Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všem. Po nevydařeném manželství mám teď nový vztah, ale narazila jsem na něco co mě znepokojilo. Nikdy v minulosti jsem s tím problém neměla. Při mazelni jsem tolik uvnitř mokra, že ze začátku se to i příteli líbí, ale po chvily už nic moc necítí ( ani já ) takže pokud nepoužijí ruku nebo pusu tak ochabne. Já to cítím jako svou velkou nevýhodu. A nevím co s tím a na gyndu se mi nechce to tam vysvětlovat. Na netu jsem našla akorad plastiku a řadu krému kterým moc nevěřím, že fungují. Trápil se s tím taky někdo? A vyřešil?
@miska.br píše:
Ahoj všem. Po nevydařeném manželství mám teď nový vztah, ale narazila jsem na něco co mě znepokojilo. Nikdy v minulosti jsem s tím problém neměla. Při mazelni jsem tolik uvnitř mokra, že ze začátku se to i příteli líbí, ale po chvily už nic moc necítí ( ani já ) takže pokud nepoužijí ruku nebo pusu tak ochabne. Já to cítím jako svou velkou nevýhodu. A nevím co s tím a na gyndu se mi nechce to tam vysvětlovat. Na netu jsem našla akorad plastiku a řadu krému kterým moc nevěřím, že fungují. Trápil se s tím taky někdo? A vyřešil?
Já ho mam velkýho, takže až tak neva, ale mam kamarády, kterým to va…
Ale nejde o „mokrost“ ale o to, že je uvnitř žena povolená a to jsem zažil taky…
Po porodu to mívaj ženy? ![]()
@Pírko2 píše:
Já ho mam velkýho, takže až tak neva, ale mam kamarády, kterým to va…Ale nejde o „mokrost“ ale o to, že je uvnitř žena povolená a to jsem zažil taky…
Po porodu to mívaj ženy?
To cekej jen tyhle vtipny rady..
Jsi prostě nadržená na nového chlapa. Když už je té vlhkosti moc, mám doma skvělou pomůcku. Ručník. Prostě to utřete.
@Verynka8 píše:
To cekej jen tyhle vtipny rady..
Já to neberu jako vtip tohle. Možná posilovat pomocí Kegelových cviků? ![]()
Já se přiznám, že nechápu problém, jestli je moc mokrá nebo moc povolená tam dole… to je rozdíl… ale jakoby to zaměnila autorka, ne? ![]()
Měnit polohy jedině.. jak chceš jako potlačit tvorbu šťávy
řešení je smířit se s tim ![]()
Zkus s tím chlapem pořádně norovat nebo třeba fsting. U každého muže jsem jinak mokrá, když mám sex s mužem, tak ani ne, s ex, kterého miluji, jsem vlhká maximálně a se dvěma milenci tak nějak normálně, někdy víc, někdy méně. Jsi hodně vzrušená nebo ji máš jak vjezd do pískovny? V tom je zásadní rozdíl.
@tess50 píše:
Hele, máme to samé. Celé manželství sucho a teď vodopádJedině cvičit svalstvo a občas se utrit. Už nám to takhle funguje dva roky
podobná zkušenost, ale myslim si, že úplně nejvíc v tom hrály roli dva porody
nebo že by to fakt bylo tim chlapem? ![]()
@inzenyrka85 píše:
Měnit polohy jedině.. jak chceš jako potlačit tvorbu šťávyřešení je smířit se s tim
No normálně mít připravený hrnec
![]()
@tess50 píše:
Chlapem, rozhodně chlapem.
no úplně si nemyslim, ale roli to určitě hraje, a měnit ho nechci ![]()
@Lorre píše:
No normálně mít připravený hrnec![]()
no nevim jak při sexu použít hrnec ty jo co to je za hovadinu zas ![]()
@inzenyrka85 píše:
no nevim jak při sexu použít hrnec ty jo co to je za hovadinu zas
Normálně čas od času vylejes obsah a pokračujes ![]()
@tess50 v pořádku, je to zajímavý, jak to funguje
bez chemie je to dost ochuzený v každým případě..