Ivydelek.com - registrace za poplatek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9
1.7.11 13:21

ivydelek.com

Dámy, mám takový dotaz, má někdo zkušenosti se stránkou a prací na www.ivydelek.com? Je to práce na doma ale chtějí sms registraci za 99,–. Za jakýkoliv příspěvek budu vděčná=)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23847
1.7.11 13:34

A ty chceš vydělávat, nebo někomu platit? Jestli chtěj byť jen korunu, je to podvod vždycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
1.7.11 13:50

taky bych nic neposílala, tyto registrace jsou o ničem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
1.7.11 14:24

neznám… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
24.7.11 13:15

ahoj, tohle by mě taky zajímalo, protože jsem psala mail,že je to podvod, protože nabízí práci bez poplatků,ale abys mohla začít musíš poslat smsku za 99 Kč. A na mail mi nějaký chlap odpověděl, že když jsem nedůvěřivá nebo ve finanční tísni pošlou mi heslo zdarma,ale když jsem odepsala,že bych měla zájem nikdo už mi neodepsal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jana-5K
15.12.11 23:18

ivydelek

Já jsem s touto firmou byla spokojená. Nabídky,které jsem za sms dostala odpovídají ceně. Přivydělávám si k důchodu rozesíláním reklamních materiálů od firem .
Po zapracování se dá vydělat i 10 tisíc měsíčně.
Spíš si myslím, že na tu fůru podvodů co líta na internetu, je to docela solidní firma se zajímavym nápadem. :)

• Citovat
  • Upravit
16694
16.12.11 10:18
Jana-5K píše:
Já jsem s touto firmou byla spokojená. Nabídky,které jsem za sms dostala odpovídají ceně. Přivydělávám si k důchodu rozesíláním reklamních materiálů od firem .
Po zapracování se dá vydělat i 10 tisíc měsíčně.
Spíš si myslím, že na tu fůru podvodů co líta na internetu, je to docela solidní firma se zajímavym nápadem. :)

Kdyby to byla solidní firma, vezme si tu stovku z mé první výplaty. Víc k tomu říkat nebudu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
28.12.11 20:50

Jana ani neni registrovana, dalsi z falesnych osob co to vychvaluji, uz platba pomoci SMS je dost podezrela, prosla sem dost tehle „vydelku“ takze uz mam cuch :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
686
28.12.11 22:21

Nevěřím ničemu,za co by jsem musela zaplatit byt jen 10 kč :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat