Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím lidi chci se vás zeptat moje žena je jí 43let je ve 39tydnu malej váží 3.80kg a hodně plodové vody nebudou nake potíže??
@Martin 23 ahoj..ja co jsem četla o podobě vodě když hi je moc většinou hrozí předčasný odtok podobě vody takže předčasný porod…ale to ve vašem případě už ne…
Teď asi budou ženu více sledovat možná vyvolají porod
..
Vodu umí i upoustet, taky jsem ji mela vic, ale pak se mi spustil porod. Jestli je v péči nemocnice, ohlidaji si ji ![]()
@lebambule právě že v nemocnici není a už se nemůže ani hnout nejradši bych ji hospitalizoval,
![]()
@Martin 23 pokud ji není dobré a fakt se nemůže hýbat tak bych jela do porodnice asi
@Martin 23 raději 100 x zbytečné než jednou pozdě..a pokud ji opravdu není dobře a má problémy tak od toho tam jsou. Držím palce
@Kajka9 děkuji počítám stim že budou mít kecy ale to můžou zkusit ![]()
@Kajka9 zdravím tak po 12 hodinách vyvolání akutní císař žena v celkové narkoze vše dopadlo v pořádku malej má 54cm 4560g
už SME doma chtěl jsem se zeptat žena kojí pravidelně po třech hodinách to se furt Martínek budí když by mléko nestačilo můžu použít sunar? 1 odměrka 30ml? Nebo jen kojit děkuji stepnicka Martin ![]()
@Martin 23 Doporučila bych kojit podle potřeby dítěte, ne podle hodinek. A Sunar kombinovat s kojením vede k tomu, že se dítě naučí na Sunar a kojit už nechce. Takže jestli chcete zachovat laktaci a mít kojené dítě, tak ať jen kojí.
@Martin 23 gratuluji.
No já kojila a kojila a malá pořád plakala a nedodala jsme nic tak jsme koupila sunar dávala jsme 30ml vody a jednu odměrku