Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj. Jde o mou nejlepší kamarádku. Je to milá, chytrá holka. Studentka operního zpěvu. Vždy byla tak trošku jiná, zvláštní. Na partnery má velmi vysoké nároky. Seznámila se s jedním hercem (nebudu raději jmenovat), který je ovšem opravdu o hodně starší. Mohl by to být klidně její dědeček. Z přátelství to přerostlo až v lásku. Je opravdu šťastná, celá září. Není to žádná zlatokopka, nikomu se tím nechlubí. Ovšem já mám obavy.Jsem ráda, že je šťastná, ale bojím se, že to nedopadne dobře.
Podívej se na Gotta nebo Jandu, ty holky nevypadají, že by trpěly
.Když je šťastná, tak jí to přej.
Mno, myslím, že s tím nic nenaděláš. Pokud je šťastná takto jí to vyhovuje, tak ji v tom podpoř. Maximálně jí pak nastav rameno, kdyby se potřebovala vybrečet.
A co chceš slyšet? Abys jí to rozmluvila? Jediné co ti můžu poradit je starat se sama o sebe a nemotat se do vztahů druhých lidí. Píšeš, že kamarádka je šťastná, tak v čem hledáš problém?
@berusa.m píše:
A co chceš slyšet? Abys jí to rozmluvila? Jediné co ti můžu poradit je starat se sama o sebe a nemotat se do vztahů druhých lidí. Píšeš, že kamarádka je šťastná, tak v čem hledáš problém?
@milacek95 píše:
Ahoj. Jde o mou nejlepší kamarádku. Je to milá, chytrá holka. Studentka operního zpěvu. Vždy byla tak trošku jiná, zvláštní. Na partnery má velmi vysoké nároky. Seznámila se s jedním hercem (nebudu raději jmenovat), který je ovšem opravdu o hodně starší. Mohl by to být klidně její dědeček. Z přátelství to přerostlo až v lásku. Je opravdu šťastná, celá září. Není to žádná zlatokopka, nikomu se tím nechlubí. Ovšem já mám obavy.Jsem ráda, že je šťastná, ale bojím se, že to nedopadne dobře.
je sice pekne, ze mas o kamaradku strach, ale bohuzel je to jeji zivot a jak to znam, muzes ji rikat co chces, stejne si udela vse po svem. to uz tak v zivote chodi.
pokud jsi opravsu kamaradku, proste ji to prej a doufej, ze to bude fajn. muzes ji rict svuj nazor, ale to je asi tak vsechno.
na jednu stranu, neni jedina, kdo ma vztah s o hodne starsim muzem a ve spouste partnerstvi to funguje, tak treba tvoje kamaradka a jeji partner budou jedni z tech stastnych
A v cem presne je problem, ze mas o ni strach? Nedopadnout muze jakykoliv vztah
To by se clovek nesmel zamilovat nikdy…
Jsem ráda, že je šťastná, ale dotyčný je ženatý. Mám strach, že kdyby to prasklo, budou se na ni dívat, jako na mrchu, zlatokopku atd. Navíc to nemá přece žádnou budoucnost…
Ja osobně bych se do toho nepletla. Maximálně řekla svůj názor, ale každý má svoji hlavu a udělá si to podle sebe. Vím z vlastní zkušenosti.
@milacek95 no a? myslíš že vztah s mladším mužem dopadnout dobře musí??? jestli je šťastná tak ať je
přej jí to a nezabývej se tím co bude. oni si určitě nějak poradí a pokud ne tak nebude ani první ani poslední se zlomeným srdcem
@milacek95 píše:
Jsem ráda, že je šťastná, ale dotyčný je ženatý. Mám strach, že kdyby to prasklo, budou se na ni dívat, jako na mrchu, zlatokopku atd. Navíc to nemá přece žádnou budoucnost…
proc by nemelo?? je to teda pekna levarna zacinat si se zenatym, ale klidne to muze mit krasnou budoucnost…
Nemá to budoucnost z důvodu jeho velmi vysokého věku.
Já se ji do toho pochopitelně plést nechci. Jen jsem se asi potřebovala vypsat.
@milacek95 píše:
Nemá to budoucnost z důvodu jeho velmi vysokého věku.
Já se ji do toho pochopitelně plést nechci. Jen jsem se asi potřebovala vypsat.
tak ja myslim, vysoky, nevysoky vek… clovek muze zemrit i ve 30 ![]()