Moje mimi nic nebaví

25
17.5.15 22:53

Moje mimi nic nebavi

Ahojte zeny, pisu protoze uz jsem zoufala a potrebuji trochu podporit. Hlavne me zajima jestli ma nektera z vas doma taky takove miminko jako ja. Mame doma chlapecka, ktery ma sest mesicu, od narozeni si s nim opravdu uzivame :zed: Je hodne ubreceny, skoro vubec se nezasmeje, to uz musi mit hodne dobrou naladu. Ale za cely den ho vubec nic nebavi a porad jen poknourava a vzteka se. Kdyz ho dam na deku aby se pretacel, tak je do peti minut rev, dam ho do lehatka aby na me koukal co delam tak je opet rev, vezmu ho do naruce, ze ho pochovam a za chvilku se zacne kroutit a vzpinat a opet rev. Podotykam, ze od narozeni se nechce chovat. Tak mi pak nezbyde nic jinyho nez ho dat do kocarku a vyrazit ven. Dam ho do kocarku a rev, rozjedu se, kouka, pozoruje svt, ale beda jak zastavim, tak se zacne kroutit a opet rev, nekdy se stane, ze usne. Uz opravdu nevim co s nim mam delat :nevim: Nehlede na to, ze doma s nim vubec nic neudelam :( Je tak roztomilej, tak bych se snim mazlila, ale vubec nechce, ma taky nektera z vas takove mimco :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7904
17.5.15 22:57

@kukur a co hrazdička? Jinak to holt asi budeš muset vydržet, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
17.5.15 23:04

@kacz bohuzel ani hrazdicka, kdyz uz nechce ani pochovat, tak nevim co uz po me ten malej darebak chtel :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
17.5.15 23:12

Ahoj, neboj, casem to bude jen lepsi. Jak se trochu rozpohybuje, bude mit vetsi radost ze zivota. Asi se mu v ty kuzi"nemohouciho" miminka nelibi a chtel by byt akcni. Musis to holt vydrzeu, spolecne s nim a i na to mazleni dojde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
17.5.15 23:17

@kukur Kamarádce na to samé pomohla manduca… u nás nezabrala a nezbylo než vydržet (ale můj se rád choval -ve stylu koukal přes rameno - pozoroval svět)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
18.5.15 00:02

@kukur Ahoj, syna taky nic nebavilo do 10 měsíců, kdy se to zlomilo, když začal sedět a lézt. Do té doby jen řval nebo kňoural a nejhorší to pak bylo v kočárku(cca po půl roce věku). Nemohla jsem nikam chodit, protože na mě lidi křičeli, že na mě zavolaj sociálku(mysleli, že mu něco dělám, protože všechny děti milujou kočárek :zed: ). Bylo to na palici. U nás aspoň pomáhalo nošení. Ale sám na něco koukat, hrát si s chrastítkama, rukama, čímkoliv, to neexistovalo. Takže nejnutnější věci(vaření, jezení, záchod) se odehrávaly za řevu. Takže čím tě uklidním, je, že to přejde ;) Doporučuju ho co nejvíc dávat manželovi ven, popřípadě hodně půjčovat prarodičům, aby sis od něj odpočinula ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26261
18.5.15 01:43

@kukur no, jako u nas. Az ted se to zacina lamat, po osmi mesicich. Uz cely den jen nehuci a nebreci, ale dokaze si hrat. Zacal si klekat u nabytku, po trech dnech u nej stoupat. Odnarozeni bud spalnebo brecel, ve trech mesicich uz meli pri dobre chvilce pul hodky bez breku, ale to bylo parkrat. Pak z toho breku presel na huceni + brek a nedavno jsem zakladala diskuzi, ze stale fnuka. Ale opravdu az posledni tyden muzu mluvit o zlepseni. Taky huci, ale opravdu uz si hraje sam, plazi se po baraku a vymysli, co provede. Ted aby mu to vydrzelo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Peťulka2608
18.5.15 03:57

Ahoj, muj prvni syn byl uplne stejny jak pises ty :zed: Taky ho vse bavilo jen chvilinku, jinak knoural. Taky pomohl jen kocar. Az zacne sedet, lezt, chodit, zlepsi se to,, jnak vydrzet. Bohuzel, vic neporadim.
Taky mi bylo lito, ze se nesmeje a jen knuci :hug:
Ted mam holcicku a to je takovy smisek :dance:

• Citovat
  • Upravit
9394
18.5.15 08:39

Ahoj, prvni syn byl uplne stejny, mel navic i zdr. problemy, takze rval od 10 rano do 11 vecer a pak usnul vycerpanim… radu nemam, ale zlomi se to, vydrz, az se zacne sam hybat urcite se to zlepsi… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
18.5.15 10:45

Naše kočka je taky uplakánek a málokdy jí něco opravdu zabaví. Většinou potřebuje neustálý kontakt, takže taky spoustu nutných věcí provádíme za pláče… Ale bývalo to ještě mnohem horší, kočár byl tedy naprostý nepřítel, my naštěstí bydlíme v malé vesnici, tak jsem s ní chodila mimo lidi, aby si nemysleli, že jí mučím :-) Takže ti naprosto rozumím a jediné, co se dá poradit, je prostě vydržet… Neboj, ono to pomalu přejde, čím víc bude pohyblivější… Tak se drž :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
18.5.15 12:20

Je tk to jste me trochu uklidnily, ze to bud lepsi :D Ted prcek prave usnul, ale tak po 15 minutovem hysterickem zachvatu :cert: Chystam se snim odpoloedne do mesta vyvat materskou, jsem zvedava kde ho zase prepadne zachvat :nevim: Ono ho to totiz nebavi ani kdyz ho dam do nosicky do auta, tak na me ceka nez se oblecu tak to je rev, pak ho vezmu dam do auta, zapasuju a nez obejdu auto a sednu si y neho cela opocena tak rev, rozjedu se kouka, nedej boze jak zastavim na semaforu, tak sebou zacne sit a knucet, tak se modlim at uz tam skoci zelena :roll: Holky je to blby, ze se vas na to ptam, ale nemely jste nekdy sto chuti dat prckovi tady za to na zadek, neudelala bych to, jeste je malej, ale chut na to nekdy mam :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26261
18.5.15 15:57

@kukur jojo, ja mam chut mu dat na zadek kolikrat, hlavne v noci…nedelam ti, to radrji jdu vedle a tam se vybrecim. Je to zahul. Kdo takove ditko nema, tak nepochopi, co to je za nervy nekdy. A obcas mam chut mu zabalit kufrik a dat do kojenaku:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
18.5.15 22:48

@LindaPraha ahoj,tak jsem nakonec dala malyho na hlidani mamce, hlidala ho dve hodiny. Kdyz jsem prijela tak mamka sedela venku na lavicce cela zdrchana a rikala, ze mi to teda vubec nezavidi, ze mi da hodne zabrat. Hlidala ho poprve. ale co me nastvalo nejvic, ze se dneska poprve pretocil na brisko a zrovna mamce, ja to s nim nacvicuju mesic a me to neukazal jako prvni :lol: S tim kufrikem je to dobry, taky me napadaj podobny veci. Rikam mu vzdycky, vsak pockej az budes velkej, vsechno ti reknu, ze jem z tebe byla na chocholouska :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26261
19.5.15 16:40

@kukur ja ho na hlidani nemam komu strcit, staci pritel a ten me obdivoval:)
Ja zase rikam, ze az bude vetsi, bude mi behat o vikendu pro cerstvy pecivo a ja budu rikat, ze to ma za to tyranstvi:) Ale u nas je to opravdu ted uz lepsi, snad to vydrzi. Teda nepocitam separacni uzkost, to je taky vec na palici:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
19.5.15 22:51

@LindaPraha Muzu se zeptat kolik je ti roku, ja mam 35 a je to moje prvni mimco. Dnes jsme opet meli jeden z tech horsich dnu, od rana opet nevrly, urvany. Ja jsem taky z neho pekne hotova. Tak kdyz uz je to u vas lepsi, tak budu doufat, ze to taky jednou prijde :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí