Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No tak já jsem ten typ, že bych mu napsala něco ve smyslu, že je škoda, že mě nepoznává, ale chodili jsme spolu do školy a já ho v té době milovala, udělala bych nejspíš smajlíka a dále mu napsala, že se skoro vůbec nezměnil a ať se nezlobí, že jsem si ho přidávala, pokud se ozve, dále bych si s ním psala a možná bych s ním klidně později zašla na kafčo, však o nic nejde - tak se na to dívám já, komunikativní jsem dost, tak proč ne
však to, že jste na sebe narazili má nějaký důvod, nic se neděje jen tak, tak to využij a splníš si sen, který sis přála před několika lety ![]()
@Temaho píše:
Tak ten konec mě dostalSeš vdaná, tak proč to řešíš?
pokud to chápu dobře, tak zakladatelka by ho už jako kluka nechtěla, jen si chce splnit sen z dětství
@MaminkaMartinka píše:
pokud to chápu dobře, tak zakladatelka by ho už jako kluka nechtěla, jen si chce splnit sen z dětství
Jaký sen? Asi jsem to špatně pochopila, ale mě příjde, že o něj má zájem ![]()
@Temaho píše:
Jaký sen? Asi jsem to špatně pochopila, ale mě příjde, že o něj má zájem
no já to pochopila tak, že kdysi se jí hodně líbil a chtěla s ním chodit, teď na něho narazila a chtěla by mu to všechno, co k němu tehdy cítila dát vědět, příp. s ním zajít třeba na kafčo
Možná by bylo lepší, kdyby nám to tady zakladatelka trochu více rozepsala
No takhle, trochu me zaskocilo, ze o me vubec nevedel a dodnes vlastne nevi. A ja si malovala takovy vzdusny zamky ![]()
Pochybuji, že neví kdo jseš. Když jsi mu to dávala tak najevo. Prostě nemá zájem. Pokud ti napsal, že si tě nepamatuje, tak prostě si tě nechce pamatovat.
@Anonymní píše:
No takhle, trochu me zaskocilo, ze o me vubec nevedel a dodnes vlastne nevi. A ja si malovala takovy vzdusny zamky
já bych mu napsala to, co jsem ti napsala v prvním příspěvku a dále bych to neřešila…pokud bude chtít, tak se ozve a klidně bych na tom chatu psala dále a ono se uvidí
Nechápu, proč v manželství začít koketovat s první láskou, jaký kafe, co tu blbnete? Zjevně v tom zakladatelka stále lítá a chladnou ji to nenechává.
Vymaž ho z přátel, pokud si tě nepamatuje, bude mu to jedno a žij si dál svůj manželský život, nebo tu za chvíli zase budeme číst: manžel nebo milenec, nevím, čí je dítě, nechce na něj platit, jsem sama s dětma, jak vyžít z tří tisíc měsíčně.
@jenika1 píše:
Pochybuji, že neví kdo jseš. Když jsi mu to dávala tak najevo. Prostě nemá zájem. Pokud ti napsal, že si tě nepamatuje, tak prostě si tě nechce pamatovat.
Vis asi mas pravdu
Ja v te dobe nebyla zadna krasavice taky, ze? Anebo jsem to davala najevo malo ![]()
Já jsem se se svojí školní láskou setkala na slučáku (byli jsme spolu v jedné třídě) a byla jsem „zklamaná“
.
Radši bych si o něm nechala svoje iluze z dětství
.
A navíc, nic se nemá pokoušet
, takže bych to nechala plavat.
![]()
Příspěvek upraven 09.04.13 v 13:28
@Virginia píše:
Nechápu, proč v manželství začít koketovat s první láskou, jaký kafe, co tu blbnete? Zjevně v tom zakladatelka stále lítá a chladnou ji to nenechává.
Vymaž ho z přátel, pokud si tě nepamatuje, bude mu to jedno a žij si dál svůj manželský život, nebo tu za chvíli zase budeme číst: manžel nebo milenec, nevím, čí je dítě, nechce na něj platit, jsem sama s dětma, jak vyžít z tří tisíc měsíčně.
Diky za nazor
Mozna bych jeste dodala, ze ted bydlime kazdej na jiny strane republiky.
Zdravím všechny.
Asi ve 7. tride jsem strasne intenzivne milovala jednoho kluka, rikejme mu treba David. Potkavala jsem ho kazdej den, stretavali jsme se po ceste, kdy kazdy z nas sel do sve skoly. V tom jednom skolnim roku to bylo temer kazdy den, ja mu posilala pres spolecne zname zamilovane psani (nevim jestli se k nemu dostali) a ikdyz jsem nemela nikdy odvahu ho oslovit a popovidat si s nim, mela jsem pocit, ze mou lasku citi, ze proste chodim s napisem Miluju Davida na cele, no proste, ze me zaregistroval. Jelikoz jsme meli spolecne zname, mela jsem za to, ze mu to vytroubili (vedeli to uplne vsichni
a ze proste aspon vi, jak vypadam, ktera jsem.
ze jsem si ho vubec pridavala. Mela jsem to nejspis nechat jak to bylo. No ale co ted, ze?
Tak ja zacnu
No a soucasnost… Opet spolecni pratele (neboli moje velice aktivni kamaradka), mi pise, ze ho ma v pratelich, at si ho taky pridam. Rikam ji, k cemu to bude, akorat budu nastvana…No a jsem… takze jsme se teda pridali. A ja mu pisu slusne, jestli si me pamatuje, ze ja ho znam a jak se ma a tak. Prichazeji mi odpovedi, ze me nezna, ani podle fotek, proste vubec nevi.
Takze trapas. Ja si ted
Co by jste mi poradili? Mam mu jen tak mezi reci napsat neco ve stylu, ja jsem te zboznovala a ty sis toho vubec nevsimnul, anebo mu to mam napsat uplne vazne? Nebo to mam nechat bejt? Rikam si, jestli ma smysl aby vedel, ze jsem ho pred 15 lety uplne silene zboznovala? Obavam se, ze ho to necha chladnym a me to akorat nastve, ze to ma takovou dohru. Komunikativni moc neni teda.
Kamaradka mi radi, at to zkusim nanovo. Ze se mam s nim normalne bavit a nechat to plynout a proste kamosi atak. Kecame totiz na fb na spolecnem chatu. Jenze k cemu mi to je? Krasnej je porad a akorat me to bude stvat, ja vazne nevim. Ja jsem vdana a takhle blbnu. Ale prvni laska je prvni laska a dokaze me potrapit i ted.
Dekuju za nazory, a ted do mne..