Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
@tinkerbelll No hrůza, nestraš tady nebo z toho taky nebudu spát. A chudák zakladatelka, až si to přečte tak zešílí a fakt si ten monitor pořídí. Je to smutné, ale většinou když už dojde k úmrtí tak podle mě je to dané slabým jedincem
Nám houkal jednou, byli jsme v obýváku. Já čuměla jak opařená a přítel vystřelil jak raketa, porazil všechno co mu stálo v cestě, a rychle syna zvednu. Nevím, jestli to něco znamenalo, nebo to bylo jen posunutím dítěte z desky
Zážitek teda nic moc. Tak fuj, fuj už žádné strašení. Dvouletému dítěti už podle mě nic tak vážného nehrozí.
@natyber píše:
@tinkerbelll No hrůza, nestraš tady nebo z toho taky nebudu spát. A chudák zakladatelka, až si to přečte tak zešílí a fakt si ten monitor pořídí. Je to smutné, ale většinou když už dojde k úmrtí tak podle mě je to dané slabým jedincemNám houkal jednou, byli jsme v obýváku. Já čuměla jak opařená a přítel vystřelil jak raketa, porazil všechno co mu stálo v cestě, a rychle syna zvednu. Nevím, jestli to něco znamenalo, nebo to bylo jen posunutím dítěte z desky
Zážitek teda nic moc. Tak fuj, fuj už žádné strašení. Dvouletému dítěti už podle mě nic tak vážného nehrozí.
Monitor nehlásí jen stav „nedýchání“, vypočítává i počet nádechů/min a pokud je to pod nějaký limit, tak taky hlásí. Moje matka mi řekla: Radši ať řve alarm, než abys mi tu pak řvala ty. No a měla ale pravdu ![]()
@tinkerbelll píše:
Znáte to, jak si na ve spaní boku zastelete mezi nohy peřinu a hodíte přes ní nohu??? Tak takhle si on furt zastýlá mě![]()
to jsou pak v noci boje…
@tinkerbelll píše:
Monitor nehlásí jen stav „nedýchání“, vypočítává i počet nádechů/min a pokud je to pod nějaký limit, tak taky hlásí. Moje matka mi řekla: Radši ať řve alarm, než abys mi tu pak řvala ty. No a měla ale pravdu
Jo to je pravda. Já zas slyšela, že je tak citlivý třeba i na průvan. Takže se může stát, že pokud se limit nádechů sníží a je průvan, nebo nějaké vybrace tak to monitor nemusí ani zaznamenat ![]()
@natyber píše:
Jo to je pravda. Já zas slyšela, že je tak citlivý třeba i na průvan. Takže se může stát, že pokud se limit nádechů sníží a je průvan, nebo nějaké vybrace tak to monitor nemusí ani zaznamenat
Jo o tom vím, no. Ale v noci je klid a snad spite u zavreneho okna
dobrou noc ![]()
@tinkerbelll No třeba v létě je okno otevřené a pod okny je silnice.Sice je v noci klid, ale když projede autobus tak to určitě nějaké vibrace dělá. Když jsme bydleli v půdním bytě tak se klepaly skleničky v lince když projelo něco většího
Ale od toho se musí člověk odpoutat, jinak by fakt zcvoknul
Už fakt mažu ![]()
@natyber píše:
@tinkerbelll No třeba v létě je okno otevřené a pod okny je silnice.Sice je v noci klid, ale když projede autobus tak to určitě nějaké vibrace dělá. Když jsme bydleli v půdním bytě tak se klepaly skleničky v lince když projelo něco většíhoAle od toho se musí člověk odpoutat, jinak by fakt zcvoknul
Už fakt mažu
No utikej, ty paranoide ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj,
Píšu anonymně protože si asi i tak připadám jako blázenMalej s námi spí v posteli od narození, néé proto, že by byl závislí, ale protože jsme závislí my na něm jenže už má 2 roky pryč a bude mít brzy vlastní pokojíček rozdělený pouze příčkou takže bude s námi v místnosti noo k dotazu:
Uvažuju že koupím monitor dechu bojím se že ho prostě neuslyším dýchat vedle sebe a mam strach aby se mu něco nestalo myslíte že ve 2 letech je to učinné?
Za mě to je teda pěkná blbost. Dvouletému dítěti nehrozí SIDS. Kup si chůvičku, ať ho slyšíš v noci brečet.
Kup chuvu. My meli maleho od narozeni v posteli. Od roka a pul ma svuj pokojik, taky to pro me bylo tezky, ted kolikrat i tu chuvu zapomenu zapnout ![]()
Mě to nedá se neozvat, i když už dva roky po. Já staré diskuse čtu, když něco hledám, tak třeba taky někomu pomůžu ![]()
Naší malé jsou už dva a čtvrt roku a monitor dechu má doteď. Proč ne, když ho máme. Má postýlku 70×140 cm, tedy tu větší dětskou, a v pohodě funguje. Takhle velké dítě už se jen tak neodkutálí až mimo dosah ![]()
A musím přiznat, že mě docela rozčilují argumenty typu, že SIDS se objevuje jen cca do roku věku… vždyť nejde jen o SIDS. Co třeba zvracení, silná alergická reakce, astma, febrilní křeče nebo zmíněná epilepsie?
Já jsem za monitor ráda i teď, radši ho zapnu, než aby ležel ve skříni