Moje levná cesta
- Fotoalbum (109)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@malákráličice kdyz to tahas furt a kazdy tyden peres, tak ano. Sisuje to, odrbava se to..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Menton píše: Více
Obálková metoda je super na obyčejné výdaje, jako zmiňované jídlo, škola, lékař apod..
To když jenom tak platíš za vše možné nemůžeš mít přehled, co když ti před výplatou pochybi peníze?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucy75 píše: Více
Máme v plánu dovolenou na 14 dnů v zahraničí ( ještě nevíme přesně trasu) spát budeme v autě na divoko, v kempu, apartmánu.. uvidíme co se naskytne a podle počasí..
Stravovat se budeme po restauracích, žádné potraviny sebou nevezeme, kromě svačiny na cestu, nějakého pití, dobrot a pár kousků zeleniny a ovoce…
Na dovolené si dopřáváme restaurace, pekárny, kavárny, vstupy atd..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hospodki píše: Více
Mám spoustu kalhot, hodně chodím v sukních v šatech.
Nemusíš kupovat za plnou cenu…ve výprodejích se dají koupit pěkné moderní věci.
Mi to oblečení vydrží i deset let ![]()
Teď vyřazují dvoje kalhoty, už nejsou moderní, určitě jsem je měla deset let. Trička vydrží míň, ale dvě sezóny minimálně. Odhaduju, že za oblečení a byty dám v průměru 10 tisíc ročně…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hospodki píše: Více
Máme boty už nějakou sezónu, na turistiku mám třeba osvědčené z Decathlonu…
Letos jsem si kupovala dvoje letní, v Ostravě byla sleva v CCC 50 %, měla jsem ještě poukázku a platila celkem necelých 70,– Kč ![]()
A oblečení třeba troje šaty v Tescu za necelých 600,–
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hospodki rifle mám dvoje, nosím je pořád a rozhodně vydrží dýl. A boty jsme brali teď jen Keen, a že se v nich nechodíme hodně. Dvoje tenisky zničit za rok, to ani náhodou. A to je nosím pořád, pokud není hodně sněhu, tak i v zimě. Za mne je 12 tisíc na oblečení za 4ok slušná suma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije píše: Více
Promiň, ale při běžné ceně obědu 12-15 Euro mi to pro dva lidi na 14 dní opravdu s tou matematikou a tvým rozpočtem nevychází…
My byli na Šumavě, 3 lidi, žravý puberťák. V restauraci oběd, pití cca 1000 Kč.
Celá dovolená nás i s ubytováním v apartmánu na 14 dní ( ubytování, cesta, doprava na místě, vstupy, půjčení lodě) vyšla na nějakých 45000..
20 ubytování, 25 útrata…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak záleží kolik chodíš. My pro hodili 170 km jen na té dovolené, denně ujdu nějakých 10 km…to ty turistické odejdou dřív.
Ale mám na podzim minimálně 5 páru, na zimu taky včetně kozacek, letních sandálů mám 5 párů plus další dvoje polootevřené, lodičky do divadla, plátěné tenisky a turistické pevné a turistické otevřené…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak vim kolim za měsíc utratime. Vím, který měsíc jsou vyšší výdaje ( pojistky, boty pro dítě, daně…).
Od výplaty k výplatě jsem žila jako velmi mladá, když jsem splácela byt, zařizovala, měla nižší příjem.
Proto jsem si v průběhu času doplnila vzdělání, hledala novou práci s vyšším výdělkem a s manželem jsme pak poměrně dost zainvestovali, abychom nemuseli počítat každou korunu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Menton píše: Více
Tak já mam třeba ty turistice dvoje, jedny v práci a chodím celkem dost..
Jsou pohodlné a mám je už druhým rokem..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije Vždyť do práce nechodíš, jsi psala. Takže jinak - ty jsi normálně zaměstnaná a do práce jezdíš?
@Menton záleží, co všechno bude platit manžel. Co platí on, to se nepočítá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A venku tě teda prosím tě oběd v restauraci stojí kolik
- načítám...
- Citovat
- Zmínit