Moltex 2. jakost

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Moltex Pure & Nature Maxi 7-14 kg (29 ks)?

Přidejte zkušenost s Moltex Pure & Nat...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3417
19.2.09 10:39

Lentilko…polož mi tu otázku prosím znova a pořádně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
19.2.09 13:46

:evil: :lol:
Manduca se dodává v pytlíčku, který má po stranách šňůrky na stažení, protažené ve spodní části pytlíčku dvěma oky, takže se dá nosit jako batůžek. Model IceRose nemá batůžek, dodává se v prima tašce s dlouhými uchy (mně sympatičtější, i ten materiál je festovnější). V čem se dodává Coffee?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
20.2.09 18:41

Chich, tak jsem to pochopila správně :P .
Já mám batůžek. Taška zní fakt lákavě.....Ale novou manduku si kvůli ní fakt kupovat nebudu :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
20.2.09 19:44

Tak už přišel :wink: (to je ze Spejbla a Hurvínka :lol: )…jako ten Moritz :-). Su spokojená, praxe se ale ukáže ještě jó za pár dní… btw. od kdy se dá dítě v tom šátku vlastně nosit, slyšela jsem, že v podstatě od narození (to si sice moc neumím představit, ale to dost věcí, když už jsme u toho).

Je dobře zanošnej, měkkej, Porovnávala jsem se ségřiným, ten je docela tvrdej (novej). Jestli bude v létě vedro, pořídím nějaký to hedvábvln body (i když to asi pořídím i tak). Ale musím uznat, že ségřin je krááásnější (má myslím Johannese nebo tak, už se mi nechce koukat do vzorníku). Tož ale já su škrťa a su spokojená, že jsem ušetřila 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
20.2.09 20:04
Suvik - je mi shnilo, tak víš co? Vlez na nosenideti.cz a do fotogalerie dej vyfiltrovat Len-til-kah, je tam i třídenní Mikuláš v kolíbce v cihlovém Moby, ale to je elastik.
Johannes je od Storchů, v podstatě stejné barvy jako Moritz. Psala jsi o Janovi.
Dneska jsem na tebe myslela, když jsem meditovala, že bych se asi měla zbavit zelených kopretinek od Didymosu, než mě to zavalí.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
21.2.09 16:38

Jo Mikuláš, ale ten je druhorozenej že jo? :? :lol: . Prvního jsi taky nosila hnedle, prvomatka gramlavá?!!! :lol: Kuknu, se ví… Zanech lákání, žádný kopretinky :twisted: nebudou :wink: . (a jakej to je??? :P )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
21.2.09 16:45

Kurnik matko, ty těch šátků máš 8O 8O

Ten Iris je tak krásnej, fakt! I Katja a líbí se mi i ty přírodní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
21.2.09 22:00

Náhodou, spoustu už jich nemám :idea: protože mám jiné.
M. je druhorozený, to jo, však jsem psala, že máš můj nehynoucí obdiv. Když já do porodu viděla dítě tak max. z letadla. Ale tehdy ani diskuse nebyly moc rozjeté, teď je to mnohem lepší.
Fotky ti budou na sviňu, akorát v tobě začne hlodat, jestli nepotřebuješ to, co nemáš, ale tak jsem ti teda poslala něco SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
21.2.09 22:26

Lentil, to byl spíš ftip :wink: , rozpočet jsem již přiškrtila, kohout skoro uzavřen :-). Ani na ten MMB radši nechodím :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
21.2.09 23:24

Tak řeknu, ne? Se pak nemusím hrabat na birdies, aby suvik (co má společného sova s kocurem?!) věděla, jak vypadá zelené Mille Fiori.

Pimpo - a je ta Manduca opravdu tak pěkná? Není třeba trošku hnusná (hm ehm) :lol: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
22.2.09 10:28

Sova s kocourem má společnýho jedině, že já vypadám jak suvik a tenhle kocour je můj oblíbenej lempl - vzor, snažím se dosáhnout na jeho kvality, leč nedaří se, jsem vzorná šprtka, plánovačka od malička, hrůza :wink: Však to vidíš i na tom, jak hromadím dopředu… Přitom se to skoro všechno plánuje samo…nepoučitelná no…

Dík za SZ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
22.2.09 12:04

Lentil, je strašně hnusná, vůbec na ni nekoukej, nerada bych na ulici potkala někoho se stejnou :twisted: .

Základní rozdíly: je celá biobavlněná a velmi měkká. Lepí se na ni ale víc smítek, hlavně na černou barvu. Nevím jestli nebude méně trvanlivá než konopná, která je taková pevnější (tvrdší) a hladší. Místo knoflíků na uchycení kapucy jsou háčky, které vypadají mnohem lépe. A to nejlepší na konec - kapucka je v barvě, tudíž hnědá a vypadá báječně :D . Ta světlá u běžné manduky je tak trochu jak kus hadru.

Když to shrnu, design mnohem lepší, funkčnost uvidíme časem. Spokojená jsem ale s oběma, pro mě úžasný vynález :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
22.2.09 14:25

Pimpo - díky moc. Ten prach je trošku problém, že :? … Neboj, u nás Manduca asi nehrozí, když tak zelené Ergo. Jinak ten matroš se mi právě víc líbí s tím konopím. Je to režnější a vypadá to trvanlivěji, jsem spíš na ty festovní věci. Vybrala bych si IceRose (trošku mňa smolí, že zrovna tahle je z Číny, ale co už, je to jedna firma), ona má navíc tu bombovní tašku. Batůžek mě úplně nenadchnul a opět ten materiál u něj není nif mof, taška je pořádná.
(Btw mě v Praze na ulici potkáš opravdu těžko!!! :lol: )

Suvik - i já tobě pěkně děkuju! :lol: Jsem se začala zabývat těmi kopretinami a zjistila jsem, že je prodat nejsem schopna. To mám teda radost :twisted: (vždycky si ke každému šátku napleskám fotografie s vysokou citovou hodnotou a pak to se mnou podle toho vypadá).

Zas mi to všechno doma chrápe, heč :evil: (jako ono je dobře, že to chrápe, včetně chotě, ale já nemůžu, leda bych si opřela hlavu o klávesnici :roll: :lol: ).
Jak se uspávají čtyři děti najednou 8O ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
22.2.09 22:36
Len-til-kah píše:
(Btw mě v Praze na ulici potkáš opravdu těžko!!! :lol: )
Čekala jsem, že se tohodle chytneš :twisted: :lol: .

Batůžek je mi fuk, nikdy jsem ho snad nepoužila, vláčím Manduku jen tak. Jsem moc líná ji smotávat.
Co se týče prachu - olepená je hlavně chlupama z mého svetru, což je dočasná záležitost. A taky není ještě vypraná :oops:, po vyprání se slabou aviváží to třeba tolik lepit nebude.

Teda skoro to vypadá, že jsem si pěkně pohoršila 8O . Ale né, je fakt moc pěkná a nebojím se, že by neodnosila dítě až do konce.

Čtyři děti se neuspávají, tedy alespoň u nás ne. Ti starší už nespí dávno, tříleťák asi od dvou let a mimino pořádně nespalo nikdy.
Jo na časy, kdy obě děti prospaly celé odpoledne a já ho měla sama pro sebe, vzpomínám s láskou… :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
22.2.09 22:59

No jo, já su blbá (ale dneska opravdu mimořádně), zas tak rychle po sobě je nemáš, že, a ani tak už potom přes den nespí ( 8O :? :roll: ). Kromě toho, že jsou někteří asi ve školce a je od nich klid.

S Manducou sis určitě nepohoršila, ale zní to přesvědčivě :P .

Ach jaj, zase jsem zapomněla pověsit plíny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí