Moltex 2. jakost

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Moltex Pure & Nature Maxi 7-14 kg (29 ks)?

Přidejte zkušenost s Moltex Pure & Nat...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
28294
15.3.09 18:31

Ahoj ahoj, sice jsme zakončili tuhle diskuzi nošením, ale už se mi narodilo synovče a už jsem taky na něm vyzkoušela naše dopředu nakoupené druhojakostní Moltexky :wink: .

Tož asi tak… malej má přesně 3 kg, ségra ho balí zatím do nejmenších Pampersek. Dala jsem jí na odzkoušení 2 plenky. První prokakošil na záda, druhou taky. Ovšem, myslím si, že je to tím, že jsou trošku větší než ty Pampersky a ségra, i když tu druhou už se snažila dotáhnout víc, tak ji pořád dotáhla málo nebo prostě je na větší dítě, řekla bych že třeba půl kila rozdíl už by byl poznat. Teda doufám. Jinak je zhodnotila pozitivně, tj. že jsou příjemnější už jen na omak, neprotečou skrz, přestože tak vypadají (neigeliťácky).

Tak jsem zvědavá, co u nás potom :)

Příští týden si jdu na něm uvázat novorozenecký sklad :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
15.3.09 20:30

suviku gratuluji k testeru :D , ono s tim prokakanim, je vseobecne problem u jednorazovych..... navic mensi velikosti vetsinou prave nemaji gumicku na zadech ( nebo vsechny jednorazovky? - ted nevim, my jinak jedeme v latce ) coz nechapu, kdyz kojenci maj tekuty… ale pritom se to neda vsaknout :roll: holt neni nad latku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
15.3.09 21:13

Aha, já jsem se teda nějak extra nedívala jakej je v nich vlastně rozdíl (myslím střihově), jen že ty moje, byť stejná „váhová“ kategorie, působí volněji. Ty Pamp. taky už prokadil až na oblečení, ale ty moje přímo na záda až ke krku :lol: :lol: …prostě únik materiálu :wink: . On je takový hodný dítě (zatím) a já si z něj dělám takovou malou testovací opičku :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
19.4.11 15:04

Holky, nevíte někdo o někom, kdo prodává tyto plenky teď? Myslím tím tu druhou jakost. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
20.4.11 21:00

Moltex, Alana eko

Na internetu jsem četla, že Moltex jednorázovky jsou mnohem více rozložitelné než Alany, zkusím to najít znovu a vložit sem odkaz. Co jsem tak počítala, tak normální cena Moltex plenky vychází cca 10 Kč za plenku což je fakt dost. Dá se sehnat i za 7 Kč na netu, ale musí se koupit hodně velké balení (tuším čtyři balíky). Alany mají jen v DM a vychází cca 5 až 6 Kč za kus, ale zase jsou bělené a jak psali méně rozložitelné, takže méně eko:(. Prosím , kde jsou ty II. jakost na MMB, já v osmi inzerátech, co vyběhly nevidím žádnou druhou jakost. Moc dík. Jinak zde zajímavé info: http://ekolist.cz/…nequot-pleny?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
20.4.11 21:06

http://deti.centrum.cz/…-exkrementy/

http://www.bioprodejny.info/…nacky/moltex

někdo psal na netu, že ty Alany vnitřek pouze 20 procent rozložitelnost, ale chtělo by to ověřit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
21.4.11 09:45

Hodila jsem jednu počůranou Alanu na kompost, tak dám vědět, jak je to s tou rozložitelností :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
21.4.11 20:20

Alana asi lepší

..tak jsem se dívala na obal těch Alan plen. Je to dost marketingovej tah. Píšou třikrát info, že jsou 100proc. rozložitelné, viz: http://www.dm-drogeriemarkt.cz/…_detail.html?…

Ale na samotných plenách je malým písmem napsáno, že savé jádro je pouze 20 procent rozložitelné, píšou tam, že zatím nelze vyrobit celou jednorázovku eko. I tak to teda vychází mnohem lépe než ty Moltexy, které nejsou tak rozložitelné a ještě jsou mnohem dražší, to je zvláštní:(. Každopádně oboje jsou mnohem lepší volba než klasické např. Pampers apod.:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí