Moji rodiče mi dělají peklo

Anonymní
9.7.18 14:26

Moji rodiče mi dělají peklo

Zdravím všechny. Ráda bych poprosila o radu. Moji rodiče jsou labilní a zlí. Celé mé těhotenství mi dělali že života peklo. Zablokovala jsem si i telefon, ale oni mění pořád Sim karty, tak to má menší význam. Manžel už jim řekl, že mě nemají obtěžovat, ale vždy je chvíli klid a pak nanovo. Teď je ještě k tomu období, tedy mám 3 týdny do porodu, takže mi není nic moc a naposledy padly úplně nesmyslné výhrůžky po sms. Už na to nereaguji, ale bojím se o dítě. Bojím se, že mě budou chodit obtěžovat dál a dál. Svého otce se bojím, že by mě mohl napadnout. Jak postupovat. Oni bydlí v jiném městě, ale v chatu mají asi 1,5 km od nás. Je to peklo. Děkuji za rady.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1184
9.7.18 14:36

Nějak mi chybí vysvětlení, co vlastně a proč to dělají?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8881
9.7.18 14:38

Pokud nejsi troll..cos jim tak strašného udělala? Nebo nesouhlasí s tím, kdo je tvůj manžel? Nechtěli abys čekala dítě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
9.7.18 14:38

Nějak to nechápu,Ty sis zablokovala telefon a oni meni Sim karty,jak to s tim souvisí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140244
9.7.18 14:40
@Anonymní píše:
Zdravím všechny. Ráda bych poprosila o radu. Moji rodiče jsou labilní a zlí. Celé mé těhotenství mi dělali že života peklo. Zablokovala jsem si i telefon, ale oni mění pořád Sim karty, tak to má menší význam. Manžel už jim řekl, že mě nemají obtěžovat, ale vždy je chvíli klid a pak nanovo. Teď je ještě k tomu období, tedy mám 3 týdny do porodu, takže mi není nic moc a naposledy padly úplně nesmyslné výhrůžky po sms. Už na to nereaguji, ale bojím se o dítě. Bojím se, že mě budou chodit obtěžovat dál a dál. Svého otce se bojím, že by mě mohl napadnout. Jak postupovat. Oni bydlí v jiném městě, ale v chatu mají asi 1,5 km od nás. Je to peklo. Děkuji za rady.

proč?jaký mají důvod být zlí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9117
9.7.18 14:41

Já jsem to celé napochopila. Jakým způsobem ti dělají ze života peklo? A pokud je to tak hrozné, proč si jednoduše nezměníš číslo ty? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27767
9.7.18 14:42

a jak jsou zlí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.7.18 14:44

Nemají rádi

@truelly mého manžela. Chtěli po nás neustále i peníze ns x věci, ale to jsme pak odmítli, protože máme domek k rekonstrukci a dítě na cestě, tak jsme začali korunky dávat jinam a to se nesetkalo s pochopením. Sama tomu nerozumím a mé těhotenství na tom nic nezměnilo, spíš naopak. Úplně jim preskocilo. :-(

• Citovat
  • Upravit
26747
9.7.18 14:45

k číslu… potom nepouživej blacklist ale whítelist-dovolaji se jen dovolená čísla uložena v telefonním seznamu. Při osobní konfrontaci, která tě ohrožuje kontaktuj policii. Zas chtěli koupit špatnou barvu výbavičky, nebo tvrdí že o dítě se nepostaras a je jejich a ty se nesmyslně hroutiš? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.7.18 14:48

Nesouhlasí,

@mojmira Nesouhlasí s tím, že jsem si vzala může s názorem. Vždy jsem pro ně dělala maximum, ale pak jsme začali s manželem budovat své zázemí, ale nějak se to nesetkalo s pochopením.

• Citovat
  • Upravit
26747
9.7.18 14:49
@Anonymní píše:
@truelly mého manžela. Chtěli po nás neustále i peníze ns x věci, ale to jsme pak odmítli, protože máme domek k rekonstrukci a dítě na cestě, tak jsme začali korunky dávat jinam a to se nesetkalo s pochopením. Sama tomu nerozumím a mé těhotenství na tom nic nezměnilo, spíš naopak. Úplně jim preskocilo. :-(

tati jsem na mateřské, bohužel nemáme. Osobní výhrůžky -policie. Co si dělala do teď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.7.18 14:53

Oni

@Bubla_Bučková dítěti nekoupili nic, ale já nic nepozadovala. Výbavu mi dělala tchyně, která se s tchanem na kluka těší. O vnouce můj otec nemá zájem, moje matka mi zas napsala, že pokud ji nebudu vnouce pucovat, bude zle. :-(

• Citovat
  • Upravit
9.7.18 14:56

Byla

@Bubla_Bučková Byla jsem takhle měkká jako zakladatelka, ale na takové lidi platí jedině hrubý přístup. Po dobrém to nikdy nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
9.7.18 15:16

No žádný štěkání a dohadování, prostě jednou větou a pak ignoruju, mažu nazdar.

Tati, peníze ti bohužel nepujcim, mám svoje velké výdaje.

Mami, tohle není tvoje věc.

Mami a tati, mrzí mě, že Petra nemáte rádi, ale já jsem šťastná a čekáme dítě. Pokud nebudete respektovat moje rozhodnutí, nebudeme se dále s vámi stýkat. Mrzí mě, že to dopadlo takhle, ale dám vždy přednost svojí nové rodině. Jakékoliv vaše urážky budu nadále ignorovat.

Blacklist/whitelist. Případné maily řešit s policii. Chápu, že si asi žila v manipulaci, ale jsi teď dospěla, tak se tak chovej a nebo vyhledej psychologa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
9.7.18 15:31

A co ti teda konkretne chteji? Penize? Nejak nechapu, proc te tak stihaji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová