Monitor v 39. týdnu těhotenství

3.11.16 18:25

monitor1

Ahoj holky chtela bych se zeptat, stalo se nekomu ze vam nedopadl dobre monitor? Jsem be 39tt a dnes mi 3× nataceli monitor a ze se mimi moc malo hybe ze musim zustat v nemocnici :( chtela bych se zeptat nevite co bude nasledovat? Kdyz se dalsi monitor nebude zas chtit hybat? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
253
3.11.16 18:37

Zkušenost nemám, ale doktoři vědí co dělají a je dobře, že jsi v nemocnici, alespoň budou mimi hlídat. ;) Držím palce ať je dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3473
3.11.16 18:43

@kikuska987654321 Náš mladej byl taky lenoch. Taky meli při natáčení problémy, dokonce kvůli tomu byl udělaný i zvlášní test a nakonec díky Bohu vše v pohodě.
Ten test byl na konci těhotenství, oxitocinový test. Tam se pozná, zda prcek reaguje na počátek porodu a zda je v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
3.11.16 18:58

Budou hlidat a pokud by to ukazovalo na problen, muzou rozhodnout o ukonceni tehotenstvi - bud vyvolat porod, nebo cisar, podle stavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
3.11.16 19:52

@kikuska987654321 A zkoušeli jste pořádně zatřást bříškem? Já jsem svého druhého syna musela na monitorech pořád dloubat, protože jsem chodila na monitory v době, kdy on spával.
První syn byl zas divoch, první monitor u mé gynekoložky dopadl tak, že na něj vytřeštila oči a poslala mě hned do nemocnice, po cestě se ale mladý pán zklidnil a druhý monitor už dobrý. Obě děti mám zdravé.
Jinak jak už bylo psáno, v případě, že by se situace nezlepšila, by následoval oxytocinový test a případné ukončení těhotenství vyvoláním porodu nebo císařem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
2.3.19 07:53

Ja jsem 39+3. Byla jsem v nemocnici na kontrole a teda nic moc monitoring. Nelibilo se jim, ze mimco je jesnu chvili uplne v klidu a potom zase kope az moc. Proste divocina. Potom me udelali druhy monitoring. Nakonec me poslali domu najist se ze mam za hodinu prijit a natocime to znovu a dopadlo to uplne stejne :( jsem. Domluvena teda na dalsi den, ze opet prijdu na kontrolu. Porodni cesty nemam jinak vubec otevrene, tak ted mam strach jak dopadne a co to vubec znamena :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1487
2.3.19 07:55
@Kalouch píše:
Ja jsem 39+3. Byla jsem v nemocnici na kontrole a teda nic moc monitoring. Nelibilo se jim, ze mimco je jesnu chvili uplne v klidu a potom zase kope az moc. Proste divocina. Potom me udelali druhy monitoring. Nakonec me poslali domu najist se ze mam za hodinu prijit a natocime to znovu a dopadlo to uplne stejne :( jsem. Domluvena teda na dalsi den, ze opet prijdu na kontrolu. Porodni cesty nemam jinak vubec otevrene, tak ted mam strach jak dopadne a co to vubec znamena :(

Byla bych v klidu, mimco neni robot, aby se zrovna hybalo tak, jak si nekdo usmysli. :roll: To me dovedlo vytočit u syna, mi vzdycky vrchni uplne hejbala brichem, aby nespal, ze pak neni poradne videt ta srdecni cinnost, nebo co..jsem mela vzdycky sto chuti ji nakopat. Nic si z toho nedělej, mimco je urcite v poradku. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.3.19 08:40
@Anitramm píše:
Byla bych v klidu, mimco neni robot, aby se zrovna hybalo tak, jak si nekdo usmysli. :roll: To me dovedlo vytočit u syna, mi vzdycky vrchni uplne hejbala brichem, aby nespal, ze pak neni poradne videt ta srdecni cinnost, nebo co..jsem mela vzdycky sto chuti ji nakopat. Nic si z toho nedělej, mimco je urcite v poradku. :kytka:

Presne tak.. Na me sestra pomalu skakala a ja mela nervy! To je jako normalni, aby takhle hazeli s tim brichem? :zed:
@Kalouch i ja si myslim, ze to bude v poradku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
2.3.19 08:40

Tak uvidis zitra jak to dopadne. Se domluvite eventuelne na vyvolani, uz je cas, lepsi nez aby se neco v brise podelalo, kdyby se to nechalo na telu a diteti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
2.3.19 09:03

Nechala bych si porod vyvolat.Mimco uz je zrale a nac cekat,pokud neni vse v poradku a riskovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1487
2.3.19 10:06
@jannina1 píše:
Nechala bych si porod vyvolat.Mimco uz je zrale a nac cekat,pokud neni vse v poradku a riskovat?

Zakladatelka ale nepise nic o tom, ze by melo byt neco v neporadku. Jen ze se mimi ukazkove nehybe dle potreby personalu porodnice. :roll: To fakt duvod na vyvolani neni. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
2.3.19 11:11
@Anitramm píše:
Zakladatelka ale nepise nic o tom, ze by melo byt neco v neporadku. Jen ze se mimi ukazkove nehybe dle potreby personalu porodnice. :roll: To fakt duvod na vyvolani neni. :nevim:

Ja jsem z toho vycetla,ze se jim monitor nelibi,proto ji hlidaji.Urcite ne z jejich rozmaru. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.19 13:50

Gynekolog v jedné nejmenované vyhlášené pražské porodnici mi řekl, že ty monitory jsou k ničemu, prý to v podstatě nic nevypovídá a je jen otázka času, kdy se to zruší a přestane se to dělat. A říkal mi, že jestli nechci, tak na to nemusím chodit.
Takže já teda fakt nevím, jestli to k něčemu je?

• Citovat
  • Upravit
7
8.11.19 12:14

Tak jak to tady čtu, tak jsem asi jediná se kterou měli problém ne proto, že by mimi spalo, ale na druhou stranu se sestřičce nelíbilo, že je malej vzhůru a hýbe se. U OG na monitoru to vyžadovali a v porodnici kvůli tomu, byla sestra vcelku neurvalá a nepříjemná. :nevim: Byla jsem z toho docela zmatená a ve výsledku jsem byla ještě já ta špatná, že nevím, že na monitoru se hýbat moc nemá. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
8.11.19 20:31

Dotaz

Zdravím lidi chci se vás zeptat moje žena je jí 43let je ve 39tydnu malej váží 3.80kg a hodně plodové vody nebudou nake potíže??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí