam to ukazat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit