Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@BojacnaTehule píše:
Ahoj holky. Myslite si, že teď v těhotenství nevadí spát v pokoji, kde jsou rybičky? Jsem ve tretim trimestru, a museli jsme se teď na čas nastěhovat k rodičům..
to nemyslíš vážně, že ne
Vadi, nemuzes spat treba v kuchyni? Tam to bude bezpecnejsi, nezahravala bych si! Mohlo by ti splouchnout treba na bricho nebo tak, cetla jsem o tom v casopise Rybicky nova hrozba.
Jako realy? ![]()
Si delas prd*l vid.
Když je nebudeš konzumovat za syrova, tak by se nic stát nemělo ![]()
No já bych tedy rozhodně s rybičkama nespala, co kdyby vyskočily z akvárka, doskákaly do postele a v noci mě kously a já onemocněla vážnou nemocí a ohrozila dítě? Ne ne, vláště ve třetím trimestru. A to ani nemluvím, že se odpařuje ta toxická voda z akvárka a já to dýchám. Ne ne, s rybičkama v žádném případě
@BojacnaTehule Ahoj, promiň, ale rozesmál mě ten dotaz
Ale nic ve zlém, mě v těhotenství taky napadaly šílené věci, ono okolí s radami, co vše člověk nesmí, tomu docela nahrává.. Neboj, rybičky opravdu nevadí ![]()
Nick vážně sedí ![]()
@BojacnaTehule píše:
Ahoj holky. Myslite si, že teď v těhotenství nevadí spát v pokoji, kde jsou rybičky? Jsem ve tretim trimestru, a museli jsme se teď na čas nastěhovat k rodičům..
Tvl, to snad ne
Co takové budoucí matky budou dělat, až jim to jejich batole bude ochutnávat pískoviště ![]()
@BojacnaTehule píše:
vloženo 2×
Příspěvek upraven 01.11.16 v 20:34
@BojacnaTehule píše:
vloženo 3×
Příspěvek upraven 01.11.16 v 20:34
@BojacnaTehule tak ten se ti teda povedl
vážně jsem se takle dobře hoooodně dlouho nepobavila
![]()
Fakt bombásek ![]()
A já čekala, že nějaká těhule snědla víc ryb než je doporučeno.
@BojacnaTehule píše:
4× ![]()
Příspěvek upraven 01.11.16 v 20:35
@BojacnaTehule píše:
Tvl to Nemyslíš vážně, že ne ![]()
Já čekala, jestli se něco stahne, když sním v těhu zavináče nebo uzenáče…protože na ně dneska mám hroznou chuť, tak si říkám, že někdo má stejně blbé starosti při večeru. Ale vidím, že někdo má ty starosti ještě lepší než já…
![]()