Mokrá vagina

5
13.4.23 20:04

Mokrá vagina

Ahoj všem. Po nevydařeném manželství mám teď nový vztah, ale narazila jsem na něco co mě znepokojilo. Nikdy v minulosti jsem s tím problém neměla. Při mazelni jsem tolik uvnitř mokra, že ze začátku se to i příteli líbí, ale po chvily už nic moc necítí ( ani já ) takže pokud nepoužijí ruku nebo pusu tak ochabne. Já to cítím jako svou velkou nevýhodu. A nevím co s tím a na gyndu se mi nechce to tam vysvětlovat. Na netu jsem našla akorad plastiku a řadu krému kterým moc nevěřím, že fungují. Trápil se s tím taky někdo? A vyřešil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5134
13.4.23 20:17
@miska.br píše:
Ahoj všem. Po nevydařeném manželství mám teď nový vztah, ale narazila jsem na něco co mě znepokojilo. Nikdy v minulosti jsem s tím problém neměla. Při mazelni jsem tolik uvnitř mokra, že ze začátku se to i příteli líbí, ale po chvily už nic moc necítí ( ani já ) takže pokud nepoužijí ruku nebo pusu tak ochabne. Já to cítím jako svou velkou nevýhodu. A nevím co s tím a na gyndu se mi nechce to tam vysvětlovat. Na netu jsem našla akorad plastiku a řadu krému kterým moc nevěřím, že fungují. Trápil se s tím taky někdo? A vyřešil?

Já ho mam velkýho, takže až tak neva, ale mam kamarády, kterým to va…

Ale nejde o „mokrost“ ale o to, že je uvnitř žena povolená a to jsem zažil taky…

Po porodu to mívaj ženy? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
13.4.23 20:24
@Pírko2 píše:
Já ho mam velkýho, takže až tak neva, ale mam kamarády, kterým to va…

Ale nejde o „mokrost“ ale o to, že je uvnitř žena povolená a to jsem zažil taky…

Po porodu to mívaj ženy? :nevim:

To cekej jen tyhle vtipny rady..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
13.4.23 20:26

Jsi prostě nadržená na nového chlapa. Když už je té vlhkosti moc, mám doma skvělou pomůcku. Ručník. Prostě to utřete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5134
13.4.23 20:26
@Verynka8 píše:
To cekej jen tyhle vtipny rady..

Já to neberu jako vtip tohle. Možná posilovat pomocí Kegelových cviků? :nevim:

Já se přiznám, že nechápu problém, jestli je moc mokrá nebo moc povolená tam dole… to je rozdíl… ale jakoby to zaměnila autorka, ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.4.23 21:15

Utrela bych se :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5
13.4.23 21:16

@Verynka8
Každá rada dobrá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2530
13.4.23 21:27

Měnit polohy jedině.. jak chceš jako potlačit tvorbu šťávy :lol: řešení je smířit se s tim :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
13.4.23 21:45

Zkus s tím chlapem pořádně norovat nebo třeba fsting. U každého muže jsem jinak mokrá, když mám sex s mužem, tak ani ne, s ex, kterého miluji, jsem vlhká maximálně a se dvěma milenci tak nějak normálně, někdy víc, někdy méně. Jsi hodně vzrušená nebo ji máš jak vjezd do pískovny? V tom je zásadní rozdíl.

• Citovat
  • Upravit
2530
13.4.23 21:56
@tess50 píše:
Hele, máme to samé. Celé manželství sucho a teď vodopád :nevim: Jedině cvičit svalstvo a občas se utrit. Už nám to takhle funguje dva roky ;)

podobná zkušenost, ale myslim si, že úplně nejvíc v tom hrály roli dva porody ;) nebo že by to fakt bylo tim chlapem? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30966
13.4.23 22:04
@inzenyrka85 píše:
Měnit polohy jedině.. jak chceš jako potlačit tvorbu šťávy :lol: řešení je smířit se s tim :palec:

No normálně mít připravený hrnec 8) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2530
13.4.23 22:07
@tess50 píše:
Chlapem, rozhodně chlapem. :pankac:

no úplně si nemyslim, ale roli to určitě hraje, a měnit ho nechci 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2530
13.4.23 22:10
@Lorre píše:
No normálně mít připravený hrnec 8) :pankac:

no nevim jak při sexu použít hrnec ty jo co to je za hovadinu zas :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30966
13.4.23 22:11
@inzenyrka85 píše:
no nevim jak při sexu použít hrnec ty jo co to je za hovadinu zas :mrgreen:

Normálně čas od času vylejes obsah a pokračujes :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2530
13.4.23 22:15

@tess50 v pořádku, je to zajímavý, jak to funguje :D bez chemie je to dost ochuzený v každým případě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí