Dítě v 45 letech

Anonymní
3.11.16 13:19

Dítě v 45 letech

Zdravím omlouvám se za anonym ale jde o rodinu a nerada bych vyvolala spory, kdyz tak raději smazat.

Jde o mají švagrovou, rodila první dítě po umělém ve 42 letech a ted jsem se dozvedela ze zase dochazi na car a snazi se o dalsi protoze trva na tom ze chce pro malou sourozence. Je tu někdo kdo donosil a porodil zdrave dite ve 45 nebo vice letech? Máme o ni s mužem velký strach co jsme se to dozvedeli,,mysleli jsme ze bude rada ze stihli aspon malou..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1381
3.11.16 13:21

Bara basikova treba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
3.11.16 13:22

Proc strach? Prala bych ji to. Alespon holcicka bude mit sourozence, az tu rodice nebudou.

• Citovat
  • Upravit
5299
3.11.16 13:25

Já myslím, že to můžete nechat na nich a neřešit to zbytečně. Holek, které měly dítě v 45 nebo i po je tu vícero a v naprosté většině případů donosily zdravé děti. A to, že se může něco stát, to se může stát i holkám v 25ti letech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
3.11.16 13:26

Tak je to její věc a její rozhodnutí, které by měl každý respektovat. Za mě, ale říkám, že je to nezodpovědné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
3.11.16 13:26

Tak myslim, ze urcity strach je na miste. Tehotenstvi v tomhle veku je daleko daleko rizikovejsi nez ve dvaceti..a to jak pro matku tak pro dite… nicmene nemozne to neni. V tomhle veku s velkou pravdepodobnosti z darovaneho vajicka. Strach bych mela, ale je to jejich rozhodnuti, do ktereho tezko mluvit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
3.11.16 13:27

Naprosto souhlasim s @Niccollett

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
3.11.16 13:29

Proč ne? pokud se na to cítí, přála bych jí to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583

Je to jejich věc a nic s tím neuděláš a budeš za špatnou, kdybys chtěla něco namítat.
Osobně jsem proti, protože si myslím, že takto staří rodiče už svým dětem nestačí např. jezdit na kole s desetilým synem, hrát s ním fotbal,.. Ve věku kolem 55-60 máme prarodiče a na moje divoké děti už nestačí a jsou z nich velmi unavení. Jedna věc je porodit a další věc je pak utáhnout tu péči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Ahoj pardon za anonym, ale mě je 42 let a manžel 55 a snažíme se o dítě. Jsme staří? asi ano, ale jak píšou ostatní věk a smrt si člověk nevybere. Věř, že bohužel vím o čem je řeč.

• Citovat
  • Upravit
36504
3.11.16 13:30
@Milka111 píše:
Proč ne? pokud se na to cítí, přála bych jí to

teď se ještě možná cítí, za 10 let už taková frajerka nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
3.11.16 13:30

Tak samozřejmě ideální věk na těhotenství to není, kdyby jí bylo o 20 let méně, byla by na tom lépe. Nicméně je spousta holek, co v tomhle věku donosily dítě a v pohodě. Je to její život, její rozhodnutí, vy s manželem jí můžete akorát držet palce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26872
3.11.16 13:39

Nase babicky a prababicky po 40 jeste rodily a nebylo to nic nad cim by se spolecnost pozastavovala.
V dnesni dobe vsech moznych vysetreni bych se toho nebala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
3.11.16 13:39

@Burj Chalifa samozřejmě, že je to risk, ale na druhou stranu je to její život. a proto by se to mělo respektovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
3.11.16 13:41

Doufam ze dite bude zdrave, protoze kdo se o nej bude starat kdyby nebylo:( stari rodice? Sourozenec ktery prijde o mladi? Ty lidi fakt blbnou, ma 1 tak at si v tomhle veku jde druhe vybrat do kojenaku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí