Moje levná cesta
- Fotoalbum (442)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@pionyrka HF máme a využíváme. Máme ji rádi, stejně jako pomalý hrnec.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Z elektrospotřebičů kromě té pračky máme: trouba, mikrovlnka, varná deska a myčka z IKEA. Tyčový vysavač, robotický vysavač, dávkovač krmení pro zvíře, výrobník teplé/studené vody od Xiaomi. Lednička Gorenje. Mixér a rýžovar lock&lock, toastovač sencor, televize Hisense.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dá se říct, že HF jede denně několikrát u nás. Jíme zdravá i klasická jídla, ale jsou upraveny do moderní životosprávy, především odlehčeně. Karbanátky na milion způsobů, variací a bez koupání v tuku. Třeba na to je skvělá. Ty moje zdravé variace pizzy bez mouky a různé placky luštěninové. Dneska jsem tam taky zapékala těstoviny. Vybrala jsem si větší, dvířkovou, takže 5-6 porcí tam uděláme souběžně. Má obsah 12 l. Dceři jsem vybrala, že má dva šuplíky. Nechtěla jsem nějakou neprakticky malou. Ať taky může dělat souběžně přílohu i maso. Umí se nás tam sejít víc, využije se. Je to kouzelný přístroj. Jak máme fotovoltaiku. Manžel rád sleduje, co nejvíc obírá baterky. Nejvíc žehlička a palačinkovač jsou žrouti. Na HF neřekl nikdy ani popel.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@adresa píše: Více
Od FeelEco používám jar a je skvělej, kupuju po kanistrech a vydrží mega dlouho, myčku nemam. Jelena už používam léta, spíš prášek, ale ne na bílé prádlo, to mam třeba denkmit. Na hodně špinavé věci nastrouham žlučové nebo jádrové mýdlo. Dále už skvrny neřeším a zamaluju fixem a je to hned zajímavější ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jedtli je HF horkovzdušná friteza, tak která je dobrá? já slyšela spíš negativní zkušenosti, hlavně co se týká hranolek a kuřat. Dost mě lidi odradili od koupě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inzenyrka85 Ja mam z Lidlu a stačí mi, ale dle spotřebitelských testů nejlépe vychází tato
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inzenyrka85 my máme doma tuhle https://www.kaufland.cz/…t/459735339/
Dceři jsem vybrala Teslu.
Až někdy odejde a zas se nám obyvatelstvo rozroste a bude víc strávníků. Tak mám zálusk pak na tu jejich větší. Ta má 23 l objem.
https://www.kaufland.cz/…t/520810238/?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No a to se v tom fakt dají péct rohlíky buchty chleba.. jak tu někdo psal? to si budu muset najít. Já mam rýžovar z lidlu a jsem spoko. Se starou remoskou taky. Ale s dalšími krámy jsem opatrná. Já jsem dospěla do fáze, že si nakonec koupíme mikrovlnku, kvůli dětem. Televizi jsem taky koupila kvůli dětem, kvůli tomu jednomu dětskýmu kanálu
ale jako taky kouknu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inzenyrka85 píše: Více
Nas to bohuzel vubec nenadchlo (msme dualni), pouzivala se tak mesic, pak nekolik mesicu prekazela na lince a ted odpociva ve sklepe. A tak to dopadlo u vice lidi v okoli. Ale obecne my “smazene” nedelame skoro vubec.
Příspěvek upraven 19.08.26 v 21:27
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey1 píše: Více
Ja pozerám, že tá je super, ale vyše 3000€?
potom mi došlo, že kč
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inzenyrka85 píše: Více
To neporadím. Mám starou asi 6 let, s 1 košíkem, Philips XL, něco jako jsou tyhle, ta tady ta černá , ale s bronzovym držadlem a knoflíkem
Asi na 8 litrů a levnější než ta z odkazu, stala kolem osmi myslím. Až budu kupovat novou, tak něco jako psala Kelsey, s více košíky. Tehdy nebyly a teď už jsou levnější
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hranolky z brambor děláme jen v ní, zeleninové jen když jich dělám málo, pro jednoho, pro dva. Švagr má na chalupě podobnou a dělá si v ní vše, kuře, řízky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My tam taky děláme všechno možné. Mám ráda smažená jídla. Ale nechci to utopené v tuku. A nedělá mi to ani dobře. Ale proč bych se třeba obalených žampionů vzdala, když to jde udělat elegantně bez tuku? Mám žampiony zítra v plánu na oběd. Proto je zmiňuji.
Různé ty zeleninové, masozeleninové karbanátky, zeleninové wrapy, pizzu s moukou a cottage podklad bez mouky na pizzu, luštěninové suchary, kynuté pečivo, variace v listovém těstě, různé zapečené variace kuřecího/krůtího, špízy a těstoviny zapečené, brambory taky. Svatební koláčky jsem tam pekla atd. Je to rychlé, snadné. Vleze toho tam docela hodně. Děcka se s tím naučila rychle. Obslouží se.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit