Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Máte zkušenost s Moltex Pure & Nature Maxi 7-14 kg (29 ks)?
Přidejte zkušenost s Moltex Pure & Nat...
![]()
Manduca se dodává v pytlíčku, který má po stranách šňůrky na stažení, protažené ve spodní části pytlíčku dvěma oky, takže se dá nosit jako batůžek. Model IceRose nemá batůžek, dodává se v prima tašce s dlouhými uchy (mně sympatičtější, i ten materiál je festovnější). V čem se dodává Coffee?
Chich, tak jsem to pochopila správně
.
Já mám batůžek. Taška zní fakt lákavě.....Ale novou manduku si kvůli ní fakt kupovat nebudu
.
Tak už přišel
(to je ze Spejbla a Hurvínka
)…jako ten Moritz
. Su spokojená, praxe se ale ukáže ještě jó za pár dní… btw. od kdy se dá dítě v tom šátku vlastně nosit, slyšela jsem, že v podstatě od narození (to si sice moc neumím představit, ale to dost věcí, když už jsme u toho).
Je dobře zanošnej, měkkej, Porovnávala jsem se ségřiným, ten je docela tvrdej (novej). Jestli bude v létě vedro, pořídím nějaký to hedvábvln body (i když to asi pořídím i tak). Ale musím uznat, že ségřin je krááásnější (má myslím Johannese nebo tak, už se mi nechce koukat do vzorníku). Tož ale já su škrťa a su spokojená, že jsem ušetřila
![]()
Jo Mikuláš, ale ten je druhorozenej že jo?
. Prvního jsi taky nosila hnedle, prvomatka gramlavá?!!!
Kuknu, se ví… Zanech lákání, žádný kopretinky
nebudou
. (a jakej to je???
)
Kurnik matko, ty těch šátků máš
![]()
Ten Iris je tak krásnej, fakt! I Katja a líbí se mi i ty přírodní…
Náhodou, spoustu už jich nemám
protože mám jiné.
M. je druhorozený, to jo, však jsem psala, že máš můj nehynoucí obdiv. Když já do porodu viděla dítě tak max. z letadla. Ale tehdy ani diskuse nebyly moc rozjeté, teď je to mnohem lepší.
Fotky ti budou na sviňu, akorát v tobě začne hlodat, jestli nepotřebuješ to, co nemáš, ale tak jsem ti teda poslala něco SZ.
Lentil, to byl spíš ftip
, rozpočet jsem již přiškrtila, kohout skoro uzavřen
. Ani na ten MMB radši nechodím ![]()
Tak řeknu, ne? Se pak nemusím hrabat na birdies, aby suvik (co má společného sova s kocurem?!) věděla, jak vypadá zelené Mille Fiori.
Pimpo - a je ta Manduca opravdu tak pěkná? Není třeba trošku hnusná (hm ehm)
?
Sova s kocourem má společnýho jedině, že já vypadám jak suvik a tenhle kocour je můj oblíbenej lempl - vzor, snažím se dosáhnout na jeho kvality, leč nedaří se, jsem vzorná šprtka, plánovačka od malička, hrůza
Však to vidíš i na tom, jak hromadím dopředu… Přitom se to skoro všechno plánuje samo…nepoučitelná no…
Dík za SZ ![]()
Lentil, je strašně hnusná, vůbec na ni nekoukej, nerada bych na ulici potkala někoho se stejnou
.
Základní rozdíly: je celá biobavlněná a velmi měkká. Lepí se na ni ale víc smítek, hlavně na černou barvu. Nevím jestli nebude méně trvanlivá než konopná, která je taková pevnější (tvrdší) a hladší. Místo knoflíků na uchycení kapucy jsou háčky, které vypadají mnohem lépe. A to nejlepší na konec - kapucka je v barvě, tudíž hnědá a vypadá báječně
. Ta světlá u běžné manduky je tak trochu jak kus hadru.
Když to shrnu, design mnohem lepší, funkčnost uvidíme časem. Spokojená jsem ale s oběma, pro mě úžasný vynález
.
Pimpo - díky moc. Ten prach je trošku problém, že
… Neboj, u nás Manduca asi nehrozí, když tak zelené Ergo. Jinak ten matroš se mi právě víc líbí s tím konopím. Je to režnější a vypadá to trvanlivěji, jsem spíš na ty festovní věci. Vybrala bych si IceRose (trošku mňa smolí, že zrovna tahle je z Číny, ale co už, je to jedna firma), ona má navíc tu bombovní tašku. Batůžek mě úplně nenadchnul a opět ten materiál u něj není nif mof, taška je pořádná.
(Btw mě v Praze na ulici potkáš opravdu těžko!!!
)
Suvik - i já tobě pěkně děkuju!
Jsem se začala zabývat těmi kopretinami a zjistila jsem, že je prodat nejsem schopna. To mám teda radost
(vždycky si ke každému šátku napleskám fotografie s vysokou citovou hodnotou a pak to se mnou podle toho vypadá).
Zas mi to všechno doma chrápe, heč
(jako ono je dobře, že to chrápe, včetně chotě, ale já nemůžu, leda bych si opřela hlavu o klávesnici
).
Jak se uspávají čtyři děti najednou
?
Len-til-kah píše:Čekala jsem, že se tohodle chytneš
(Btw mě v Praze na ulici potkáš opravdu těžko!!!)
Batůžek je mi fuk, nikdy jsem ho snad nepoužila, vláčím Manduku jen tak. Jsem moc líná ji smotávat.
Co se týče prachu - olepená je hlavně chlupama z mého svetru, což je dočasná záležitost. A taky není ještě vypraná
, po vyprání se slabou aviváží to třeba tolik lepit nebude.
Teda skoro to vypadá, že jsem si pěkně pohoršila
. Ale né, je fakt moc pěkná a nebojím se, že by neodnosila dítě až do konce.
Čtyři děti se neuspávají, tedy alespoň u nás ne. Ti starší už nespí dávno, tříleťák asi od dvou let a mimino pořádně nespalo nikdy.
Jo na časy, kdy obě děti prospaly celé odpoledne a já ho měla sama pro sebe, vzpomínám s láskou…
.
No jo, já su blbá (ale dneska opravdu mimořádně), zas tak rychle po sobě je nemáš, že, a ani tak už potom přes den nespí (
). Kromě toho, že jsou někteří asi ve školce a je od nich klid.
S Manducou sis určitě nepohoršila, ale zní to přesvědčivě
.
Ach jaj, zase jsem zapomněla pověsit plíny.