Moltex 2. jakost

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Moltex Pure & Nature Maxi 7-14 kg (29 ks)?

Přidejte zkušenost s Moltex Pure & Nat...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14015
14.2.09 14:14

Knoflice - tak to je blbé. Blbější než moje na zádech :lol: . Ty jsi vlastně taky nosnice, akorát wrap-free 8) .

Snappi není od Haipy. Ale taky jsem nenašla, jaká firma přesně. Snappi :nevim: ?
Taky jsem je nikdy neobjednávala u PoPoLiNi, ale v jejich origoš katalogu mají trošičku jiný design, tak nevím, možná je to jenom stará fotka.

Snappi baby is a happy baby :lol: .

Aha, teď jsem mrkla na originální obal a píšou Snappi Baby, USA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
14.2.09 16:57

Jo a vlastně já se taky můžu vlastně považovat za nosnici, byť ještě dítě nemám, nosila jsem totiž psa :-). Chodím na prochajdy s labradorkou a ta potřebuje dlouhý vycházky a pak se štěnětem jezevčíka, který by to neušlo. Takže jsem ho dala vždycky po nějaký době do takovýho vaku, kterej jsem měla z oblečku po starým psovi jezevčíkovi (ten už umřel), protáhla otvarama pro nohy a hlavu různě šálu a navázala si to na sebe. Psovi tam bylo pěkně teplo a spal…pod bundou (a pěkně voněl). Měl jen 3 kila, tak to šlo, ale záda mě docela i tak bolela. Jenže je fakt, že to už jsem nosila i v břichu jednoho :wink: .

To video jsem zkoukla ještě se zvukem a ona tam k těm papírovkám říká, že je to kvůli soukromí dítěte :lol: :lol: :lol: :lol: , to jsem se fakt zasmála. Asi Američani nebo Angličani (tam se ve sprchách umývají v plavkách, já tam byla za úchyla bez plavek).

Ty videa jsou dobrý, já sesm dneska sama doma, tak už jsem i viděla, jak se uvazuje kříž s kapsou a batoh a…

Jinak ale já jsem fakt nemehlo a ještě ke všemu strašně netrpělivý :wink: . Když se to pak ale naučím, tak mě to pak už většinou strašně baví. Takže doufám, že to bude i případ vázacích plenek a plenek obecně, šátků apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
14.2.09 16:59

Fuj dvakrát „vlastně“ v jedný větě :evil: . Nesnáším tyhle slovní parazity a mám ho tam 2×! :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
15.2.09 19:52

Suviku ja mam jednu pratelnou podlozku, porizovala jsem si ji az asi v 5 mesici, taky me mrzi ze ne driv. je skvela, rozhodne prijemnesi nez jednorazove, beru ji vsude, k toktorce, na plavco, na delsi vylety, kdyz musim prebalovat. ted ji davam doma pod nocnik, protoze maly z 50% pulku vycura ven, takhle by byla enormni spotreba jednorazovych, nebo by musel mrznout na line.....
jinak jsem taky zacinala se ctvercema, mam 70 i 80. ty 80 proste vic omotam. byla to uplna pohoda, pracka vyprala, ja povesila, tatulda vetsinou vecer sebral a protoze maly mimco jenom spi, tak jsem i zehlila, kdyz prestal tolik spat, tak jsem zehlit prestala. kdyz prislo porodny, tak jsem nakoupila ty moderni, jenom jsem jich koupila moc od jedne znacky a typu, doporucovala bych ti at si nejdriv koupis od tech co se ti libi jen jeden kus, vyzkouset a pak dokoupit.
taky pouzivam moltex, hlavne kdyz jedem k babickam, to jedem vzdy na 3 dny, nikdy jsem nemela tu 2. jakkost, ale jinak jsou uplne skvele.
jo a jedna vychytavka pro novose, kdyz budes mit jednorazovku a budes delat siroky baleni, tak si proste sloz ctverec jako bys mu ho chtela dat, bud ho chytnes jen bodyckem, nebo si prisij na boky provazky a prevaz pres jednorazovku. byla jsem zdesena, kdyz jsem u doktora videla: jednorazovka, ctvercovka a na to Sandry!!! tak od te doby agituju…
sorry za roman :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
15.2.09 21:30
suvik píše:
Fuj dvakrát „vlastně“ v jedný větě :evil: . Nesnáším tyhle slovní parazity a mám ho tam 2×! :oops:

No… a když se naučíš příspěvek editovat, budeš už úplně dokonalá :lol: .

Barčí - jak to myslíš, že malé mimino jenom spí :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: . Zjevně jak které :idea: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
16.2.09 08:45

Jo no joo, vona je tu i fce upravit (to z deníčků neznám, tam co napíšu to platí :-) ). Spíš si ale budu dávat bacha, abych ty jako a vlastně, nepoužívala 8)

Barčí no právě! Myslím tím, že člověk ani nevěděl, že něco jako pratelná podložka existuje. Taky některý věci co mám, budou asi moc malý, pokud mu budu pak cpát čtverce (asi vyrobím nějakej ten extendor nebo jak se tomu nadává). S látkovkama jsem nepočítala :lol: . A vlastně o spoustě věcí jsem nevěděla… A to ani nejsem případ, co kupí věci od // na testu, čekala jsem docela dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
16.2.09 08:51

Suvíku, někdy až závidím, že tě všechno to zkoušení teprve čeká :oops: Jsem za sebe ráda, že Vojtouše mám, teď je možností! Klárka má 10, měla čtverce a Sandry a taky to v poho přežila. To jak to bylo děsné nakonec vedlo k tomu, že od 15 měsíců volala na nočník a v roce a půl byla bez plen úplně, okolnosti nás donutily :lol: No a u Vendy jsem měla internet tak pomalý, že jsem na něm hledala leda věci do školy :lol:

Nicměné klasické čtverce zůstaly mými favority, úžasně rychle schnou, skládání mi nevadí, jsou levné, takže když zařvou, tolik to nemrzí …

Však uvidíš, co ještě všechno objevíš, když budeš brouzdat nabídkama různých firem 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
16.2.09 10:25
Knoflice píše:
To jak to bylo děsné nakonec vedlo k tomu, že od 15 měsíců volala na nočník a v roce a půl byla bez plen úplně, okolnosti nás donutily :lol:

A tak to ale nevím, jestli to takhle funguje. Štěpán už v tom starším věku čůral tak děsně, že by stabilně total durch i s kalhotkovkou, ale že by mu to nějak vadilo… já nepochopím, jak se může dítě pokakošit, schválně to zapřít a ještě na tom čtvrthodiny jezdit na motorce :-( .
Odpelnkoval se teda úplně sám a fantasticky bleskově ve dvou letech, ale nakolik to souviselo s látkovami, si netroufám odhadnout. Spíš máme chytré děcka, ne :D ?

Suvik - tak vidíš. A někteří z nás jako vlastně píšou jak hotentoti schválně 8) .
Já si takhle do porodnice koupila hogo fogo bílé dupačky se zajíčkem (130Kč stály!), slavnostně zabalila dítě do látkové plenky, natáhla dupačky, že pocestuje domů už pěkně v bavlnce, zjistila, že dupačky sahají někam do podpaží, zase je sundala, přebalila do jednorázovky, a mohli jsme jet :evil: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
16.2.09 10:32

:lol: :lol: :lol:
Tak já si to první přivezla domů v jednorázovce a počkala jsem, až dorazila domů i moje mamka, aby mi ukázala, jak jí mám ty látkové nandat. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
16.2.09 16:54

Matysek spal porad, budil se jenom na kojeni :D , ale po cca 2 tydnech ho to preslo a konecna s nim byla nejaka zabava a prestala jsem se nudit a zehlit pliny :D :) :lol:
az ted jsem si vsimla, ze jsem precetla jenom 2 strany, tak sorry pokud jsem psala nejak mimo misu 8O
Z porodky jsem taky jela s jednorazovkou, to jsem mela jeden z mala novych oblecku, jinak podedene, prevazne stare min 10 let, takze s plinama u nas problem nebyl, to az ted, kdyz nam to dochazi a musim obcas neco koupit, teda sehnat kalhoty byva problem posledni dobou i v sekaci, vsechno to delaji uple, aby mimco vypadalo hezky jako dospelak :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
16.2.09 17:56

Já jsem si doma zkoušela novorozenecký sklad a draka, pak jsem taky chvíli čučela na ty Disany, ale starýho medvěda, co jsem měla od dětství jsem jednou při stěhování vyhodila (nebo co jsem to s ním chudáčkem molovatým udělala), už ho nemám, tak možná taky budu potřebovat nějakou zkušenou matku :-). I když, pořád si to vlastně můžu vyzkoušet na tom synovečkovi, co se má narodit :wink: …jo jo, to bude pokusnej králík 8)

Pozítří jdu na Bránu, nakoupit konečně nějaký ty čtvercovky a asi koupím už i nějakou tu podložku, aby byla doma. Jinak klapky na očích (pro jistotu si vezmu jen určitý obnos a kreditku nechám doma :lol: :lol: ). Je to tam fakt super!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
16.2.09 22:00

Tak vícevrtstvá umotat ála kalhotky jde, akorát na ročním dítěti to už jaksi není ono. Na miminku to ale opravdu může být fajn.

Pratelné podložky taky užijeme hodně. Teď na nich přebaluju, ale využívala jsem je na všechno možný.

A co se týče ochoty dětí přesedlat z látkovek na nočník…tak tý jsem si taky nějak nevšimla :twisted: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
17.2.09 23:49

Pimpo - čekám zvědavě na vývoj. Zájemce o Manducu máš, jak jsem si všimla, teď jen jestli ta tvoje hnědá už není fuč. Co bys pak dělala?
Btw víte, že některé jsou vyrobené v ČR a některé v Číně? Mi se moc líbí IceRose a ta je zrovna z Číny. Jsou i z různých materiálů. Některé celobavlněné, některé biobavlněné, některé s konopím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
18.2.09 14:28

Lenťas , já už ji mám doma :oops: .

Ovšem jenom díky tobě jsem si všimla, že je vyrobená u nás!!! Z čehož mám velkou radost :srdce: . No a ta moje se snad prodá, i když mohla by nastat situace, kdy by se mi dvě hodily. Otázka je, jestli by z toho neklepla pepka našeho živitele :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
18.2.09 23:44

Uhuh, skoro závidím :P . Mě to taky potěšilo. I když teda nevím, čemu temu si ju nevyrobí sami. A hele - má ona tašku nebo bažůžek? Mám dojem, že takhle to nemá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí