Moje levná cesta
- Fotoalbum (188)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Adull píše: Více
Jak jsem psala, nikdy neměla závadu. Ale neodešla bych od žádné pračky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když už jsme u těch spotřebičů. Potřebuji nový sporák a digestoř.
Kombinovaný sporák, samostatně stojící, trouba horní a dolní ohřev. Žádné serepetičky navíc, troubu využívám minimálně, peču v remosce.
Digestoř s filtrem, bez odtahu ven.
Má někdo s něčím osobní (pozitivní či negativní) zkušenost?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova píše: Více
A co takhle dvouplotynkovy vařič? Za pár korun ![]()
Dcera má v bytě a super a k tomu má také remosku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova sporák plyn/elektřina?
Za mě Mora. Hlavně ne gorenije.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aiwwa píše: Více
Mora je fajn. Mam druhou indukcni desku, troubu, vsechno dobry.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije píše: Více
Ten nechci, přeci jen občas dorazí syn a vnoučata a je toho potřeba víc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moru mám teď aktuálně. Takže jsou stále dobré?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
my měli Moru plyn nahoře - elektrická trouba a za tři roky jsme měnili. Už v záruce jsme měli opravu a opravář říkal, že Mora už dávno není dobrá značka, že jsou hodně poruchoví. Ale Gorenje asi taky nic moc. Ani nevím, co teď máme, ale už jsme měli dvě opravy v záruce. Vůbec nevím, co příště koupit.
edit Mora před lety byl držák.
Příspěvek upraven 17.08.26 v 10:45
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije Korni, promiň, nechci tě urazit, ale podle mě máš OCD, to jakým způsobem věci děláš, opravdu není normální, promiň.
Nečetla jsem všechny tvé diskuze, tak by mě zajímalo, máš v domácnosti chlapa? Protože muži mají většinou tendence si život usnadňovat a většině by z tvých postupů asi jeblo. Mýt nádobí a pak ho dát do myčky? Dát prádlo do sušičky, v půlce ho obrátit a pak ještě dosušit na sušáku? Dělat si seznam věcí ve spíži, jestli je mouky 400 nebo 450 gramů? Zamést a pak vyluxovat? Proboha proč? To jsou naprosto zbytečné postupy, které dávají smysl asi jenom tobě. A to jsou věci, které víme a co ty, o kterých ještě nevíme?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ambruše píše: Více
Mám oboje Bosch, využívam i Smart sušenie. Keď prehodím prádlo z práčky do sušičky, práčka pošle informácie sušičke a tá si navolí program sušenia. Ja tak max zapnem jemné sušenie, alebo nechám tak. Pračka tuším šestková rada, tú mám dlhšie, sušička osmičkova rada, tú mám kratšie.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@adresa píše: Více
Pretože ja rada veciam rozumiem. Tomuto vôbec nerozumiem, tak som si to zapamätala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije píše: Více
To som mala kedysi práčku, snáď i Whirlpool bola lepšie.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit