Ivydelek.com - registrace za poplatek
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
ivydelek.com
Dámy, mám takový dotaz, má někdo zkušenosti se stránkou a prací na www.ivydelek.com? Je to práce na doma ale chtějí sms registraci za 99,–. Za jakýkoliv příspěvek budu vděčná=)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
A ty chceš vydělávat, nebo někomu platit? Jestli chtěj byť jen korunu, je to podvod vždycky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj, tohle by mě taky zajímalo, protože jsem psala mail,že je to podvod, protože nabízí práci bez poplatků,ale abys mohla začít musíš poslat smsku za 99 Kč. A na mail mi nějaký chlap odpověděl, že když jsem nedůvěřivá nebo ve finanční tísni pošlou mi heslo zdarma,ale když jsem odepsala,že bych měla zájem nikdo už mi neodepsal
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ivydelek
Já jsem s touto firmou byla spokojená. Nabídky,které jsem za sms dostala odpovídají ceně. Přivydělávám si k důchodu rozesíláním reklamních materiálů od firem .
Po zapracování se dá vydělat i 10 tisíc měsíčně.
Spíš si myslím, že na tu fůru podvodů co líta na internetu, je to docela solidní firma se zajímavym nápadem. ![]()
- Citovat
- Upravit
Jana-5K píše:
Já jsem s touto firmou byla spokojená. Nabídky,které jsem za sms dostala odpovídají ceně. Přivydělávám si k důchodu rozesíláním reklamních materiálů od firem .
Po zapracování se dá vydělat i 10 tisíc měsíčně.
Spíš si myslím, že na tu fůru podvodů co líta na internetu, je to docela solidní firma se zajímavym nápadem.
Kdyby to byla solidní firma, vezme si tu stovku z mé první výplaty. Víc k tomu říkat nebudu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jana ani neni registrovana, dalsi z falesnych osob co to vychvaluji, uz platba pomoci SMS je dost podezrela, prosla sem dost tehle „vydelku“ takze uz mam cuch ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit