Moje levná cesta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16968
13.8.26 12:56
@malákráličice píše: Více

Ale skoro celý zákusek je můj :D..
Já zase nemusím polévky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18982
13.8.26 12:56
@inkakřivák píše: Více

za dva lidi? My se bavime o 6000 na osobu podle Kornelije :mrgreen:
@kornelije nohu mam 43, to lodicky ve vyprodeji taky nekoupis. To mas problem sehnat i za plnou palbu aby to nevypadlo jak duchodky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18982
13.8.26 12:59

Asi to muzeme uzavrit - ja fakt nejsem schopna se dostat na 12 tisic za dve osoby na obleceni a obuv za rok. Mam naroky na kvalitu, neberu cokoliv ve vyprodeji a vzhledem k vysce a velikosti bot nemohu spolehat, ze mi neco z vyprodeju sedne. Ani nenakupuju v drazsich znackach, ze bych mermomoci potrebovala Lindex triko za litr. Jsem rada, ze pri sve financni situaci nemusim resit nejake obalky a setreni na zimni bundu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2313
13.8.26 13:01
@kornelije píše: Více

Tak to můj muž sní sám, dělit se nehodlá. Maximálně smím ochutnat, když jsem hodná. Jak jsem psala, u nás by to bylo na rozvodový papíry. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16968
13.8.26 13:05
@hospodki píše: Více

Já to nepotřebují vysvětlit ;)
Někdo třeba dá za drogerii měsíčně 300,+ Kč, někdo 2000,–
Každy to má jinak, jiné podmínky,. nároky,. představy.. ;)
Já například nekupuji žádnou dekorativní kosmetiku, co používám dostanu na vánoce, narozeniny, nebo svátek a nemusím utrácet.. v rozpočtu mi zůstanou peníze..
A tak by jsem mohla pokračovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16968
13.8.26 13:12
@Pučálkovic.Amina píše: Více

Tak my to začali praktikovat na poslední dovolené a je to fajn, tak jsem už v půlce funela že už nemůžu a že příště fakt na půl a vyhovuje nám to… Pak je ještě místo na zmrzlinu nebo nějaký drink… ;)
Nebo si dáme dvě jídla kdy je jedno třeba salát..a například pizzu celou nesmím ani náhodou.. posledně v Maďarsku a byla tak velká že zůstala jedná celá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80934
13.8.26 13:16
@malákráličice píše: Více

U kornely je to vždycky slovickareni. Viz teď to dopravani si. Jak vidíš. To vážně nemá cenu se snažit brát vážně. Je to čistě sranda. Vždyť to vidíš - dopřávají si - dají si jeden oběd pro dva, a k tomu ještě třeba jen polívku. To se nacpou, ve dvou, z jedné misky. No a pak jdou do kavárny a tam se podělí o presso. No užijí si až až.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80934
13.8.26 13:18
@hospodki píše: Více

Opravdu to tak je. Letos jsme ještě nekupovali nic. Chystáme se teď na nějaká lehká trika, čistou bavlnu. A myslím manželovi jedny šortky. Na dovolenou. A to klidně nakoupím ve výprodeji, to mi nevadí. A keeny fakt vydrží.

Příspěvek upraven 13.08.26 v 13:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16968
13.8.26 13:18
@inkakřivák píše: Více

A ty si hlavně přestaň vymýšlet a jak už tady bylo zmíněno nauč se číst ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80934
13.8.26 13:23

@kornelije děkuji za dobrou radu. Dám ti taky jednu - přestaň si hloupé vymyslet a lhát. Jestli tahle pizza stala 5 euro, tak jo. To ti budu věřit. Jako tu dvoutýdenní dovolenou s ubytováním jak kdy jak kde, i v apartmánu, jídlo v restauracich, kavárnách a pekárnách - a to vše za deset litrů na osobu. To je tak blbé, ale tak. Natož ještě vstupy kamkoliv. A že by zrovna ty byly v cizině levnější, tak to bys mě rozesmála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5207
13.8.26 13:38

Tyhle jídla tě stály 5 Euro :mrgreen:
Umíš pobavit…
Jak jít na jedno jídlo a rozdělit si ho pro dva? To jsem praktikovala, když bylo dítě tak ve věku 2-3 let…
A k tomu si dáte i to pivo limo na půl a vytahnete vlastní láhev s vodou :roll:
Jídlo v obchodech je +/- stejně drahé jako v ČR. Vstupy venku opravdu levnější nebudou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25385
13.8.26 13:38
@Menton píše: Více

no právě.. proto jsem se ptala.. my třeba máme letos low cost dovču ve vesnici poblíž Dubrovniku, ale když pojedeme na výlety a budeme platit vstupy, tak jen 1 vstup na hradby píšou 40Eur osoba (budu platit za 4- to už je celkem znát) + kde máš další vstupy a jídlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5207
13.8.26 13:41
@Lucy75 píše: Více

No musíš se řídit heslem Kornelky, jíte každý jen jedno jídlo denně a to ještě na půl…
Na hradby děti nacpes do krosny a jdeš v polovičním osazení…
Ona ti ještě něco poradí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25385
13.8.26 13:44
@Menton píše: Více
:mrgreen: puboši se mi tam bohužel nevlezou :mrgreen: prostě ty vstupy i v ČR jsou ranec, zvlášť třeba akváče… Chtěla jsem tím jen říct, že 20tisíc pro 2 osoby na týden v zahraničí s jídlem v restauracích prostě nejsou moc reálné, leda si teda dávat to jedno jídlo, ale to by můj chlap šilhal hlady a junioři by se ohlídali po skryté kameře, že si dělám srandu :lol: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118130
13.8.26 13:48

A pokud je vás třeba 6,tak objednáte jednu polévku a 6 lžic. :mrgreen:
Můžeš dát odkaz na restauraci, jde mají oběd za 5 eur?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat