Moje levná cesta
- Fotoalbum (251)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Zelnicka píše: Více
A přesně moje řeč, teď jsem prala polštáře, peřiny, povlaky,. malé polštářky…
To bych tak měla na týden praní
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova píše: Více
Mame vsechno od Bosch uz 6 let a bez jediné závady. Akorát teda ne kombinovaný sporák, ale indukci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
https://youtu.be/Px45WSGHdwA?…
Druhý den naší dovolené… Dopolední procházka kolem dvou rakouských jezer..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije tak mám na Vinted prodáno téměř všechno oblečení po synovi a na účtu plus 3000.
Zbývají mi tam nějaké letní věci, to se prodá s novou sezónou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdyz se bavíme o myčce, ja mam značku Mora a jsem s ni spokojená, stala okolo 5 tisic a teké talíře od omáčky, kečupu, tatarky a to samé i hrnce před vložením do myčky buď predmyji nebo vytřu papírovým ubrouskem.
A) méně se zanáší odtok a filtr
B) méně zápachu z myčky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám myčku Miele. Neoplachuju předem, jen setřu občas zbytky jídel a mastnou pánvičku ubrouskem. Nepředmývám. To už můžu mýt nádobí ručně rovnou.
Eko programy využívám u pračky i sušičky včetně naprogramování.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Menton píše: Více
To gratuluji a v dobrém závidím. Mě se takto dobře prodávat nedaří, asi nemám hezké fotky, ale nějakou korunu měsíčně to dá, ale nikdy ne tolik. Za háčkované šátky mě někdo nahlásil
, přitom jsem jich tam měla pár.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zelnicka Ono taky záleží jak jsi na Vintedu aktivní a v jakou dobu přidáváš inzeráty. Ja tam měsíčně prodam věci okolo 2 tisic, ale je potreba zadávat věci průběžně ne 1× za měsíc, take je lepší inzeráty zadávat večer okolo 20 hodiny, kdy většina lidi už sedi s telefonem po celém denním kolotoči. Pekna videa na toto téma ma na Instagramu jedna paní viz foto
Příspěvek upraven 18.08.26 v 10:12
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zelnicka píše: Více
Já mám po synovi ve velmi dobrém stavu. Ročně můžu mít zpátky tak kolem 8-10 tisíc, ale jsou to věci z Reserved, HM, CA.
Chce to dobré fotky, u kalhot, bund rozměry.
Když se mi to během dvou měsíců neprida, tak to smažu a nahraju znovu.
Ideální čas je kolem 10-15 v měsíci, kolem výplaty.
Za co tě nahlásili?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak pěkná videa zaměřena hlavně na setreni v kuchyni ma tato paní na Instagramu
Příspěvek upraven 18.08.26 v 12:03
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A kdyby se chtěl někdo inspirovat šetřením v Japonsku, doporučuji tento profil na YouTube
- načítám...
- Citovat
- Zmínit