Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím,
po několika porodech je moje vagina značně uvolněná a široká.
Nemá někdo zkušenosti s nějakým přípravkem, který dokáže vaginu zůžit a zpevnit?
Jediné o čem zatím vím, jsou kegelovy cviky a kuličky, ale to je na dlouho.
Děkuji za každou radu.
Přípravek? to pochybuji, logicky to není možné. Cviky sice zpevní svalstvo, ale zůžit, nikoli. Vagina je pružný orgán, který se dokáže přizpůsobit při porodu, roztáhnout a popř. se vrátit do původního stavu, ale zmenšit se ještě, to asi ne. Jedině plastika…
Zkus Vagislim, seženeš normálně v lékárně, cena kolem 200 Kč, pomáhá… používám ho i do zadku po análu
@Doe_Jane píše:
Zkus Vagislim, seženeš normálně v lékárně, cena kolem 200 Kč, pomáhá… používám ho i do zadku po análu
Nemyslíš Vagisil?
Já jsem ještě zapoměla dodat, že chci něco pouze přírodního. Nechci do sebe srtkat nějakou chemii.
@84Dani píše:
Nemyslíš Vagisil?
Já jsem ještě zapoměla dodat, že chci něco pouze přírodního. Nechci do sebe srtkat nějakou chemii.
ne myslím Vagislim, neznáš? je to přírodní, z bambusových výhonků
@Doe_Jane píše:
Nemůžu na netu najít žádné informace o vagislimu ![]()
@Doe_Jane píše:
Nene, to nejsou vyhonky, ale jen seminka, ktery si das dovnitr a prave az pustej vyhonky, tak je teprv vyndas.
@Azeretereza píše:
Nene, to nejsou vyhonky, ale jen seminka, ktery si das dovnitr a prave az pustej vyhonky, tak je teprv vyndas.
@Azeretereza píše:
Dobrý den,
jedná se o choulostivé téma. Odpovídejte prosím relevantně, nerada bych tuto diskuzi uzamkla.
Hezký den, Karolína
Našla jsem zajímavé webové stránky, kde je možné objednat vaginální tyčinku pro zúžení vagíny. Název pro vyhledávače „vaginální tyčinka jamu stick“. Má někdo s touto tyčinkou zkušenosti?
Děkuji za seriózní odpovědi.