Moltex 2. jakost

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Moltex Pure & Nature Maxi 7-14 kg (29 ks)?

Přidejte zkušenost s Moltex Pure & Nat...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14015
11.2.09 23:06

Jo, to se dělá. Hlavně se to skoro nemusí prát 8) a dítě se v tom nepotí. A taky jsou hodně natahovací, takže suma sumárum jich stačí o moc míň než bavlněných. Ale co kecám, my máme bavlněných hafo (jsem to zas v nějaké mánii nakoupila v Tescu :evil: ) a vlněné furt tahá Mikuláš jedno (do šátku na ven). Včera jsem zjistila, že na něj pořád statečně rvu velikost 62/68 :lol: . A jde to, i přes plíny. Ale teda hecnu se a vytáhnu nové v 86/92, no :P . Bude to možná trošku plandat, ale tak co.

Vlňáky někomu smrdí, ale moji prarodiče měli ovečky a mě to vrací do dětství, chodila jsem tu vůni fetovat (ono to časem vyčichne).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
12.2.09 03:41

Tak jsem byla na další prezentácii :-). To bylo Agia, spíš jen inet obchod, ta paní mi ale moc sympatická nebyla, nicméně jsem si zas ošmatlala něco jinýho (zadarmo), mj. i ty hedvábnovlněný oblečky (moooc příjemný!), podložky od Popoliny mi přišly příjemný na dotek, ty si koupím, vlňáky od Disany jsou cenově v pohodě a četla jsem na ně nejlepší reference, co se týká protíkání apod (mě totiž nadchly ty longies a shorties, ale prý to docela protíká alevný to teda nejni). Jinak tahle paní na mě s mým čč plánem koukala, jak kdybych se zbláznila, ale jsem rozhodnutá, že prostě začnu takhle. Tenhle tejden mi dojdou vv od Popolin a nějaký vázací Disany. Ale čtvercovky musím v Bráně koupit, nemám poděděný bohužel nic, ze všech se staly hadroplíny a smrkoplíny v příšerným stavu :-).

Ještě poraď prosím se šátkem, jestli neva. Zkazím něco Didymosem Till vel. 6? Délka by měla být OK, pružné šátky (pokud jsem pochopila dobře, tak ty žakárové), jsou prý lepší na novorozeňata, ale pevnější se taky dají a unosím je dýl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
12.2.09 10:33

:lol: :lol: :lol: Zrovna před chvilkou jsem narazila na tvůj inzerát (aspoň teda přezdívka sedí a město sedí), tak mě až huba rozbolela od smíchu, jak už to máš promakané, fakt klobouk dolů. Šátky se v zá:,–(ě dělí do dvou skupin - elastické a tzv. pevné. Elastické jsou v podstatě z tričkoviny, jsou vhodné na třívrstvé úvazy (a primárně pro horizontál, tj. kolíbky) pro maličká miminka. Velké dítě by se ti z nich už vychechlalo. Zn. MaM Eco, MaM Eco Art, MaM Earth, Moby, Hoppediz, Sleepy Wrap (sezařeno od nejméně k nejvíce pružnému). S pevnými se váže jinak, začátky jsou obtížnější, ale zase jsou podstatně univerzálnější. Ale když si koupíš elastik, určitě ho snadno prodáš dál, tak to záleží na tobě.

Ty myslíš ten Till i inzerátu, že? S šestkou uvážeš, pokud nejsi extrémních rozměrů, my trpaslíci vážeme s pětkou. Didymosem nezkazíš v žádném případě nic, ale jsou mezi nimi rozdíly. Nejpoddajnější jsou India a jemné žakáry (třeba kosočtverce jsou hodně jemné - btw ti lidi na stránkách Didymosu pod vzorem Paul jsme my :lol: ), Vlny jsou taky jemné, ale zase Indio a Vlnky jsou náchylnější k zatržení. Úplně hyper super na miminko jsou hedvábné Didymosy, ale ty jsou taky nejdražší.
A pak jsou prima taky limitované vzory, na léto určitě zas udělají něco se lnem, to je materiál vhodný do horka. NoseniDeti máš asi nastudované.
Fakt je to na dlouho.

Longies a Shorties nevím, holky jsou s nimi spokojené, my jsme zůstali věrní natahovacím vlňáčkům.
A čtvercovky - Knoflice psala, že to zvládala jen s nimi a sama mám kamarádku, která takhle v pohodě odlátkovala dvě děti, i když já si to neumím představit, moje jsou zčůrané až za ušima.

