Moje levná cesta
- Fotoalbum (463)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Hera01 píše: Více
Tak v takovém případě bych myčku považovala za zbytečný spotřebič. Než to nechat smrdět týden v myčce, radši bych těch pár kousků denně umyla ručně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova píše: Více
Protože na analytice nám vtloukali do hlavy, že chemické nádobí se má oplachovat min. 4×, aby na něm nezůstaly vyznamnější stopy chemikálií. ![]()
A myčce je mi to šumafuk, co oči nevidí, srdce nebolí a snad to mají nějak vykoumáno. Ale u praní také zapínám doplňující máchání a pak ještě máchání 20 anebo 40 minut zvlášť. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jege píše: Více
No, nebudu ti asi kazit život.
Mimochodem, spousta nádobí jde umýt jen horkou vodou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije píše: Více
A zabudla si to hlavné, psychicky a fyzicky naročná a nosíš pri nej turistickú obuv
áno, presne toto „užívanie si“ ti neskutočne závidím. Viac, ako váženie a zapisovanie každého gramu potravín a fotenie múky a cestovín atď.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ekira5 píše: Více
A mně se líbí, jak rozmanité volí nicky. Předtím blabla blábola, jak nějaká pavlačová drbna, a teď Héra, nejvyšší antická bohyně, vznešenost sama
anebo Hera, ztužený tuk ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ambruše píše: Více
Zbytečně určitě ne.. mame hodně návštěv jak přes týden tak přes víkend a dcera taky hodně peče.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přeji hezký den všem, přelouskala jsem pár posledních stánek a teda tolik stran o praní… Já Peru asi jak v minulém století
. Používám 2 programy - jeden pere 1:50 a druhý 0:45. Delší program než 2h bych taky nepoužívala - na to nemám čas (tento argument plně chápu), žádné aplikace, odložené starty apod nepoužívám, sušičku nemáme. Pračka se nám pokazila před Vánoci, koupili jsme tu nejlevnější, co měli na Alze, je dost hlučná, ale jinak ok. Nepřijde mi, že bych potřebovala praní nějak vylepšovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jege píše: Více
já teda nemam chemický vzdělání, ale zdá se mi to vcelku logický, tak se snažim nepoužívat tu největší chemii, ale jakože „eko“ varianty, menší zlo. Experimentovala jsem i s vlastní výrobou různých prostředků, ale výsledky, ať už myčka či pračka, byly často dost žalostný ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše: Více
tak v době bezolovnatýho benzínu už to stejně tolik nedává, to dřív mělo aspoň přidanou hodnotu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
K ovoci, v červenci jsme byli na samosběru višní. Takže máme několik kilo v mrazáku, marmeládu ze 3 kg za směšnou cenu v porovnání s obchodem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije píše: Více
Ty už ani nevíš, kdy lžeš?..To je to s tebou horší než jsem si myslela ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Adull píše: Více
No vždyť, víš jak je to psychicky fyzicky náročné - obědy v restauracích, zážitky, výlety? Kdo z vás na to má, přátelé?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Adull píše: Více
Je to prostě tak, nemůžu za to, že mi nevěříš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit