Moje levná cesta
- Fotoalbum (215)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Mám ráda uspořádané věci, přehled. Ale tady vypsaný režim. To bych nesnesla ani náznakem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bytsamsebou píše: Více
Já myčku nedrhnu, jenom ji udržují ve stavu aby nám dlouho vydržela, to nemá nic společného s cenou tablet ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zvedava1 píše: Více
Přečti si znova tu mojí část kterou jsi
do svého příspěvku vložila ![]()
Nic víc k tomu nemám co dodat…
Když jdu do restaurace tak vybírám podle chuti třeba z meníčka ale v obchodě rozhodně ne…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey1 opět klasika?
@kornelije tapety budou? Nebo proč nová diskuze?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije píše: Více
Proč ne? Je smutné, že muž nebo dítě řekne: dal bych A, a ty řekneš: ne, není to v akci. Bude C nebo D.
- Citovat
- Upravit
Ovšem ne v případě, že je celá rodina jednotná jako jeden muž a nemají žádné chutě. V předchozí diskuzi to myslím padlo, že nikdy nic mimo dané menu nejedí.
Takže stále osciluji mezi „troll“, „psychicky narušená bez sebevědomí“ a „svědci Jehovovi“ 😃 kategorii „obdivuhodná disciplína“ jsem opustila už před lety
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ne, já řeknu mám květák a vy si vyberte smažený, zapečený nebo polévku…nebo mám vepřovou plec, chcete guláš, segedín, pečenou na zelenině nebo?…
Snad už si rozumíme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale my bychom si dali k obědu kuře s kaší, máme na něj hroznou chuť. A k večeři žemlovku. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije píše: Více
Ne, nerozumíme. Jen ty se tváříš, že to všem u vás vyhovuje. Chudáci.
- Citovat
- Upravit
A ty stále nemůžeš pochopit že někdo to má jinak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova píše: Více
U nás se tedy taky málokdy vaří podle momentální chuti, protože když se kdykoli kohokoli zeptám na co mají chuť, co by si dali, co uvaříme, tak odpověď je - nevím, udělej co chceš, na co máš chuť ty, s čím budeš mít nejméně práce, apod. To nesnáším
takže si to naplánuju podle sebe. Je ale fakt, že dobře vím co komu chutná, nechutná, a vařím podle toho. Plánovat jsem se naučila už dávno, jednak jsem využila zásoby, ušetřila peníze, což se někdy hodně hodilo, a pak to bylo pohodlné, vědět co bude, nemuset o tom přemýšlet, vymýšlet. Léta jsem mívala tabulku v excelu, kam jsem si jednou týdně naházela co vařit, co koupit, doplnit. Pustila jsem to z hlavy, ve středu si napsala seznam a ve čtvrtek cestou domů z kanceláře nakoupila.
Navíc žijeme na venkově, kam Rohlík jezdí teprve krátce, takže čerstvé kvalitní kuře nebo rybka podle chuti taky nebyly k mání.
Teď už je to jiné, mrazáky i lednice jsou plné a když dostaneme chuť na chřestovou polévku a rybu, tak se objedná na druhý den a je to. Nicméně zvyk rámcově si naplánovat jídlo na několik dní dopředu a moct to pustit z hlavy mi zůstal.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit