Načapala jsem svého tchána s milenkou

23
5.7.18 18:37

Načapala jsem svého tchána s milenkou

Ahoj holky. Mam takovy problem. Byla jsem s manzelem a synem na vylete a ubytovali jsme se v jednom hotelu. Rano jsem sla na snidani sama, protoze manzelovi nebylo dobre. Kdyz jsem prisla dolu, vsimla jsem si, ze si tam tchan cepuje kafe. Zustala jsem stat asi dve minuty, jestli je to fakt on.. no proste nahoda jak blazen :D pozdravila jsem ho a pobavene jsem se zeptala, co tam dela. On okamzite zkamenel a byl zticha, nevedel co rict.. no mne to bylo okamzite jasny. Jen prohodil, ze je to pruser a jak je to mozny, ze jsme taky tady. Jen jsem ho ujistila, ze manzel dolu neprijde, protoze mu neni dobre a ze mu nic nereknu. No byl dost v soku, jen mi rekl, at mu prosim nic nerikam. Odesla jsem a manzelovi nic nerekla. Fakt me stve, do jaky situace me to ale postavilo a jak trapny to asi bude, az za nima pojedeme. Ceka me to uz tenhle vikend. Dalsi vec je, ze uz jednou manzel zjistil, ze milenku ma a dost se kvuli tomu pohadali. Nemaji uplne nejlepsi vztah a ja ho taky v lasce zrovna dvakrat nemam. Tohle tomu moc nepridalo. Tchyne je fajn, mam ji rada. Jak byste se k tomu postavily vy? Rekly byste to manzelovi nebo neco rekly tchanovi? Nebo proste jen delaly ze se nic nestalo? Diky.

Příspěvek upraven 05.07.18 v 19:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
32200
5.7.18 18:39

@winquee Dělala bych, že se nic nestalo. Nic ti do toho není, ani tvému manželovi. To jen mezi tchánem a tchyní. Ale náhoda je to fakt dobrá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
@winquee píše:
Ahoj holky. Mam takovy problem. Byla jsem s manzelem a synem na vylete v Jicine a ubytovali jsme se v jednom hotelu. Rano jsem sla na snidani sama, protoze priteli nebylo dobre. Kdyz jsem prisla dolu, vsimla jsem si, ze si tam tchan cepuje kafe. Zustala jsem stat asi dve minuty, jestli je to fakt on, protoze jsme z Prahy.. no proste nahoda jak blazen :D pozdravila jsem ho a pobavene jsem se zeptala, co tam dela. On okamzite zkamenel a byl zticha, nevedel co rict.. no mne to bylo okamzite jasny. Jen prohodil, ze je to pruser a jak je to mozny, ze jsme taky tady. Jen jsem ho ujistila, ze manzel dolu neprijde, protoze mu neni dobre a ze mu nic nereknu. No byl dost v soku, jen mi rekl, at mu prosim nic nerikam. Odesla jsem a manzelovi nic nerekla. Fakt me stve, do jaky situace me to ale postavilo a jak trapny to asi bude, az za nima pojedeme. Ceka me to uz tenhle vikend. Dalsi vec je, ze uz jednou manzel zjistil, ze milenku ma a dost se kvuli tomu pohadali. Nemaji uplne nejlepsi vztah a ja ho taky v lasce zrovna dvakrat nemam. Tohle tomu moc nepridalo. Tchyne je fajn, mam ji rada. Jak byste se k tomu postavily vy? Rekly byste to manzelovi nebo neco rekly tchanovi? Nebo proste jen delaly ze se nic nestalo? Diky.

Asi bych mlčela, když už jsem to slíbila. Ale nejezdila bych tam ráda a tchanovi se vyhýbala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
@winquee píše:
Ahoj holky. Mam takovy problem. Byla jsem s manzelem a synem na vylete v Jicine a ubytovali jsme se v jednom hotelu. Rano jsem sla na snidani sama, protoze priteli nebylo dobre. Kdyz jsem prisla dolu, vsimla jsem si, ze si tam tchan cepuje kafe. Zustala jsem stat asi dve minuty, jestli je to fakt on, protoze jsme z Prahy.. no proste nahoda jak blazen :D pozdravila jsem ho a pobavene jsem se zeptala, co tam dela. On okamzite zkamenel a byl zticha, nevedel co rict.. no mne to bylo okamzite jasny. Jen prohodil, ze je to pruser a jak je to mozny, ze jsme taky tady. Jen jsem ho ujistila, ze manzel dolu neprijde, protoze mu neni dobre a ze mu nic nereknu. No byl dost v soku, jen mi rekl, at mu prosim nic nerikam. Odesla jsem a manzelovi nic nerekla. Fakt me stve, do jaky situace me to ale postavilo a jak trapny to asi bude, az za nima pojedeme. Ceka me to uz tenhle vikend. Dalsi vec je, ze uz jednou manzel zjistil, ze milenku ma a dost se kvuli tomu pohadali. Nemaji uplne nejlepsi vztah a ja ho taky v lasce zrovna dvakrat nemam. Tohle tomu moc nepridalo. Tchyne je fajn, mam ji rada. Jak byste se k tomu postavily vy? Rekly byste to manzelovi nebo neco rekly tchanovi? Nebo proste jen delaly ze se nic nestalo? Diky.

Tak už jsi mu řekla, že nic neřekneš, tak nic neříkej.

• Citovat
  • Upravit
1242
5.7.18 18:40

Nech si to pro sebe, jednou se ti to vrátí… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15004
5.7.18 18:41

Nevím, jestli bych vydržela nesvěřit se muži, ale když už jsi to slíbila, tak bych asi dodržela slovo. Jinak tyhle indicie- my z Prahy, potkali se v Jičíně, o víkendu tam jdem, to je dost na to, aby vás z rodiny kdokoli tady poznal, třeba nějaká švagrovka. Mohlas taky napsat, manžel Pavel a tchán Milan, když už to je to v tom tajném režimu :lol: . Ale to jsem jen odbočila, dělá to tu hodně ženských, co se tu svěřují.
Jinak, že tchán je blb, o tom asi není pochyb, ale je to jeho život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
5.7.18 18:43

Dělal bych, že se nic nestalo a že jsem nic neviděl. Tohle může nadělat hodně velkou paseku a to nejen mezi tchánem a tchýní. To se klidně může i obrátit proti tobě a nadělat problémy ve vztahu s manželem. Co myslíš, že by tchán udělal, kdybys to řekla manželovi a on na něj uhodil? Zapřel by to, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26872
5.7.18 18:56

@winquee Rekla bych to manzelovi (ale hned ten den v tom hotelu) a nechala to na nem. Jsou to jeho rodice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
5.7.18 18:56

Já bych to manželovi řekla. Přišlo by mi jako zrada mu takovou věc zamlcet. Nejde o sousedku nebo kamarádku, je to chlap tvého života a měla by u vás fungovat vzájemná důvěru. Co bude říkat, až to celé praskne a vyjde najevo, že jsi to celou dobu věděla?

Kdo mlčí, souhlasí.

Zavolej tchanovi, že ho krýt nemuzeš a manželovi to řekni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
5.7.18 19:06

Neměla jsi tchanovi říct,že budes mlčet :nevim:
Já bych hned běžela za manželem :think: nemám před ním tajemství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17385
5.7.18 19:08

Asi bych to taky nevydrzela manzelovi nerict, nebo bych jen naznacila ze mam asi vidiny a pocit, ze jsem zahlidla jeho tátu, jestli nevi o tom ze by tu mel nejakou práci, jestli je toro mozny, a podle reakce bych rekla, ze jsem se asi spletla na dalku treba…a pak uz jste se nepotkali? Na recepci nebo tak? ale docela bych se bala, ze by mi to neveril… nebo by si myslel, ze tam je pracovně, nebo proste jen tak, teambuilding apod., navic jsi ho primo nenachytala, ze by se s nekym bavil, případně nejaky intimnejsi kontakt… tchyni mohl rict, ze tam jel pracovne, schuzka s klientkou/-em nebo tak, nevim co dela za praci teda… ale kdyz uz jsi mu to slibila, tak az tam pojedete, vem si ho stranou a zeptej se, co to melo jako znamenat, aby si nemyslel, ze mu to projde jen tak… nastesti my moc casto ke tchanovcum nejezdime… :mrgreen:

Příspěvek upraven 05.07.18 v 19:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
5.7.18 19:10

Nerekla bych to. Nikdy nevis, kdy v zivote pomuze tobe, ze nekdo o tobe neco zamlci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
5.7.18 19:10
@Jahudka82 píše:
Asi bych to taky nevydrzela manzelovi nerict, ale docela bych se bala, ze by mi to neveril… nebo by si myslel, ze tam je pracovně, nebo proste jen tak, teambuilding apod., nsvoc jsi ho primo nenachytala, ze by se s nekym bavil, drzel za ruku apod., tchyni mohl rict, ze tam jel pracovne, schuzka s klientkou/-em nebo tak, nevim co dela za praci teda…nastesti my moc casto ke tchanovcum nejezdime… :mrgreen:

Teď už může tvrdit cokoli - třeba, že si potřeboval vyčistit hlavu a byl v tom hotelu sám… A dokaž opak. A zakladatelka bude za tu špatnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
5.7.18 19:13
@winquee píše:
Ahoj holky. Mam takovy problem. Byla jsem s manzelem a synem na vylete a ubytovali jsme se v jednom hotelu. Rano jsem sla na snidani sama, protoze manzelovi nebylo dobre. Kdyz jsem prisla dolu, vsimla jsem si, ze si tam tchan cepuje kafe. Zustala jsem stat asi dve minuty, jestli je to fakt on.. no proste nahoda jak blazen :D pozdravila jsem ho a pobavene jsem se zeptala, co tam dela. On okamzite zkamenel a byl zticha, nevedel co rict.. no mne to bylo okamzite jasny. Jen prohodil, ze je to pruser a jak je to mozny, ze jsme taky tady. Jen jsem ho ujistila, ze manzel dolu neprijde, protoze mu neni dobre a ze mu nic nereknu. No byl dost v soku, jen mi rekl, at mu prosim nic nerikam. Odesla jsem a manzelovi nic nerekla. Fakt me stve, do jaky situace me to ale postavilo a jak trapny to asi bude, az za nima pojedeme. Ceka me to uz tenhle vikend. Dalsi vec je, ze uz jednou manzel zjistil, ze milenku ma a dost se kvuli tomu pohadali. Nemaji uplne nejlepsi vztah a ja ho taky v lasce zrovna dvakrat nemam. Tohle tomu moc nepridalo. Tchyne je fajn, mam ji rada. Jak byste se k tomu postavily vy? Rekly byste to manzelovi nebo neco rekly tchanovi? Nebo proste jen delaly ze se nic nestalo? Diky.Příspěvek upraven 05.07.18 v 19:06

A ty jsi ho tam viděla i s tou dotyčnou, nebo jsi se tam setkala pouze s tchánem?Pokud jsi ho se žádnou ženou neviděla, tak ani nemůžeš tvrdit, že tam s nějakou byl, ne?A nechápu, proč jsi hned tchánovi ochotně slibovala, že to manželovi/příteli? :nevim: / neřekneš. Pokud to už tchán udělal i dříve, tak to možná tuší/ví i tchýně, ale dělá, že nic neví. Nevidíš do jejich vztahu.Nechala bych to být.Mohlo by se to nakonec otočit proti tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
5.7.18 19:41

Nic ti do toho neni.Slibila si ,ze to nereknes ,tak to nerikej.Je to jeho věc,ty se starej o svůj život

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová