Moje levná cesta
- Fotoalbum (44)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Bytsamsebou píše: Více
Pointa byla, ze zakladatelka udělala úctyhodný seznam, tak jsem se zeptala jestli nema děti nebo nepracuje. To je cele. Neni treba z toho dělat téma na 10 stran
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije píše: Více
Proč ne? Spousta lidí jezdí v průběhu roku na nízkonákladové dovolené a jednou, či třikrát ročně na allinclusive za 100 tisíc
!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hospodki píše: Více
Já mám děti, chodím do práce a stihla bych to v pohodě taky, to je pointa…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LunaP píše: Více
Ano kontrolovat kapsy se vyplatí ![]()
Já jsem plánovací typ, bavíme mě organizovat, sepisovat, třídit apod…
Některé věci mám už zaběhnuté, jenom si to vždy přepíší do dalšího měsíce..
A nemusíš mít dlouhý seznam, stačí třeba dvě tři věci na den a možná tě to chytne.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na nějaký sepisování bych se mohla vykašlat. ![]()
Jedu do obchodu a nakoupím co potřebuju. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsi prostě nejlepší a na tebe nikdo nemá. Chtěla bych být tebou a nebo tě alespoň uctívat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije já jsem absolutně neplánovací typ. Dělám věci když mám náladu. A pak se ale něco nedělá pravidelně. Jo ale kalendář a nástěnku už jsme zavedli. Dokonce jídelníček.
Teď jsem teda vyřídila tu spíž a jdu vymýt police.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Slovo ´nízkonákladové ´ je taky docela diskutabilní. ![]()
My jedeme na měsíc na dovolenou a necháme tam cca těch 100tis. A to považuji za super nízkonákladovou dovolenou. Ale my teda nejezdíme do resortů all in. Vždy to máme jako poznávačky. ![]()
A to ať jedeme autem, nebo letíme letadlem. ![]()
A jezdíme/létáme na dovolené cca 4-6× ročně. Vždy jedna dlouhá - 3-4 týdny. Zbytek 1-2týdny. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije no ale vy jste to udělali. Psala jsi, ze jste nocovali na nádraží. A jeste asi kdesi, jak ses pysnila, ze jste tiší a nikdo vas nenacapal. A slevy a akce beru, taky je využíváme, ale trochu jinak. Ja vim, co potrebuju koupit. A pro to jdu do obchodu. Můžu vybrat levnejsi variantu, pokud je zrovna v akci. Ale ze bych si nad letakama sepisovala, co je zrovna love slevě, a pak to kupovala, jen proto, ze je to ve slevě… ale v pohodě, kazdy ma svuj zivot, kazdy si zije dle sebe. Ja jsem se jen těšila na tipy na low cost a byla jsem nemilé překvapená, tot vse. Mam jiny pohled na vec, to nevadí. Ráda si přečtu jine tipy, treba se budou hodit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejsem si jistá že tableta dokáže vyčistit dočista celý ten filtr…
Ale třeba se mýlím, jenom ty tablety asi nebudou nejlevnější?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Klávesa289 píše: Více
Já moc zásob nemám, nejvíce teď v mrazáku rybíz a švestky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Filtr vytáhnu, vyčistim ho ručně ve dřezu. Akce na pět minut jednou za měsíc. Náklady jsou trochu teplé vody a jaru. Omyji i v myčce plast, kde je filtr usazen.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je fakt, člověk stihne když chce. Ja bych, ale nechtěla, umím si představit lépe strávený čas, než sepisováním seznamu..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit