Moje levná cesta
- Fotoalbum (438)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jinak jak se starat o plet lacino je dobre toto video, ja sama používám vodu z ryze a ta doopravdy vypne plet a pleť je hebčí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jeste jeden šetřící tip. Chodim 4× ročně darovat krev, mam tudíž 4 dny volna v roce z prace navíc, po odběru dostanu svačinu🤣šunku, chleba, sušenku, tyčinku Mars s ted v létě i nanuk, kávu v daních si pak ročně odečítám za jeden odběr tuším cca. 3000Kc a ještě mi zdravotní pojišťovna proplácí bonusy, které také uplatnuji a to i pro deti za sportovní kroužky a tábory. Například pojistovna 211 ma tyto bonusy pro dárce krve.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pionyrka Zimní oblečení na V jede už tak 2 týdny určitě. Já už mám prodáno i nakoupeno
(zvládnu odhadnout velikost).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Snopy123 mam to stejne, take prodáno a nakoupeno. Minuly rok jsem dceři ve Sportisimu koupila zimní snehule za 1000Kc letos jsem je prodala za 350Kc byla to velikost 30, ty samé snehule jsem sehnala letos ve velikosti 32 na Vintedu, take za 350, proc stejne, protoze si je dcera hrozne chválila, lehoučké, pritom teple, ale nosila je 2 mesice a tak jsem uz nechtela kupovat nove a sehnala jsem ty same a jsou take jako nove, coz mi udělalo hroznou radost, ze jsem takto hezky letos usetrila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pionyrka píše: Více
Ano máš pravdu, myčka nezapácha a neusazuje se v těch trubkách tak mastnota apod…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pionyrka Zimní sněhule jsem snad nové ještě ani nekupovala. U nás zase tolik sněhu není a když se to spočítá + pobyt na horách a růst nohy jsou nové sněhule naprosto zbytečné.
Někdy tedy na V kupuji věci, které tam pak zase prodám. Hlavně takové ty věci o které je tam zájem. Ale mám dítě ve věku co ještě poměrně rychle roste.
A asi mám i divné dítě, protože třeba bunda mu nikdy nevydržela na 2-3 sezony, jak se tam občas člověk dočte ![]()
Ještě pak sjíždím výprodeje po sezóně, tak to pak taky jde za pakatel.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Snopy123 Ja si takto na V kupuji taky letní věci po sezoně, zrovna dnes jsem si tam koupila letní šaty a požádala jsem o slevu a paní hned souhlasila, cenu tam měla 250 a ji nabidla 150, přijala to, coz mi udělalo radost
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije píše: Více
Tak seš na dovolené v Rakousku nebo děláš vánoční úklid? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije píše: Více
ty jsi sebou do Rakouska vezla i police?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit