Moluska na genitáliích

Anonymní
1.4.18 15:54

Moluska na genitaliich

Před týdnem jsem byla seskrabavani molusek v genitalni oblasti. Chtela bych se tedy zeptat zda je vhodne se oholit či radeji treba mesic pockat.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1109
1.4.18 16:42

Ja byt tebou, tak počkam, potiram to kremem, nejakym tim specialnim, a necham to si odpočinout, taky je dulezity zjistit, kdes to chytila, je to nemo vetsinou malyhc deti, do cca 9 let… ale muzes to mit i z žinky, rucniku a podobně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.4.18 18:37

Prave nevim kde bych to mohla chytit, na tomhle miste se to udajne prenasi stykem ale sexualni partner zadne potize nema. A mazu betadinem, tak doufam ze se neobjevi zase.

• Citovat
  • Upravit
Verun83
1.4.18 18:46
@Anonymní píše:
Prave nevim kde bych to mohla chytit, na tomhle miste se to udajne prenasi stykem ale sexualni partner zadne potize nema. A mazu betadinem, tak doufam ze se neobjevi zase.

Neni pravda. Mohla si to chytit i v bazenu napr. Kazdopadne, je to vec imunity. To zes mela vysev na genitalu, neznamena, zes to mela ze styku.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.3.21 23:06

Já byla na seškrábnutí dnes. Měla jsem je mezi půlkama a na stydké kosti…
Teď mažu betadinem. Sexuální partner žádné nemá 🤔
Ale je fakt, že já jsem na tohle hrozně háklivá. Mám i opary, nějaké bradavičky na obličeji. Doktorka říkala, že jsem náchylná na viry.
Dočetla jsem se, že se to tvoří i díky holení… Prosím o info, jak dlouho se to bude hojit? Teď je to teda dost nepříjemné

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.6.25 09:16

Molusky na genitaliich

Dobry den, byla jsem na seskrabani molusek na genitaliich. Ale ted jsem si vsimla ze nebyly odstraneny vsechny. Nechtela jsem se holit abych to neroznesla. Ale skrze chlupy ty miniaturni doktor nevidel. A tak se chci zeptat da se toho vubec zbavit?? Pripadne jestli to potirat necim plosne kdyz je vice drobnych?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa