Moje levná cesta
- Fotoalbum (215)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
A hele. Je zas zpět ta osoba, jejíž jméno se nesmí napsat a je na strašně podivnému tvrzení autorky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mirkaazzuri píše: Více
Jej manžel robí iné veci, toto všetko robí len kornelije. Ani on, ani deti si za celé roky nezoberú nič ani len na jedenie. Všetko im naservíruje a jedia len to, čo majú na tanieri.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemusíš se omlouvat, já se neuražim ![]()
Ano mám chlapa, už skoro třicet let a zatím mě nezabil ![]()
Já už mám v té mé domácnosti svůj systém který mi hlavně vyhovuje a usnadňuje život… ![]()
Nic vic v tom nehledej ![]()
Příspěvek upraven 17.08.26 v 11:47
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ambruše píše: Více
Jak je na tom energeticky netuším ( nezajímá mě to), ale máme LG a nesráží nic. Suším v ní témeř vše ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey1 píše: Více
Ona bola niekedy preč? Síce áno, po tom divadle, aké sú všetky uživateľký hrozné a ona odchádza a už nikdy tu nepríde, to trvalo asi dva týždne, čo prišla pod druhým nickom. Odvtedy je tu stále, nie?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak sušičku máme už strašně dlouho aeg a jsem s ní moc spokojená. Používám defakto jen 2 programy - na ručníky a povlečení suché do skříně a všechno ostatní mix, nic nesráží.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ekira5 píše: Více
Ale nepřeháněj ![]()
Myslíš ze je manžel hladovy když jsem celé dny v práci?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vždy jako Fénix vstane nenápadně z popela a nikdo, opravdu nikdo ji po dvou příspěvcích nepozná
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije píše: Více
Tak má doma v chladničke nachystané od teba. Neurobí si sám, nezoberie len tak. Teda aspoň prvé dva týždne v mesiaci, kedy máš všetko povážené a zapísané.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano…a když jsem pryč pracovně na více dnů tak je hlady ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije píše: Více
Doteraz si mala iba ranné, aby keď príde manžel o druhej domov, si mu mohla naložiť obed. Či niekde robíš, aké máš zmeny, čo robíš neviem, už si toho popísala… Väčšinou to meníš podľa potreby, ako teraz. Najprv si doma, potom si v práci celé dni, teraz nakoniec už si pracovne preč celé dni…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hele, já také oplachuji nádobí, aby na něm nezůstaly žádné zbytky, nechám odtéct/oschnout a pak jej dám do myčky. Ovšem tu zapínám jenom 1-2× za týden, až se celá naplní. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můj život je pestrý a zajímavý ![]()
Pořád jsou nějaké změny, nové zkušenosti, jiná práce a tím i jiný chod domácnosti a života…
A zase se chytá něco nového, asi to neznáš ale někdo to také má, že si užívá život jinak..
Příspěvek upraven 17.08.26 v 12:40
- načítám...
- Citovat
- Zmínit