Poslední menstruace 3. 9. 2016

741
3.11.16 09:26

Poslední MS 3. 9. 2016

Ahoj maminky, hledám někoho, kdo je na tom stejně jako já - čili poslední menstruace 3.9. Ve skupině TP červen 2017 je nás strašně moc a já hledám někoho, kdo mi bude co nejblíž :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Smarcie
3.11.16 09:33

Ahoj :mavam: ja mam posledni MS 1.9. :dance: dnes jsem rovnych 9tt :palec:

• Citovat
  • Upravit
741
3.11.16 09:34

@Smarcie Jéé paráda! :) Ttak to je super, já budu v sobotu 9+0, jak se cítíš? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Smarcie
3.11.16 10:17

@ewanka no necitim se zadna slava :mrgreen: hned v 7tt jsem byla v nemocnici kvuli silne alergicke reakci. NEjspise zpusobenou tehotenstvim. pak se mi ještě objevil pasovy opar :zed: takze si uzivame.beru leky a jsem na neschopence. 29.11. nás ceka geneticke vyšetření s tim ze mame riziko VVV. Kvuli tem lekum a vyskytu oparu. ale myslime pozitivne a verime ze to bude dobre :srdce:
A co Ty? cekas sve první miminko? My uz mame 5-leteho darebaka :lol:

• Citovat
  • Upravit
741
4.11.16 08:06

@Smarcie Ty blááááho, to je hrozný, člověk se doma lituje, jak je největší chudáček a přitom jsou na tom lidi fakt hůř… ALE! Moc držím palce, pozitivní myšlení je základ úspěchu! Takže nohy nahoru, nějakou dobrou knížku do ruky a odpočívej :palec: Mně jako nic moc není, až na to že teda skoro nejím, protože trpím šíleným nechutenstvím na jakékoliv jídlo a tím pádem hubnu. Ale pomalu se to lepší. A spím v průměru 11 hodin denně, takže mám pocit, že nedělám nic jiného, než že chodím do práce a spím. Těším se na druhý trimestr, snad se to teda zlepší, jak všichni říkají.
Jojo, já čekám první miminko :srdce: Zatím si neumím představit, jak to do toho června 2017 vydržím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí