Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Maminky prosím, jsem v 6plus 4 těhotná a už přes půl hodiny mám hrozné křeče v podbříšku co by to mohl být? bojím se, jsem po jednom zamlklém těhu děkuju ![]()
Já nemůžu ani pořádně sedět myslím že by to nemělo bolet tak moc
@Milka111 tak si dojed na pohotovost mě to takhle šíleně bolí třeba deset minut a pak a to přejde do snesitelný bolesti
@Milka111 tezko rict, ja mela takovehle bolesti skoro cele tehu a furt plasila..2× jsem byla v nemocnici na tyden na kapackach, jednou ty bolesti byly takove, ze jsem myslela, ze je to 100% potrat a nebyl. Pry je to tim roztshovanim delohy, ale pokud chces mit lepsi spani dojet si na pohotovost, tam na prcka kouknou a budes vedet..bohuzel u meho 2.tehotenstvi jsem teda nakonec jela s pochybnostma, ale s tim, ze urcite zas plasim..a neplasila, mela jsem zamlklý potrat. Pro tvuj klid bycvh jela, i kdyz v tomto stadiu ti nikdo bohuzel nepomuze, kdyby se neco delo..drzim palce
Mám akorát docela strach, nemůžu sedět pořádně, ale tak snad je to to roztahování dělohy tak děkuju moc
Okamžitě na pohotovost a ne se tady ptát.
Může to být cokoliv a taky nic. Držím palce.
@Milka111 zajed si na pohotovost aby to nebylo mimodelozni..
@JayLee mimoděložní to není mám tehu potvrzené i s tehu prukazkou a i fotku ![]()
Chodím normálně sice občas trošku ohnutě ale jde to
pokud to do pul hodky neprejde tk pojedeme
@Dojcanis Přešlo mě to pak ještě do nejakých dvacet minut, tak jsme nikam nejeli a cítím se nyní dobře. asi se roztahovala ta děloha, akorát trochu víc bolestivě. děkuju za optání ![]()