Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@BojacnaTehule
povznes se nad tím, uznej tedy, že je to blbost…dobrý, nikdo ti nic zlého nepřeje. Přeji dobrou noc s rybičkami nebo bez
![]()
Tak probehly mi v tehotenstvi hlavou ruzne blbosti, ne ze ne
Vetsinou jsrm je rozdychala driv, nez jsem je nekomu rekla, jinak bych asi taky byla obcas za blbce ![]()
Mne ale uprimne zajimalo, jak by to mohlo vadit, na nic jsem neprisla. No jestli se ti navaluje z vune/smradu, tak se ti tam bude spat blbe, ale skodit to nebude, nema jak ![]()
Holky, myslite ze v tehotenstvi muzu dychat? Nevim, jsem tehotna poprve a nerada bych nejak ublizila mimiskovi ![]()
@BojacnaTehule píše:
Och bože jste vtipné. Moc moc hluboce se omlouvám vám všem, že jsem vás obtěžovala svým dotazem. Zastřelte mě fakt, když vám to tak děsně vadí. Díky moc, je fajn někoho mít, s kým člověk může sdílet obavy
Jsi vůbec neobtěžovala právě naopak si pobavila ![]()
@Pipet Já jem teda po dobu těhotenství přestala čistit a čistil manžel, nicméně i kdybych čistila, tak máme kočky plně domácí, takže předpokládám, že bych nic nechytila, ale proč si to neulehčit, že jo ![]()
@lleennttiillkkaa Náš je taky domácí. No, chlap je poněkud antikočičí. Kdybych ho požádala, tak by to udělal, ale raději jsem si to nechala pro sebe. Převelela jsem na něj myčku, do které jsem se s tím břichem prostě neohnula ![]()
@BojacnaTehule píše:
Och bože jste vtipné. Moc moc hluboce se omlouvám vám všem, že jsem vás obtěžovala svým dotazem. Zastřelte mě fakt, když vám to tak děsně vadí. Díky moc, je fajn někoho mít, s kým člověk může sdílet obavy
Jestli ten dotaz byl míněn vážně, tak v těhu můžeš opravdu spát s rybičkami a můžeš klidně i čistit akvárko… nic se ti nestane.
Stejně tak můžeš čistit kočkám záchod, však se to čistí lopatičkou, ne rukama
(těma do písku ani na výkaly vůbec nesaháš) a klidně třeba ještě i v rukavicích.
Důležité je dodržovat hygienu a po všech úkonech se zvířátky, ať už jsou jakákoliv, si řádně mýt ruce.
Snad jsem ti pomohla ![]()
@Lily Evans píše:
Holky, myslite ze v tehotenstvi muzu dychat? Nevim, jsem tehotna poprve a nerada bych nejak ublizila mimiskovi
Pokud bydlíš na Ostravsku, tak bych to moc nedoporučovala
![]()