Mmch ten čas odeslání je šťavnatý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
12.2.09 10:59

Jo Lentil, já jsem všude :-). Včera jsem nemohla spát, tak jsem tu baboucela a jak jsem ti psala, tak se mi pak o tobě zdálo :lol: . A to teda byl sen!!! :lol: :lol: . Mělas 5 dětí, lítala jsi venku mezi prádlem, což byly pověšený šátky a plenky a bylo toho fakt hodně :-), ještě ke všemu jsi u toho vařila, pekla, hovořila francouzsky (to nevím proč), anglicky…určitě jsi nějaký to dítě měla i na zádech (superžena).....no už mi fakt hrabe!

Já si to chci nachystat a poslední měsíc před porodem už hodit fakt nohy hore, chodit ven se psama a na nic už kolem dítěte nemyslet… :-). Jinak našla jsem v rodině spřízněnou duši ohledně látkovek, tak hurá! :-)

Moje ségra si koupila Didymos vzor Jan, přišlo mi to v pohodě, ale je fakt že v létě může být vedro. Prý se ty pruhovaný vzory i liší tloušťkou, no mě picne, už se mi nechce nikam chodit a zas něco ošahávat :-). Jinak barvy mi jsou celkem jedno, ty pruhy by mi přišly lepší abych věděla, že to mám dobře navázaný.

Jo, v mým snu jsi měla dlouhý vlasy… :-)

To je věda všechno, to je hrůza!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
12.2.09 11:33

Noční můry tak dlouho před porodem :roll: :twisted: .
Ale dlouhé vlasy mám a pět dětí možná taky jednou bude :lol: . Plínky a šátky taky sedí, jen ta superžena ne, hvízdnu staršího babičce, mladší spí a já tu poletuju akorát mezi vařením a netem. A francouzsky bohužel… německy leda. Jestli jsi spíš neměla vizi sama sebe v budoucnu 8) .

Šátky se liší, no, ale když zůstaneš u jednoho (to jsem zvědavá), tak to nemusíš zkoumat. Z Didymosích pruhů je nejtenčí Olaf, ale celkově je to plus mínus autobus. Teď jsem měla půjčeného Larse a ten je super, já jsem na přírodní šátky, není na nich vidět uschlá hlína ani blitíčko. A hlavně jsou měkčí než barvené, ono to vlákno barvením trochu ztvrdne.
Na léto je hlavně třeba vybavit se tím fčním oblečením, ideálně z vlny/vlny a hedvábí. My jsme hodně užili hedvábné Indio a Easycary, ale zase v zimě nosím něco jiného, ono dokonale univerzální není nic. Pruhy jsou taky moc fajn.
Jestli se roznosíš, tak tamější nosičská sekce pořádá často srazy, třeba se budeš chtít přidat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
12.2.09 11:51

Sebe těžko 8O , já tam byla taky v tom snu a totálně zmatená - ztrácela jsem se v tom prádle (tak se cítím…vždycky něco vyřeším př. plenky, jakože si udělám teda svou vlastní představu, pak zas řeším šátky, předtím barvu v pokoji, koberec, kolíbku a jiné blbosti…zatím si vždycky něco najdu.). No, ale musím se přiznat, že mě to i baví :-).

Mě se strašně líbí ten Iris! Ale klidně bych koupila z druhý ruky jakejkoliv a ušetřený peníz dala na něco jinýho, třeba to hedvábnovlněný body pak apod.

Nic, jdu radši ven, jinak mi fakt hrábne… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
12.2.09 12:04

Jo a Moltexky už mi přišly, vypadají sympaticky :-). Ozkouším je pak i na synovcovi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
12.2.09 12:54

Iris je můj absolutní favorit a může za moji šátkovou mánii, sehnala jsem jeden přes MMB a už to jelo. Dlouhých pruhů se ale prodává strašně málo, my doma taky vedeme dlouhé šátky spíš jemnější a krátké festovnější. Ani ale nemusíš mít rovnou Didymos. Ony, potvory, s padající korunou šátky dost podražily.
Ještě máme doma Girasol Earthy Rainbow dovezený speciální objednávkou z Finska. Ten mám strašně ráda, ale pořád tam mění styl tkaní, teď zas je nějaký novější.
 http://www.wearababy.com/…y/category/2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
12.2.09 15:22

No koukám že jste se už prodrbaly až k šátkům :lol: , tak se zase vrátíme na začátek - koukni se do DM na plíny Alana. Jsou taky eko a zdají se mi dost prodyšné, cena ucházející.
Jinak se druhým dítkem jsem začala látkovat v jeho roce a půl a špatnou zkušenost s odmítáním látkovek nemám, dcera je přijala úplně v pohodě.
Zato jsem teď neodolala a koupila pár Baby Lucy organiků a jsem s nima moc spokojená - měkoučký, pružný, fakt pěkný. A skvělá cena.

Len-til-kah píše: …pět dětí možná taky jednou bude…
Beru tě za slovo :wink: . A moc vám to s tím Paulem sluší 8O .
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
12.2.09 19:05

Ahoj Pimpuloooo :lol: . To by možná bylo vhodné, aby sis zapnula své hrůzostrašné metříky.
V DM? Tak to bych se tam mohla mrknout, to zní dobře.

(Nesluší, mám tam hubu křivou, ale Dany po mně chtěla fotku Paula a lepší nemám. Ale díky :) .)

Úplně první šátek jsem měla od Pimpy. Ona za to může :twisted: . Mmch stále se vymlouváš na těžkotonážního nošence, anebo nosíš? A neslavili jste teď někdy první narozeniny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
12.2.09 20:09

Čoveče ty máš ale pamatováka :potlesk: .

Lindě byl právě rok a je to nošenec lehkotonážní, takže zdárně nosíme. Ale ne v šátku, pořád mám z těch kilometrů lehkou fóbii, nýbrž v Manduce a je to super, jsem strašně ráda že ji mám. Aspoň mě neláká to moře krásných šátků :wink: (zato mě láká hnědá Manduka z limitované edice :lol: ).

Vlastním Ergo kabát a sklízím s ním tady u nás obdiv, neb jsem asi jediná, kdo tu něco takového má :D .

Tak to jsem se pěkně pochválila a zase k tématu - do DM se podívej, teď je mají v akci za nějakých 209,–- tuším. No a když si nasbíráš body na slevu, tak ještě 10% dolů, to se vyplatí.

PS: metříky nemám, neb mě kdysi omrzely, tak jsem je smázla a je mi blbý otravovat adminku, aby mi je znovu vložila :roll:

PS2: tomu říkáš huba křivá? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
12.2.09 23:08

To jsem dobrá, co? I pohlaví a jméno jsem si zapamatovala (u mě nevídáno neslýcháno), ale radši neriskuju, znám se :lol: . Tak všechno nejlepší, ať jsou na Lindu hodní sourozenci stávající i budoucí 8) .

Jednorázovky teď nepotřebuju, ale přece jen, nějaká dovolená bude, minimálně megašátkařský sraz, a vézt si sušák a ráno a večer to ráchat v umyvadle fakt nifmof, to jsem se s tím takhle drbkala loni - ještě bylo super, že byli na plínách oba. Tak se asi hecnu, díky za tipa.

Manduca ještě někde je? Tož to ji ber, ta je nádherná! Já zas uvažuju nad Ergo Sport pro tatínka, naše normoš už je notně vyšmechtané, ale zase v tom nosí jen on a jemu je to úplně jedno :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
13.2.09 07:48

Čus. Pimpo a neprodáváš náhodou zrovna na MMB jeden šátek? Já jsem totiž v záchvatu mánie už jeden koupila, cha chá, to jsem celá já. Ale Lentil koupila jsem si nakonec 5, to mi bude stačit (jsem lenoch, nikam jsem nešla, nic už nezkoumala, koupila jen podle obrázku, ale tož co, myslím, že to nějak zvládnu, přinejhorším prodám dál, velikost jsem vydedukovala podle toho, co jsem zjistila kdo jakou nosí na diskuzích apod.). No já jen, že od koho jsem koupila, tak ta holka si přeje koupit čokoládovou manducu zrovna :-)…nebo to je zrovna mánie v manducovým světě? :lol: Jinak já počítám jen s jedním šátkem…i když nikdy neříkám nikdy…

:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
13.2.09 11:03

Suviku - a co je to konkrétně? A jakou máš konfekční velikost? (Horní půlka těla je důležitá, zadek je irelevantní.)
Hnědou Manducu fakt chtějou všichni. Hodně se povedla, je limitovaná a už taky skoro není, musí se docela hledat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
13.2.09 12:00

Lentil velikost mám 38, jsem spíš drobná. Můj muž je stejně velkej jak já, jen trochu širší v ramenou, pas má dokonce snad i štíhlejší než já (nejenom teď :lol: :lol: ). Je to Didymos Moritz, starej model, je zanošenej, no snad jsem se moc nesekla. (Kdyby jo, tak mi to ani nepiš, popel si nasypu na hlavu kdyžtak po tom, co zjistím, že mi nevyhovuje :-) ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí