Moje přínos firmě
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
můj přínos firmě
ahoj holky, potřebuji poradit. Mám zájem o práci sekretářky a mám dítě 3,5 roku. budoucí zaměstnavatel mi poslal meilem toto: V případě, že Vás naše společnost zaměstná jaké poskytnete nadstandardní výhody naší společnosti nebo v jakém směru jste skutečně spolehlivá/spolehlivý?
Nevím jak to sformulovat do dopisu. moc prosím o pomoc musím to co nejrychleji odeslat. díky renča
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak velka fabrika a mala rodinna firma budou shledavat ty vyhody v odlisnych vlastnostech… Tady je treba zvazit.
Dale: sekretarka pro jednoho cloveka nebo tymova asistentka? - opet rozdil…
Vyroba / sluzby / nakup-prodej - dalsi rozdil…
Jinak poskytnout prinos a byt spolehliva (pro sekretarku) muzes v:
jazyky
presnost
dodrzovani terminu
znalosti v oboru
kontakty
organizacni schopnosti
dochvilnost
flexibilita (pokud nemas problem s hlidanim)
profes. pristup, vystupovani
loajalita
Co ale pro ne bude prednejsi zalezi na vyse uvedenych faktorech.
Vse urcite neuvadet - nikdo by neuveril ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Napsala bych asi něco, že sama sebe považuješ nebo jsi svým okolím vnímána jako extrémně spolehlivá, dochvilná a systematická. Máš navíc velké organizační schopnosti. Každá ta věc jde jistě rozvést, záleží na tom, co z toho považuješ za svou opravdovou přednost, přece jen chce to uvést něco, co je aspoň trochu pravda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
přesně tak, záleží na tom, o jaké sekretářské místo se jedná, jiné budou požadavky na sekretářku vedoucího pracovníka velké firmy, jiné na sekretariát podniku (sekretářka, třeba i částečně účetní), jiné na holku pro všechno v rodinné firmě
- zohlednit a vypíchnout co jsi schopna nabídnout jak už je v předešlém příspěvku
Taky záleží na tom, co vlastně ty nabízíš, jestli máš školu, kurz, praxi, zkušenosti třeba z jiné pozice, ale daly by se využít …
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jéé holky, když to tady čtu tak se na ty pohovory po rodičovský vůbec netěším… já se to totiž sama chválit neumím a oni to na těch pohovorech vyžadují…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pokud je to malá firmička, tak bych vyzdvihla organizační a komunikační schopnosti, spolehlivost, pečlivost, odborné dovednosti (+ věci navíc: účto, jazyky, řidičák, PC …) a hlavně u malé (rodinné) firmy - loajalitu a teď mě nenapadá přesný výraz - to, že hledáš místo z dlouhodobého hlediska (co jsem vysledovala, tak právě tyto firmy si nejvíce cení toho, že jsi za firmu ochotna dýchat a chceš se podílet na jejím rozvoji, nechtějí žádné „brigádníky“, kteří budou za pár měsíců hledat jiné místo)
hodně stěstí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
katek78 píše:VOTE YES
pokud je to malá firmička, tak bych vyzdvihla organizační a komunikační schopnosti, spolehlivost, pečlivost, odborné dovednosti (+ věci navíc: účto, jazyky, řidičák, PC …) a hlavně u malé (rodinné) firmy - loajalitu a teď mě nenapadá přesný výraz - to, že hledáš místo z dlouhodobého hlediska (co jsem vysledovala, tak právě tyto firmy si nejvíce cení toho, že jsi za firmu ochotna dýchat a chceš se podílet na jejím rozvoji, nechtějí žádné „brigádníky“, kteří budou za pár měsíců hledat jiné místo)
hodně stěstí
a jeste me napada: nejak nenapadne tam uvest, ze i presto, ze jsi s deckem, tak kdyz bude potreba muzes nejakou praci udelat doma - mas PC, net… Nevim, jake mas sance na prijeti, mozna bych to schovala jako rozvinuti flexibility pri ustnim pohovoru.
To, ze muzes byt dlouhodobe verna firme by melo nejlepe byt videt z Tveho zivotopisu, ale mozna jsi jeste mladas ![]()
Drzim palce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit